- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Tavrımi nereden biliyorsun yahu :)Yani, gülerek ve durumu kabullenmiş bir biçimde yazmışsınız. "Böyle bir durum var ve çare bulamıyorum, ne yapmalıyım" tavrında yazmamışsınız. Normali dediğim bu. Ortada çocuğunuzun kötülüğüne olan bir sorun yokmuş gibi bir tavrınız var.
Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Yatacak olsa başlıyor mızmızlanmaya.
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor
Yok artık. Bunu ironi olsun diye yazmış olmalısınız. Yoksa 9 yasında koca kızı aranızda yatırıyor olamazsınız. Şakadır diye düşünmek istiyorum. Eğer ciddiyseniz çok üzülürüm kızınız için. Eminim kötü niyetli olmadığınıza ama bir anne baba çocuğuna istemeden de olsa bu kadar kötülük yapar. Çevrenizde sizi uyaracak aklı selim biri de mi yoktu. Acil bir uzmana danışarak ayırın o çocuğu odanızdan. Başka ülkede olsak çocuk istismarı sayarlar bu davranışı.Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor
Gulerek yazmaniz bile cok aci. Bence bdv ye ara verip biraz bu konudaki makale ve psikolojik goruslere bakin.Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor
:))) bdv ye ara vermeyince bakılmiyor muGulerek yazmaniz bile cok aci. Bence bdv ye ara verip biraz bu konudaki makale ve psikolojik goruslere bakin.
Tamam bu cevabinizdan anlasiliyor hersey :) mutluluklar saygilar sevgiler:))) bdv ye ara vermeyince bakılmiyor mu
Niye ironi yapayım defalarca anlatmaya gayret ettiğim bir eşim ve çocuğum varYok artık. Bunu ironi olsun diye yazmış olmalısınız. Yoksa 9 yasında koca kızı aranızda yatırıyor olamazsınız. Şakadır diye düşünmek istiyorum. Eğer ciddiyseniz çok üzülürüm kızınız için. Eminim kötü niyetli olmadığınıza ama bir anne baba çocuğuna istemeden de olsa bu kadar kötülük yapar. Çevrenizde sizi uyaracak aklı selim biri de mi yoktu. Acil bir uzmana danışarak ayırın o çocuğu odanızdan. Başka ülkede olsak çocuk istismarı sayarlar bu davranışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?