Kızımla gece

Gece yatmadan 2-3 saat önce yiyecek ve içecek vermeyin wc yaptırıp öyle yatırın
Sabredin düzelecektir.

benim kızım 35 aylık ve ben haziran ayından beri bu tuvalet işiyle uğraşıyorum.gündüz hiç bir problem yok gezmede, parkta vs. çişi gelir ama eve kadar da sıkmasını söylediğimde sıkar ama gece illa çiş kaçırıyor.ben artık kış geldi hasta olacağından endişe ettiğimden bez takmaya başladım bir aydır. ama takarken açıklıyorum bu sadece gece için güneş doğunca çıkaracağız diye. sağolsun gündüz de tak demedi aksine sabah çişini tutuyor anne bezimi çıkar çişim geldi diyor :KK9: gece bez takmanızı tavsiye ederim..alışmaz tekrar korkmayın

Gece bezi o uyuduktan sonra takın tabi uykusu ağır ise. O uyanmadan sabah ilk iş çıkarıp hadi cis yapmaya diyin ilk geceler ben öyle yaptım. Birde şimdi kış zor olur gerçekten

Oğlum 23 aylıkken kendi isteğiyle bezi bıraktı.
Gece 2 saatte bir uyandırıp tuvalete götürdüm.
Şuan gece tuvaleti geldiğinde uyanıp gidiyor.
3 saat o yaştaki çocuk için çok üzün bir süre.
Ayrıca gece tekrar bez bağlarsanız bu alışkanlık haline gelir.

Kış geldi malum, cok portakal mandalina tuketiyorsa onun da etkisi olabilir,malum bol sulu meyveler bunlar

Benim oglum 23 aylik ve son 2 aydir gece ne kadar cok cis yapiyorsa artik,sabah dışına cikmis oluyor bazen,ama kış meyveleri cikti ya hani ben ona bagliyorum,gunde 8-10 mandalina 1-2 portakal yiyor bunlar da bol çiş yapiyor malum. Belki sizin de ondan kaynaklidir. Ayrica kışın daha cok cisi geliyordur soguktan.

arkadaşım dikkatimi çektide nasıl bu kadar çok meyve tüketiyor bebeğiniz. Ben yarım mandalin bile yediremiyorum. 1 dilim portakal belki. Birde bu kadar yiyince yemek nasıl yiyor?

konu sahibi bence gece bez bağlamalısın bu kadar sıkıntı çekme bez bağla sabah alırsın ve durumu açıklarsın bağlarken.

10 gunun 7 sinde altina yapiyosa boyle gitmez. Bence siz kizinizi yine tembihleyin tuvaleti geldiginde tuvalate gitmesi konusunda. Ama mesela uyudugunda kilotunu cikarin ozel tuvalte alistirmalik kilotlar giydirin. Mesela su var. Kumas, yika yika giydir.

Eklentiler

• 2015-12-17-10-30-24--1187096627.webp
    2015-12-17-10-30-24--1187096627.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 30
3 saat bir bebek için uzun bir süre degil mi? Yani hem soğuk ki sogukta daha çok tuvalet ihtiyacı oluyor insanin. Hemde meyve falan yiyormus. Saati kurup 1.5 saat 2 saatte bir kaldirmayi deneseniz? Altina da arkadaslarin söylediği kulotlardan giydirseniZ yoluna girer inşallah.

arkadaşım dikkatimi çektide nasıl bu kadar çok meyve tüketiyor bebeğiniz. Ben yarım mandalin bile yediremiyorum. 1 dilim portakal belki. Birde bu kadar yiyince yemek nasıl yiyor?

konu sahibi bence gece bez bağlamalısın bu kadar sıkıntı çekme bez bağla sabah alırsın ve durumu açıklarsın bağlarken.

Valla ben de bilmiyorum:) cok seviyor yaramaz. Yemegini etkilemiyor, ara öğün olarak veriyoruz. Daha dogrusu yerini bildigi icin kendisi kucaklayip getiriyor:)ara öğün olarak yiyince ana yemekte de sorun yasamiyoruz. Baska abur cubur cok az tuketir. O yüzden ara ogunler ve atistirmalik seyler hep meyve bizde.

kızlar hepinize toplu cevap yazıyorum kusura bakmayın. İdrar tahlili verdik çok şükür o yönde bi sıkıntı yok. İçeceği meyveyi azaltmak çok zor Çünkü baya bi seviyor ağlıyor vermezsem. Ama dediğiniz gibi 2 saat bir kalkayım bakalım oda uymazsa farkettirmeden bez takma kısmına geçerim

Demekki gece için daha erken benim kızımda 30 aylık 24 aylıkken gündüz tuvalet eğitimi tamamladık sorun yok ama gece alıştıramadım çok ta zorlamak istemedim açıkcası çünkü gece kalkıp hala süt içiyor Nasıl olsa alışacak ömür boyu gece altına yapacak değil ya

Bence kızın hazır değil henüz.Kendini hiç boşuna yıpratma.Benim kızım 2.5 yaşında,gala bezi altında.Ama nedense ben hiç takılmıyorum bu bez konusuna.Sabah kuru kalkması çocuğun bezi bırakma belirtisiymiş.Biraz daha zaman ver vakti gelince anlarsın zaten.

Back
X