- 24 Nisan 2015
- 6.986
- 7.194
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Yardımlarınızı ve anlamı güzel olan başka isim seçeneklerinizi bekliyorum...
renkli rengarek bır cocuk olurElvini duydum da elisi duymadim elis koyarsak el isi diycekler elis demezler sen annenin el isiymidin derler kulagima hoş gelmedi cocuk uzulur annem niye elis koydu der nefret eder cnm elvinin gerçek anlami renk demekmiş çocuğun rengi olsun mu?
Elvin ismi bende begeniyorum ama Elvin Ece koyun bence renk kraliçesi olur diğer de cennet kraliçesi:)renkli rengarek bır cocuk olur
eşim iki isim istemiyor....Elvin ismi bende begeniyorum ama Elvin Ece koyun bence renk kraliçesi olur diğer de cennet kraliçesi:)
Karar verdiniz mieşim iki isim istemiyor....
dün ece muhabbeti geçti hatta isim düşündün mü dedim, eşimin ilk evliliğinden ege isminde oğlu var, kardeş olacaklar ya ona da uysun derdınde sanırım ece olsun dedi ama bende eceyi sevmedim, 30 lu yaşlarda olup adı ece olan da var , cok kullanılan bır ısım ya
ama elvin ece fena değilmiş
henüz düşünüyoruz canımKarar verdiniz mi
Islami isimler diye adlandirilan isimlerin cogu, anlami ya uydurulmus, ya Kur'an'da gecen bir kelimenin takisi ya da anlamsiz olan isimler.Ben pek islami isimleri ya da klasikleri sevmiyorum, iki isim koyma sansımız yok babamız istemiyor, o nedenle farklı modern anlamı güzel olan ve söylenişi kulağa hoş gelen hatta mümkünse e ile başlayan isimleri araştırıyorum ....
Neden "e" derseniz soy ismimiz e ile başlıyor...
Latince kökenli isimlerde hosuma gidiyor ama isim karmaşası yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?