Kızımla ne yacağımı şaşırdım imdat

ASLIZUHAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
60
32
88
9 aylık bi kız bebegim var babasina aşırı düşkün
Ben sadece ihtiyaçları için varım ne olursa olsun baba diye ağlıyo emmek için ağlıyo yine baba diye o derece
Üzerini giydirirken çok sorun yaşıyorum mesela geçen gün çorap giydirecem giymiyo agliyo çırpınıyo babasi geldi kızım giysene dedi konusmuyo ama çıt ses yok giydirdim. Bunları anlatma sebebim örnek olsun diye. Asıl sorun iki gündür uyumuyo bn ne kadar çabalasam artık babasi olursa onla yürüyüşe çıkınca baş başa uyuyo benle oluncada uyumuyo.Eşim ikigundur uykusuz ne yapabilirim bilmiyorum. Böyle sorun yaşayan varmı bana yardımcı olur musunuz

Bırak eşin baksın bir süre de sen rahat et
Kız çocukları babaya düşkün olur, biraz büyüsün düzelir diye düşünüyorum. :)

Bakıyo sağolsun ama nereye kadar sinirli bi yapısı var sabredemezse diye çekiniyorum
Niye çekiniyorsun canım, sinirliyse sinirle sen anneysen O'da babası , ikinizin ortak yapımı sonucu meydana geldi bu bebek, sorumluluk ikinizin.
Erkekler gazla çalışmayı sever, pohpohlanmayı sever, seni daha çok seviyor, kıskanıyorum filan de :))))

Bakıyo sağolsun ama nereye kadar sinirli bi yapısı var sabredemezse diye çekiniyorum
Bir annenin bu lüksü var mı peki? Bir baba, çocuğum anneye çok düşkün, ona çok yükleniyor diye düşünüp, endişeleniyor mu mesela? Ayrıca eşiniz sabredemezse ne yapacak? Evi mi terk edecek, çocuğa mı vuracak, bağırıp çağıracak mı? Eşinizi düşünmenize gerek yok bence. Çocuk onu istiyorsa, o daha fazla ilgilenmek zorunda. Birlikte yaptınız bu çocuğu. Baba her zaman daha az sorumluluk almalı diye bir durum söz konusu olamaz. Zamanla dengeler oturur. Kızlar babaya düşkün olur diyorlar, büyük kızım 3,5 yaşında, hala o babaya düşkünlük dönemini ucundan kıyısından göremedik. Bunun ne yorucu bir şey olduğunu bilen biri olarak, dert etmek yerine biraz keyfini sürün demek istiyorum. =)

Ay valla konuyu okuyunca insallah benimki de babasina boyle olur dedim
Su an 5.5 aylik ve asla babasiyla uzin sure tek kalmiyor. Bas bas bagirarak beni karsisinda istiyor. Gecen temizlik yapacaktim deterjan rahatsiz etmesin diye babasiyla bahceye gonderdim. Dayanamamis cocuk bensiz surekli aglamiis. Esim de zavalli sirf sussun diye bebek arabasiyla tum ilceyi oruc haliyle dolandirmis 2 saat Bana dedi ki eve gelince bundan sonra ben temizlik yapaarim sen al cocugu git Allahim insallah benim kiz da sizinki gibi olur. Coook amiiiin

Büyük kızım bebekken ben uyutamadigim geceler eşim alırdı kollarına "askimmm uyumadın miiii" diye fısıldardı kulağına...bizimki kendinden geçerdiHatta tuvalet eğitiminde büyük tuvaletini bir türlü söylemiyor iç camasirina yapardı.Babasi gorevdeydi...adam iki günlüğüne geldi ;"babacim ben kakani da tuvalete yapmanı istiyorum " dedi...çocuk o gün tuvalet eğitimini tamamladıbence keyfini çıkar...ikinci çocuğa hamilelikte ve doğum sürecinde baba kız arasındaki bu bağın çok ekmeğini yedim

Kafanıza çok takmayın biraz da babası ilgilensin siz üzerinize gittikçe ters teper biraz akışa bırakın anne olarak az uykusuz kalmamissinizdir. Eşiniz size yardım etmiyor babalık yapıyor. Valla siz ugrassaniz yapamazsınız eşinize sorumluluk yüklemeyi çünkü anne vicdanı böyle bişey ama aferin pıtırcığa

Benim oğlum babacı inanın o kadar seviniyorum ki 4 yaşına girdi. Aman babacı olsun anneci olmasin.1 yaşına kadar burnumdan geldi wc bile beraber giderdik şimdi oğlum babasını wc kapısında bekliyor. Bu anların zevkini çıkarıp kafa dinleyin

Evet benimde iki kızım babalarına düşkün.. Hic te sorun yapmadım.. Kücük kızım 6 yaşına daha yeni bastı.. İftara davetli yerlerde daha bir özlüyor.. Kalabalıktan dolayı iki sofra kuruluyor, karnı doydugunda ilk sorusu "babam nerede" oluyor

Babasına aşık kuzucuk

Evet baba yardim eder hatta konu sahibi calisiyorsa asiri iyi olur, anne ev islerininl yaparken baba bebekle ilgilenir ama simdi konu sahibi calismiyor adam calisiyor gunduz iste aksam gece cocukla asiri yorucu olur, adam birsey demiyormus ama uykusuz nereye kadar tamm adamlarla esitlik olsun diyoruz hatta inanin bu konuda ben fazlasiyla feministm diyebilirim ama birazda vicdan meselesi ben evdeyken esimn bu derece yogun olmasina dayanamazdim yani ona kiyamam herseyin bir dozu var aksam ya da hafta sonlari kadini dinlendirse cok guzel ama geceleri bile baba diye aglayip uykusuz ise gitmek kolay mi ?

İlk defa kocam cocuktan oturu uykusuz diyen bir kadin goruyorum saskinim
Bosverin ne guzel,baksin iste cocuga,uyutsun,yedirsin icirsin. Siz keyfinize bakin. Hep kadinlar bakacak degil ya bu cocuklara

Bu durumu yaşayan bir kadın tanıyorum; annem.
Onun için sorun muydu bilmiyorum, ara ara kıskandığını söyler ama bol bol da kafa dinlemiştir eminim.
Bence siz de kafa dinleyin, kendinize zaman ayırın.

yerinizde olsam tadini cikaririm 18 aylik kizim hala kucagima sirtima tirmaniyor hadi biraz babanla oyna yoruldum diyince koltuga cikip elini boynuma sariyor atcilik oynayalim diye babaya gitmesinde ne olursa olsun yani
babasinin yanina oturdugumda sinir kirizine giriryor kiskanip gelip ortamiza oturup hic bisey yapamazsa elini burnuma sokmaya calisiyor 2 gun yerinizde olmak icin neler vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…