- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 53
- 35
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Çocuğun bırakın yatağınızda uyuması, odanıza almanız bile onun psikolojik gelişimi açısından son derece zararlı. Siz farkında değilsiniz belki ama onlar birer birey ve özellikle cinsel gelişimler daha yaşlarına girmeden başlıyor. İyi ebeveynlik, ilgili olmak adına bunu yapan ana babalar çok büyük kötülük yapiyor çocuklarına. O çocuklar büyüdüklerinde çok sıkıntı çekecekler. O yüzden başta bu konuda olmak üzere çocuğum şu yaşına geldi hala bizimle yatiyor kehkeh diye övünen herkese acil bir ebeveynlik kursuna kayit olmalarini, hiçbirşey yapamiyorlarsa iki satir kitap okumalarini tavsiye ediyorum. Zira çocuk büyütmek ciddi bir iştir. Size gelince konu sahibi, bambaşka nedenlerle de olsa yanlışinizdan dönmek istemeniz iyi. Önce kocaniza bu mesaji okutun. İkna olmazsa bir pedagogla görüşüp onun uzman tavsiyesini alin. Belki o zaman anlar yaptigi hatayi.
Kızım yaklaşık 6 yaşına kadar bizimle yattı. Sebebi ise babası yanımızda yatmasını istediği için. Ben yatağına götürüyordum kızımı sabah kalkıyordum ki yine yanımızda, yok gece hapşırmış yok üstü açılmış ben ne vicdansız bir anneymişim o çocuk orada üstü açık yatınca nasıl rahat ediyormuşum (ki uyku tulumu var üstünde kızımın) söyleniyordu. Zar zor ayırdık, şu an 13 yaşında kızım geçen gün ben babamla uyumak istiyorum anne sen benim yatağımda yatsana bu gece dedi. Alışkanlık olarak kaldı diyebilirim babasıyla uyuduğunda dünyanın en mutlu çocuğu oluyor.
Arkadaşlar Merhaba,
Mart'ta 2 buçuk yaşında olacak bir kızım var. Neredeyse doğduğundan beri aramızda uyuyor.
Ben artık kendi yatağına alıştırmak istiyorum ama eşim hiç oralı değil.
Sen yatağını ayıralım diyince sanki içimden bişey kopuyor onun kokusu olmadan uyumak istemiyorum diyor.
Biz bu dönemde karı-koca olarak çok uzaklaştık.Uzun zamandır kocama sarılıp uyuyamıyorum sabah bir yerim tutulmuş kalkıyorum mutlaka..
Tabi ki bende kızımı çok seviyorum onunla uyumak çok güzel ama artık yatağını ayırmam gerekmiyor mu ?
Eşime bunu nasıl anlatabilirim ? Dün gece kızım uyuduktan sonra yatağına yatırdım ve gecenin bir yarısı yanında olmadığımızı anlayıp ağlayarak uyandı ve tekrar yanımıza aldık..
Bana akıl verin güzel anneler..Şimdiden teşekkürler
Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Yatacak olsa başlıyor mızmızlanmaya.
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor
Kızım 2,5 yaşında. Bizimle yatıyor. Ne ben şikayetçiyim ne de babası. Yatağın yarısında kızım yatıyor kalan yarısında biz:)
Hata yapıyoruz farkındayım ama ayrı yatınca aynen eşiniz gibi içimden bir şey kopuyor sanki. bende çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu duygudan nasıl kurtulabilirim diye. Takipte olacağım konunuzu.
o zar zor ayırdık kısmında biz neler yaşayacağız bakalım.
Benim kızımda cici babammm der ellerini koyar babasının yanaklarına öyle uyur
Aşıklar resmen birbirlerine ama bir yere kadar :)
Arkadaşlar Merhaba,
Mart'ta 2 buçuk yaşında olacak bir kızım var. Neredeyse doğduğundan beri aramızda uyuyor.
Ben artık kendi yatağına alıştırmak istiyorum ama eşim hiç oralı değil.
Sen yatağını ayıralım diyince sanki içimden bişey kopuyor onun kokusu olmadan uyumak istemiyorum diyor.
Biz bu dönemde karı-koca olarak çok uzaklaştık.Uzun zamandır kocama sarılıp uyuyamıyorum sabah bir yerim tutulmuş kalkıyorum mutlaka..
Tabi ki bende kızımı çok seviyorum onunla uyumak çok güzel ama artık yatağını ayırmam gerekmiyor mu ?
Eşime bunu nasıl anlatabilirim ? Dün gece kızım uyuduktan sonra yatağına yatırdım ve gecenin bir yarısı yanında olmadığımızı anlayıp ağlayarak uyandı ve tekrar yanımıza aldık..
Bana akıl verin güzel anneler..Şimdiden teşekkürler
Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Yatacak olsa başlıyor mızmızlanmaya.
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor
Kızım 2,5 yaşında. Bizimle yatıyor. Ne ben şikayetçiyim ne de babası. Yatağın yarısında kızım yatıyor kalan yarısında biz:)
Hata yapıyoruz farkındayım ama ayrı yatınca aynen eşiniz gibi içimden bir şey kopuyor sanki. bende çözüm bulmaya çalışıyorum. Bu duygudan nasıl kurtulabilirim diye. Takipte olacağım konunuzu.
Normal bir şey gibi yazmak ?Yok artık. Nasıl normal bir şey yazıyor gibi yazabildiniz anlamadım. Çocuklarınıza bile bile kötülük yapıyorsunuz. Eminim yapmak istemezsiniz ama yapıyorsunuz.
Yo çalışıyorumhanımlar çoklu alıntıyı ılkdefa yaptım hata olursa bagışlayın ,
ama sanırım siz çalışmıyor ve ev hanımısınız , saglıksız bir uykuyla işe gidip çalışıp hata yapmadan eve dönmeniz imkansız çünkü ,
süper dadıyı izleyin ve sadece 5 gunde kızınızın kendi yatagında yatmasını saglayın , sizede yazık ,
her ağladıgında yatagına yatıracaksınız sadece sabır sabır,
Normal bir şey gibi yazmak ?
Aynen katılıyorum, kızınızı bağımlı yapıyorsunuz, eşiniz çoktan bağımlı olmuş. Nereye kadar böyle gidecek?Kızınıza kötülğk ediyorsunuz. Kendi yatağına odasına alışması kendi psikolojisi için önemli. Bence geç bile kalınmış. Bağımlı bir çocuk olacak.
kesinlikle cok buyuk etkisi var kardesi yaninda cok buyuk destek ve kolaylik oluyor yanliz olmadigi ve esit davranildigini gormek istiyorlar buyuk oglum suan 8 yasinda kucuk 5 simdi yatarken birbirlerini cagirirlar:) kucugun ihtiyaclari bir sekilde karsilaniyor zor olsada gece diger odaya gitmek v.s buyugun piskolojisi daha onemli dislandigini hissetmemesi icinÇok zor oluyor gerçekten.Kızımı 6 aylıkken kendi odasına almıştım hiçbirde problem yoktu.Kardeşi doğdu bizim odamızda yatıyor diye geceleri korkma bahanesi ile 1 2 yanımıza geliyor bazen ama o bile beni çok tedirgin ediyor 4 yaşında ufakda deil.Bende sanırım kardeşini onun odasına taşıyarak gece korkusunu yenmesini deneyeceğim gerçi kendi ne kadar geceleri korktuğunu söylesede ben kıskançlıktan yaptığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?