Doğuma Hazırlık Kızımıza isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

efnan_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
18
1
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. 32 haftalık hamileyim kızımız olacak inşaAllah fakat isim bulamıyoruz babamız Hüma istiyor. Sizin önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler şimdiden :))

aslında bu senin ve esinin ortak kararı olmalı illaki isim onerisi istiyorsan toprak ve gözde güzel isimler saglıkla kucagına alırsın ins bebişini

en sevdiğim kız ismi Hümeyra. birazcık uzun ama :) allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah amin.

Yüsra, Zülal, Zümra olabilir.

Canım buna eşinle birlikte karar vermelisin bence ama illa ki öneri istiyorsan yağmur ve rabia güzel isimler bence

Aseelll cennetteki bal ırmağı imiş.
Ya da Almira ay tutulmasında ayın etrafında oluşan kızıllık demek imiş.

Yüsra çok güzel anlamıda sol yanım demek. Aslında düşünülebilir ama herkes büşra der die tereddüt ediyorum

Evet ben de çok seviyorum. Kuranda geçiyor olması da ayrı cezbedici

Yüsra çok güzel anlamıda sol yanım demek. Aslında düşünülebilir ama herkes büşra der die tereddüt ediyorum

Komşumuz kızına Yüsranur adını vermişti başta ismi hep unutuyordum ama anlamı çok güzel ve çok çıtı pıtı şeker bir kız bence kızınıza yakışabilir

bence isim cok onemli.Isim verirken bizim ne istedigimizin yaninda, cocugumuzu ilerde zor durumda birakmayacak isimler versek iyi olur.

ooof ben şu yeni çıkan isimleri hiiiç begenmıyorum..
artık herkesın çocuğunun adı,mina,ceylin,erva,sude vs vs..
okula gıttıklerınde aynı isimden bır suru çocuk bı sınıfta olacak..
suan bıle yegenımın sınıfında 4 beren var
mıllet farklı olmak ıcın bunlar koyma derdınde
ama bu zamanın ayşe,fatması olcak hepsii..
gerçi ayşe ısmını cok begenırım..

zümra ve meyra da benim favorilerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…