- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Bu konu eşe kıyıp kıymamakla ilgili değil, çocuğun ihtiyacıyla ilgili. Ayrıca bir çok kadın hem çocuklarıyla hem evleriyle ilgilenirken aynı anda da çalışıyor ve bu yorucu, yıpratıcı tempoya rağmen hala hayattalar. Gece anne diye ağlayan çocuğu için kırk kere uyanıp, sabah da işe giden kadınlar şehir efsanesi değil neticede. =) Anne olmak kolay değil, baba olmak kolay diye bir durum yok. Bir süre idare edecek artık baba. Genelde annelere verilen tavsiyeyi verebiliriz ancak kendisine bu babanın; sıkın dişinizi, sabırlı olun beyefendi, 3-4 yaşlarından sonra işiniz epey kolaylaşıyor. =)Evet baba yardim eder hatta konu sahibi calisiyorsa asiri iyi olur, anne ev islerininl yaparken baba bebekle ilgilenir ama simdi konu sahibi calismiyor adam calisiyor gunduz iste aksam gece cocukla asiri yorucu olur, adam birsey demiyormus ama uykusuz nereye kadar tamm adamlarla esitlik olsun diyoruz hatta inanin bu konuda ben fazlasiyla feministm diyebilirim ama birazda vicdan meselesi ben evdeyken esimn bu derece yogun olmasina dayanamazdim yani ona kiyamam herseyin bir dozu var aksam ya da hafta sonlari kadini dinlendirse cok guzel ama geceleri bile baba diye aglayip uykusuz ise gitmek kolay mi ?