Doğuma Hazırlık Kızımıza isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hüsna var, komşumuzun kızının ismi. Berrak var, coğrafya hocamın kızının ismi.
Benim de en sevdiklerim Yağmur, Beren, Eylül, Damla, Milena. Bir arkadaşımın ismi de Samira. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Aminn canımcım inşaallah öneriler için çok tşk ederim

dilruba olabilir, biz de kizimiza dusunuyoruz bu ismi. Allah hayirla saglikla kocaginiza almayi nasip etsin

benim en sevdiğim kız isimleri lina mira ve ırmaktı ama babamız bunların hiçbirini beğenmiyo istemiyo ortak kararımız sinem oldu o da fena değil ama ya değilmi :)

benim en sevdiğim kız isimleri lina mira ve ırmaktı ama babamız bunların hiçbirini beğenmiyo istemiyo ortak kararımız sinem oldu o da fena değil ama ya değilmi :)

Lina, Mira v.s güzel isimler aslında ama artık çok fazla herkes bu tarz isimlere yöneliyor. Bizde bu yüzden kararsız kaldık. Şahsen ben daha klasik isimleri seviyorum umarım öneriler sanada yardımcı olur canım. Ama Sinem güzel ve kibar bir isim bence. Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah :)

Öncelikle anlamı güzel isimler üzerinde duruyorum. Çok beğendiğim fakat anlamı kötü isimlerden vazgeçiyorum hemen... Mesela Naz, Melis, Bade isimlerinden böyle vazgeçtim.. Şu anda Berrak, Duru, Azra, Alya, Rabia üzerinde duruyorum. Ama çok içime sinmiş değil...
Erkek olursa Mehmet Furkan koyacağım, Mehmet rahmetli babamın adı, eşim de bu ismi çok sevdiği için onaylıyor, çok güçlü ve çok anlamlı, içime tam siniyor... Kız olursa daha çok arayacağım galiba...

kesinlikle sana katılıyorum. Erkek olsaydı bende Yusuf Esat düşünüyordum :) kıza isim bulmak gerçekten daha zor seçenek çok olduğu için sanırım.. Eğer bebeğin kız olursa ben Rabia ismini çok beğendim canım.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

amin canım tşk ederiz sizin bebişte inşallah sağlıkla hayırla gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…