- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Küçükken tercih meselesi tabi ama ben memnunum çok şükür bi.sıkıntı yaşamadım allah yaşatmasındaTelsiz bende kullanıyorum gündüz için. Ancak güvenemem 40 ıçıkmamışken. Altı ay falan normal fakat daha küçük ben tercih etmem etmedim güvenli bulmuyorum.
Çok şükür bende yalanın pembesi de moru da laciverti de yokYoo yalana alıştırmıyorum
sadece müdahale etöiyorum bu konuda
çünkü neticede insan ve sınırlarını kendini koruyabilmesi adına kimseye zararı dokunmayacak şekilde pembe yalanlar söylemeli değilmi insan
mesela siz:)
Hiçç mi zorda kalmamak için bişeyi geçiştirmediniz
ben cocuklarımın uyanık olması taraftarıyım
saf gibi babam banyoda diyeme kadar bi işi var dısarda dönecek demedi daha iyi
AminKüçükken tercih meselesi tabi ama ben memnunum çok şükür bi.sıkıntı yaşamadım allah yaşatmasında
Adem gunesten nefret ediyorum onun dedigi hicbir seyi hayatta uygulamam gerici bir kafasi var. Cagdas bir insan gelmiyor bana hic cubbeli hoca neyde adem guneste o benim gözümde belki iyidir bilemem ama ben sevmiyorum ya.Güvenli bağlanma nin suyunu çıkardınız. Bir de yapılan yanlışı ısrarla savunanlara hayret ediyorum. Adem Güneş demismis, kocasına arkadaşını öneren kumalığı savunan aile terapisti bile var bu ülkede.
Yaninizda yatırın diyen kim?? Aynı odada ayrı yataklarda yatırın diyoruz.
Anlattığıniz hikaye bana çok tatlı geldi . alıp başını başka şehirlerde yaşamayı ayrı ev tutmayı düşünmemeli evine bagli olmali. ondan doğacak çocukları da bu şekilde yetistirmeli.
arkadaş çok haklı. noldu niye bu kadar zorunuza gitti??Umarim cok cocugunuz yoktur ya. Nolur sizin gibilerin nesli üremesin ya. Sonra sizin buyuttugunuz cocuklar bizim cocuklarimizla arkadaslik ediyor ucu yine bizi etkiliyor.
Bu nasil zihniyet ya evlerden irak.
Zorunuza gitti?? Derken!arkadaş çok haklı. noldu niye bu kadar zorunuza gitti??
ne kadar genişsiniz maşallah
Çocuğun tuvalet gibi insanı bir olayı ayıp birşey olarak görüp yalan söylemesi doğru yani?C
burada iki garip mevxu var
birincisi cocuk durup izlerken onlar devammı ediyormuş
nasıl bir beyın bu ya.
ikinciside bunu yapanlar sayet doğruysa onların cocuklarıda aynı onlar gibi bi dünya kafaki misafirlere bunu anlatıp camasır getiriyor
cocuk demeyin xira bende iki tane yetiştiriyorum ve küçük oğlum babası vc ken bile cok ısrarla arayan oldumu
babam bakkala gitti birazdan gelicek diyor.
bunuda ben söyletmiyorum
sadece özel hayatımızı aile sırlarımızı kimse bilmeyecek diye ögrettim
masallah ikiside cok ketumdurlat
Uuu bu senin bide pedagoji okumus halin mi bizde okuduk ama hic bir hocam sizin dedikleriniz gibi bir tavsiye vermedi. Hemsiresin demis bide yeni dogan hemsiresi onun aldigi egitim bizim aldigim pedagojiden iyidir emin ol.Ne bilsinler, car car... öyle mi.. egitimci değilsin bizler gibi sevde hanim, hemsiresin. Pedagoji mi okudun ki güvenli baglanmadan haberin var da bütün bir forumu kucumsuyorsun:)))
O avatar senin kedin mi :) isiririm ben o suratiEvet kendisiben ortadan kaybolunca peşime düşüyor nerdeyim diye kapıya dayanıyor zaten mecbur kapatıyoruz
isine ya hasta bakiciyla mi ugrascam gecenin bu saatinde
Ben erkek zannettim.
Kızda olsa fark etmez kusura bakmayın hanım efendi buraya uzun uzuuun yazardım ama anlayabileceginizi zannetmiyorum . Kısaca şöyle soyliyim memleketin halini görmüyor sunuz sanırım siz? Hiç bişeyden de haberiniz yok. Muhtemelen haber de izlemiyor sunuz.
Siz böyle özgür kızlar yetiştirin ülkenize 2 aylıkken oda ayırın 1 yaşında da krese bas latin.. 20 yıl sonra da oturup ülkenin halini seyreyleyin...
arkadaş çok haklı. noldu niye bu kadar zorunuza gitti??
ne kadar genişsiniz maşallah
Evet lütfen. Yine ne çıkacak bakalımİşin aslı benim zoruma giden ayrıntıyı sizinle paylaşayım mı ?
Adem güneş ile o bahsettiğiniz terapist ( umarım terapi yapmiyordur) bir değil zannedersem .Güvenli bağlanma nin suyunu çıkardınız. Bir de yapılan yanlışı ısrarla savunanlara hayret ediyorum. Adem Güneş demismis, kocasına arkadaşını öneren kumalığı savunan aile terapisti bile var bu ülkede.
Adem gunesten nefret ediyorum onun dedigi hicbir seyi hayatta uygulamam gerici bir kafasi var. Cagdas bir insan gelmiyor bana hic cubbeli hoca neyde adem guneste o benim gözümde belki iyidir bilemem ama ben sevmiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?