KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

8 aylıkken odamdan ayırdım çok istisnai durumlarda bizle uyumuştur. alıştırmaya bağlı olduğunu düşünüyorum. kızım 2,5 yaşında odası bizim odamıza göre daha zor ısınıyor. içim rahat etmedi hazır alışmış etmiş ama üşür vs. diye beşiğini odamıza götürdük. asla kabul etmedi tekrar geri götürttü odasına.

Kesinlikle ayırmalısınız yatma vakti geldiğinde odasına yatağına götürüp bir hikaye okuyup o uyumadan odadan ayrılmalısınız gece ağladığında siz onun yatağına gitmelisiniz kendi yanınıza almayın

Tavrımi nereden biliyorsun yahu :)

Ben 24 yaşında hala annemle uyuyorum

Ama haklısınız bir şekilde çözmeniz lazım. Yoksa benim gibi olabilir

en gec 3 yasinda odasini ayirmis olmaniz lazim,cinsel kimlik gelisimine zarar verirsiniz.
benim oglumda benimle beraber yatti,esim kesinlikle istemedi oglumun bizimle ayni odada yatmasini ama dis cikarirken cok sancilaniyordu mecburen yanima aldim,sonra da sevdim oglumun yanimda uyumasini,esim yan odaya transfer oldu bu surede.
3 yasini doldurdugu hafta odasini ayirdim oglumun.

Oglum uc yasında yatagı bızım odada kendı odası yok henuz. Bazen kendı yatagından ınıp bızım yataga yatıyo bunu sabah uyandıgımızda fark edıyoruz :) Doktor sızın ıcın bı sakınca yoksa yatsın dedı. Eger rahatsızsanız bilemedim sımdı :/

Ben de az daha büyüse de ortamıza alsak, tadını çıkarsak diye bakıyorum.
Ama 2 yaşında hâla bizimle yatmasını istemem tabii.
Kademeli deneseniz, ufak ufak uzaklaştırsanız yemez mi acaba?

Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Yatacak olsa başlıyor mızmızlanmaya.
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor

9 yaşında sizinle uyuyor ?????? 2 3 yaşında bebek değil kaldı ki o bile sağlıklı değil...çocuğunuza kötülük yaptığınızın farkındasınızdır umarım...

11 aylik bebegim var.

Yazin otelde bir tek aramizda yatirdik 10 gun o kadar.

Besigi simdilik bizim odamizda. Hasta oldugunda dis cikardiginda gece ne kadar cok aglasa bile usenmeden kalkar kucagima alir sakinlestirir tekrar besigine yatiririm.

Ustelik calisiyorum.

Mesela dun gece cok sık uyanıp agladi. Burnu tikaliydi. Saat basi uyandi nerdeyse. Her seferinde besiginin yanina gittim alidim kucagima sakinlestirdim uyuttum geri yatirdim besigine.

Sabahta kalkip ise gittim.

Esim sanada yazik al yataga yat kalk yapmak zorunda kalmazsin dedi ama almadim.

Simdi 4 ay sonra tasinacagim. Yeni evde direk ayri odada uyutacagim.

1 bucuk yasinda felan olacak o zaman.

2 bucuk yas cok fazla sizinle uyumasi icin.

Hem ben bebeklerin alistiktan sonra kendi yataginda daha rahat ettigini dusunuyorum.

Duygusaligin alemi yok.

Bebeginiz gelisimi icin en iyisi bu.

Fazla korumaci tavir bireye her zaman zarar verir.

Ayrica cocuk dogdu diye esle kardes gibi takilmayada gerek yok.

Önce çocuklarınızın birey olduğunu artık kendilerine ait bölgeleri olduğunu ve yatal odası gibi sizin özel bölgelerinize saygı duyması gerektiğini kabul etmekle başlayın işe....bunu da eşinize anlatın sizin için değil çocuğunuz için....ağlayıp mızıldanacaktır elbette fakat kararlı olursanız kabul edecektir...bunu ne kadar erken sağlarsanız çocuğunuz için o kadar iyi olur....eşinize kızını seviyorsa ve onun sağlıklı güçlü bir birey olmasını istiyorsa bunu yapması gerektiğini söyleyin

Çok geç kalmışsınız artık herşeyin farkında doğal olarak tek yatmayı reddediyor...

İlk bebeklik dönemini atlattıktan sonra odası ayrılmalıydı, ilk bebeklik döneminde de aynı odada fakat ayrı yatakta yatmalı...

Hata en baştan yapılmış şimdide ayırmak sizin için çok zor olacak...

Kızım 9 yasında ve hep aramızda uyur
Yatmıyor odasında
Yatacak olsa başlıyor mızmızlanmaya.
Babaya çok düşkün.
Paylaşamıyor
Yok artık. Bunu ironi olsun diye yazmış olmalısınız. Yoksa 9 yasında koca kızı aranızda yatırıyor olamazsınız. Şakadır diye düşünmek istiyorum. Eğer ciddiyseniz çok üzülürüm kızınız için. Eminim kötü niyetli olmadığınıza ama bir anne baba çocuğuna istemeden de olsa bu kadar kötülük yapar. Çevrenizde sizi uyaracak aklı selim biri de mi yoktu. Acil bir uzmana danışarak ayırın o çocuğu odanızdan. Başka ülkede olsak çocuk istismarı sayarlar bu davranışı.

Once yatagini sizin odaya koyun sizin yataginiza yakin olsun sonra yatagi yavas yavas uzaklastirin. Bir sure sonra da odasini berazber duzenleyin onun sevdigi gibi yapin yatmaya heveslensin. Uyuyana kadar basinda da durursunuz

Niye ironi yapayım defalarca anlatmaya gayret ettiğim bir eşim ve çocuğum var
Çocuk babası net tavrını ortaya koymayınca beraber uyumak istiyor
Tek çocuk diyor sürekli eşim defalarca hatta fallik dönem atlattik bir süre önce yatakları ayırdığımız gün sürekli korkuyorum dedi ve tabi eşim tekrar başladı
Ne mi yaptım ?
Yatakları ayırdım bu sefer de anne hayır sen de gel diye ağlamaya başladı açıkçası defalarca dememe rağmen uyuduğu süre içinde kendi odasında beraber uyudum yanından kalkınca uyanıp yanımıza gelmeye devam etti.
Çalışan Anne baba olunca sürekli ben sizi cok özlüyorum deyip durdu ve eşim artık yapışık ikizler gibi sürekli beraber uyumak konusunda diretti ve ben de pes ettim
Odasınıni komple değiştiriyorum bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…