Ekin(kültür demek),ipek, defne, ebru
Hüsna var, komşumuzun kızının ismi. Berrak var, coğrafya hocamın kızının ismi.
Benim de en sevdiklerim Yağmur, Beren, Eylül, Damla, Milena. Bir arkadaşımın ismi de Samira. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. 32 haftalık hamileyim kızımız olacak inşaAllah fakat isim bulamıyoruzbabamız Hüma istiyor. Sizin önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler şimdiden :))
benim en sevdiğim kız isimleri lina mira ve ırmaktı ama babamız bunların hiçbirini beğenmiyo istemiyo ortak kararımız sinem oldu o da fena değil ama ya değilmi :)
Öncelikle anlamı güzel isimler üzerinde duruyorum. Çok beğendiğim fakat anlamı kötü isimlerden vazgeçiyorum hemen... Mesela Naz, Melis, Bade isimlerinden böyle vazgeçtim.. Şu anda Berrak, Duru, Azra, Alya, Rabia üzerinde duruyorum. Ama çok içime sinmiş değil...
Erkek olursa Mehmet Furkan koyacağım, Mehmet rahmetli babamın adı, eşim de bu ismi çok sevdiği için onaylıyor, çok güçlü ve çok anlamlı, içime tam siniyor... Kız olursa daha çok arayacağım galiba...
Lina, Mira v.s güzel isimler aslında ama artık çok fazla herkes bu tarz isimlere yöneliyor. Bizde bu yüzden kararsız kaldık. Şahsen ben daha klasik isimleri seviyorum umarım öneriler sanada yardımcı olur canım. Ama Sinem güzel ve kibar bir isim bence. Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?