KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

Telsiz bende kullanıyorum gündüz için. Ancak güvenemem 40 ıçıkmamışken. Altı ay falan normal fakat daha küçük ben tercih etmem etmedim güvenli bulmuyorum.
Küçükken tercih meselesi tabi ama ben memnunum çok şükür bi.sıkıntı yaşamadım allah yaşatmasında

Çok şükür bende yalanın pembesi de moru da laciverti de yok
Ben direk konuşan düz bir insanım
Yalanda bana göre hırsızlık gibi küçüğü büyüğü olmayan birşey (yanlış anlamayın şahsım adına konuşuyorum)
Bence siz olaya müdahil olup yavrum bakkala gitti demek yerine müsait değil diyebilirsiniz biz banyo ve tuvaletteyken diye
Uyanıklık çok ayrı yalanla geçiştirmek çok ayrı sınırlarını koymak çok çok ayrı
Müsait değil denildiğinde pekala sınırlar çok iyi konulmuş olur bence
Ama tabiki bence diyorum üstüne basa basa
Anne değilim bu yüzden belkide sizin açınızdan bakamıyor olabilirim duruma

Benim kızım 4 yasında havalar soğuk ve korkuları baslamıstı yanımzda yatmak istedi uyuyunca koyuyordum yatağına sonraları koymayın die mızmızlanınca esim kalsın dedi benimde işime geldi ztn geç yatğp geç kalkıyorum ztn hamileym ilişmesin Ayağına Ama odasında yatmaya alıstı en basta alıstırmadık hep beşiginde yattı.tek sorun 4kışı aynı yatağa sığmaya çalsmak...

Benim kizimda 4 yasina kadar yanimda yatti ama ben yatagimin yanina onun yatagini koydum kizimin yatagi normal tek kisilik bir yatakti aramizda degil ama yanimizdaydi sonra kizima cok guzel bir oda yaptim susledim oyuncaklar koydum 4 yasinda kendi odasinda yatmaya basladi hic zorlanmadi ozguven eksikligide olmadi suan 8 yasinda hicbir sıkınti yok daha kucukken yatmaya hazir degilmis demekki zorlayip cocuga iskence eder gibi korkarak kendi odasinda yatirmaktansa yanimda yatmaya doyup zorluk cikarmadan odasina gecmesi daha mantikli bence (tabi cinsel hayat mecburen baska odada oluyordu)

Son düzenleme:
Ben hic yanimda yatirmadim.hastalik vs. Istinalar haric. Bizim odamizdaki besikteydi ilk 6 ay. Sinra gunduz uykularinda odasinda uyutmaya basladim. 9. Ayi doldurdugunda gece uykularinda da kendi odasina gecirdik. Belkide kicuk oldugundandir hic yadirgamadi.
Siz de once gunduz uykulariyla baslayin odasinda yatirmaya. Sonra odasina gecirin ve ilk gece onun odasinda uyuyun. Sonraki gece saat basi odasina gidip sessizce kontrol edin eger 2. Gece soruncikmadiysa bir daha da cikmaz.
Esinize gelince. Elinde internet vardir acip okumadini kiziniza buyuk bir zarar verdigini gormesini saglayin. Zaten bisey anlatmaniza gerek kalmaz okusun yeter ona.

Adem gunesten nefret ediyorum onun dedigi hicbir seyi hayatta uygulamam gerici bir kafasi var. Cagdas bir insan gelmiyor bana hic cubbeli hoca neyde adem guneste o benim gözümde belki iyidir bilemem ama ben sevmiyorum ya.

Umarim cok cocugunuz yoktur ya. Nolur sizin gibilerin nesli üremesin ya. Sonra sizin buyuttugunuz cocuklar bizim cocuklarimizla arkadaslik ediyor ucu yine bizi etkiliyor.
Bu nasil zihniyet ya evlerden irak.

Umarim cok cocugunuz yoktur ya. Nolur sizin gibilerin nesli üremesin ya. Sonra sizin buyuttugunuz cocuklar bizim cocuklarimizla arkadaslik ediyor ucu yine bizi etkiliyor.
Bu nasil zihniyet ya evlerden irak.
arkadaş çok haklı. noldu niye bu kadar zorunuza gitti??
ne kadar genişsiniz maşallah

arkadaş çok haklı. noldu niye bu kadar zorunuza gitti??
ne kadar genişsiniz maşallah
Zorunuza gitti?? Derken!
Bu zihniyetteki insanlarlar cocugumun karsilasmasini istemiyorum bu kadar basit. Sizde benim gibi dusunenlerle karsilasmasini istemiyor olabilirsiniz. Sana gore hakli bana gore degil Allah Allah hesap mi vericem.

Çocuğun tuvalet gibi insanı bir olayı ayıp birşey olarak görüp yalan söylemesi doğru yani?

Her çocuk ayni degil tabi ama bazi çocuklari gerçekten cok olumsuz etkiliyor anne babanin yanında uyumak. Bagimli hale gelebiliyorlar.

Annesiyle uyuyan 2 öğrencim vardi (farkli dönemlerde). Biri 9 biri 7 yasinda. Ikiside asiri derece bagimliydi ailesine hatta asiri korkaklik da vardi onlarda diyebilirim. Biri ablasıyla ayni okulda olduğu için ve koyden tasimali geldiklerinden annesiz geliyordu okula yine ama tuvalete bile tek başına gidemezdi cok korkardı ve surekli ablasinin sinifina gitmek için aglar, hircinlasirdi. Kiz da bikmisti ama mecburen gotururduk bazen. Anne baba da durumu kabullenmiyorlardi (ne alakaysa) bu arada bu yüzden ilerleme olmuyordu durumunda. Derslede ilgisi yoktu dogal olarak.

Digeri de derse bile annesiyle giriyordu, 6 ders boyunca. Annesi arkada bir sirada otururdu ama ona ragmen surekli dönüp dönüp kontrol ederdi orada mi diye. tenefuste de annesiyle otururdu gitmesin diye. Anneyi sinifa almasak o da derse girmiyordu mecburen aliyorduk. Sinif ogretmeni de kabullenmisti artik idare et diyordu bana. Sonra annesi de bikti tabi 6 ders gelmekten bu yuzden arada abisi, ablasi geliyordu. bir zaralarlari olmuyordu. bi gün babasi geldi. telde konusunca biz ders islerken dedim artık yeter. Gunlerce ağlaya sizlaya (okulu yikarak tabi) annesinin kapidan bakmasina sonralari da koridorda ve bahcede beklemesine alisti ama ne cektik.

Yani bunları anlatma sebebim ilerde sizinkinin psikolojisini bu denli etkilemeyeceginin garantisi yok. Anne babanin cocuk gelisimindeki evlere gore davranmasi cok onemli gerçekten.

Ne bilsinler, car car... öyle mi.. egitimci değilsin bizler gibi sevde hanim, hemsiresin. Pedagoji mi okudun ki güvenli baglanmadan haberin var da bütün bir forumu kucumsuyorsun:)))
Uuu bu senin bide pedagoji okumus halin mi bizde okuduk ama hic bir hocam sizin dedikleriniz gibi bir tavsiye vermedi. Hemsiresin demis bide yeni dogan hemsiresi onun aldigi egitim bizim aldigim pedagojiden iyidir emin ol.
Su adem gunesi bi silin hatirinizdan ya zarar veriyor size farkinda degilsiniz.

isine ya hasta bakiciyla mi ugrascam gecenin bu saatinde

Ne sacma sapan bir yorum bu yahu.

Alakaya maydanoz olmuş bu yorum. Ayrica cok da sacma ve gereksiz düşünceler. Yok arkadaş biz bir adim ilerleyemeyiz bu kafadakilerle.

Adem güneş ile o bahsettiğiniz terapist ( umarım terapi yapmiyordur) bir değil zannedersem .
Tuttuğu takım yüzünden arkadaşlığını bitirmek hatta hiç başlamamak gibi ssizinkisi. .. yanlış söylemleri doğru söylemlerinden azdır . kendisi ile aynı zihniyeti taşımamama rağmen
"Çocuğun seviyesine inilmez çıkılır " diyebilen bir pedagoji uzmanı tanımak zor bu zamanda

Adem gunesten nefret ediyorum onun dedigi hicbir seyi hayatta uygulamam gerici bir kafasi var. Cagdas bir insan gelmiyor bana hic cubbeli hoca neyde adem guneste o benim gözümde belki iyidir bilemem ama ben sevmiyorum ya.

Kaş çatmak bir duygusal şiddettir dediği için mi ? çocuk kendi gibi oldukça mutlu olur dediği için mi ? çağdaş insan modelinize uymadı .
O zaman haklısınız . çok geri kafaliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…