KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

duygusal açıdan bakarak öyle davranıyor.Ben ise daha mantıklı hareket etmek istiyorum..
Umarım bundan sonra dinler beni
Artık yatak odasına dahi sokmamayı düşünüyorum kızımı.
O odasında uyuyana kadar bizde yatmayacağız artık ağlarsa da ben onun yanına gidicem orada tekrar uyuyana kadar bekliycem..

o zar zor ayırdık kısmında biz neler yaşayacağız bakalım.
Benim kızımda cici babammm der ellerini koyar babasının yanaklarına öyle uyur
Aşıklar resmen birbirlerine ama bir yere kadar :)

Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Yatacak olsa başlıyor mızmızlanmaya.
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor

Yok artık. Nasıl normal bir şey yazıyor gibi yazabildiniz anlamadım. Çocuklarınıza bile bile kötülük yapıyorsunuz. Eminim yapmak istemezsiniz ama yapıyorsunuz.

o zar zor ayırdık kısmında biz neler yaşayacağız bakalım.
Benim kızımda cici babammm der ellerini koyar babasının yanaklarına öyle uyur
Aşıklar resmen birbirlerine ama bir yere kadar :)

Benim kızımda öyle hatta büyüdükçe sadece uyku konusunda değil her aktiviteyi babasıyla yapmaktan zevk alıyor. Birlikte sinemaya gidiyorlar, geziyorlar. Geçen gün bana anne ben babamla gezmekten çok keyif alıyorum. Ha bir de senden 3 şey istesem 1'ini bilemedin 2 tanesini alıyorsun. Ama babam hepsini alıyor diyor, menfaatçi biraz bizim kız :)

Çok zor oluyor gerçekten.Kızımı 6 aylıkken kendi odasına almıştım hiçbirde problem yoktu.Kardeşi doğdu bizim odamızda yatıyor diye geceleri korkma bahanesi ile 1 2 yanımıza geliyor bazen ama o bile beni çok tedirgin ediyor 4 yaşında ufakda deil.Bende sanırım kardeşini onun odasına taşıyarak gece korkusunu yenmesini deneyeceğim gerçi kendi ne kadar geceleri korktuğunu söylesede ben kıskançlıktan yaptığını düşünüyorum

sanırım bu konuda biraz otoriter olan taraf olmanız gerekiyor.. eşiniz kokusunu özlüyorsa (ki bence bu derece düşkünlük de bir problem) o zaman akşam kızınızın kazağıyla falan uyusun ama kızınızı ayrı yatırmaya alıştırın.. geciktirdikçe onun açısından çok daha zor olacak, korkuları olacak, alışmakta zorlanacak, siz ikiye bölünmek zorunda kalacaksınız, bir dönem uykuya dalmakta bile zorlanacak.. hemen bugün alıştırmaya başlayarak bir atak yapın derim..

Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Yatacak olsa başlıyor mızmızlanmaya.
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor

hanımlar çoklu alıntıyı ılkdefa yaptım hata olursa bagışlayın ,

ama sanırım siz çalışmıyor ve ev hanımısınız , saglıksız bir uykuyla işe gidip çalışıp hata yapmadan eve dönmeniz imkansız çünkü ,

süper dadıyı izleyin ve sadece 5 gunde kızınızın kendi yatagında yatmasını saglayın , sizede yazık ,

her ağladıgında yatagına yatıracaksınız sadece sabır sabır,

bence bir an once kendi odasina ayirin hem cocugun gelisimi hemde sizin iliskiniz acisindan saglikli degil bence benim oglum oyleydi baba kucaginda yatirirdi kiyamazdi yaptigin cocuga iyilik degil kotuluk dedim odasini ayirdim ilk gun esim cok uzuldu gidiyim aliyim nolur diye hayir dedim izin vermedim simdi bunu yaparsan birdaha kendi odasini benimsemez guzel bir oda hazirlayin sevecegi resimler yapistirun tam yataginin karsisina ilk zamanlar uyuyana kadar basinda durup gece uyaninca siz yanina gidersiniz cocuklar cok cabuk adepte oluyor merak etmeyin en fazla bir kac gun zorlanirsiniz benim fikrim bu tersini dusunenler uygulayanlar vardir elbette tercih sizin

Bence kızınız uyuyunca alıp yatağına götürmeyin. Tecrübe etmişsiniz bakın, asıl uyanınca sizin yanınızda olmadığını, başka odada tek başına olduğunu anlarsa travmatik olur

2 yaşında bizimle daha doğrusu benimle yatmayi bıraktı.. tek kişilik yatak aldık nevresim seçtik derken odayı benimsedi.. tabiki anne koynu varken yalnız karanlıkta tek başına uyumak başta cazip gelmedi.. gece uyanıp korkuyorum diyip sık sık yanıma geliyor beni çağırıyor.. bunu da zamanla bırakacaktir.. büyüdükçe daha zor olabilir tam zamanı gibi sizin için.. aslında sizde baba bağımlı gibi.. Çocuklari bizim bagimliliklarimiz etkiliyor..

Yo çalışıyorum
İşim agır üstelik dikkat isteyen bir iş.
Süper dadıdan ziyade ben eşime laf anlatmaya gayret ettikçe kızım da kızım dediği için uzuuuuun ugraşlar sonucunda ikisiyle de baş edemedim.
Benim sorun eşimde.
Yapışık yaşıyor.
Yaşatıyor daha doğrusu

Normal bir şey gibi yazmak ?

Yani, gülerek ve durumu kabullenmiş bir biçimde yazmışsınız. "Böyle bir durum var ve çare bulamıyorum, ne yapmalıyım" tavrında yazmamışsınız. Normali dediğim bu. Ortada çocuğunuzun kötülüğüne olan bir sorun yokmuş gibi bir tavrınız var.

Kızınıza kötülğk ediyorsunuz. Kendi yatağına odasına alışması kendi psikolojisi için önemli. Bence geç bile kalınmış. Bağımlı bir çocuk olacak.
Aynen katılıyorum, kızınızı bağımlı yapıyorsunuz, eşiniz çoktan bağımlı olmuş. Nereye kadar böyle gidecek?
Bir an önce ayırmalısınız.

kesinlikle cok buyuk etkisi var kardesi yaninda cok buyuk destek ve kolaylik oluyor yanliz olmadigi ve esit davranildigini gormek istiyorlar buyuk oglum suan 8 yasinda kucuk 5 simdi yatarken birbirlerini cagirirlar:) kucugun ihtiyaclari bir sekilde karsilaniyor zor olsada gece diger odaya gitmek v.s buyugun piskolojisi daha onemli dislandigini hissetmemesi icin

İçinizden bir şeyler kopmasına gerek yok, bu olayda kızınıza iyilik değil kötülük ediyorsunuz. Bir an önce ayırmaya çalışın yanınızdan ilerisi için problemlere neden olabilir.

Cocugunuza kotuluk etmeyın
Anne babayla uyumak nedır ya pes

Kızım dogdugundan berı kendı yatagında yatar 4 aylıktı ben tamamen odasını ayırdım aldım buyuyebılen besık 1 berjer koydum bıde kendı ellerımle yaptıgım dolap oyuncaklarla süsledım
Kızım 1 yasayacak ayın 13ünde uykusu geldımı odasına gıdıyor tatti tatti

Cocuk aramızda nıye yatsın oda insan oda birey onunda odaya kendı yatagına ıhtıyacı var psikilojısı cok etkılenır

Cok yanlıs yapıyor esınız cok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…