Kızımla tek başımıza tatile gidebilir miyiz?

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
Kızlar Merhaba eşimle yıllık izinlerimiz çakışmıyor.
3,5 yaşında bir kızım var sizce tek ikimiz tatile gidebilirmiyiz?rahat edebilirmiyiz?
çok istiyorum tatile gitmek çünkü bayadır bunun hayalini kuruyorum.
ama açıkcası korkuyorum tek gitmek pek içime de sinmiyor sanki offf ya ne yapıcağımı bilmiyorum bir akıl verin.

neden gidilmesin ki gidilir elbette kızında o kadar küçük değilmiş üstelik ana kız tatilin keyfini çıkarın benceee... gelecek sene benim ikizlerim 1,5 yaşında olacaklar Allah izin verirse bende yanlız onlarla gidecegim...
neden korktugunuzu anlamadım ben ??

cnmm kendine güveniyorsan neden olmasın:34:
bizim işyerinde çocuklu kadın kendi ve oğluyla çıktı ama o sıkılırım kesin dedi arkadaşıyla ayarlayıp 12 saatlik mesafeye gittiler nar gibi kızarmışlar:37: geldiler...

Gidlir tabi, ohh mis gibi ana kız niçin gidilmesin ki. Zaten çocuğa bakan anne değil mi ? Bebekle bile gidilir, gittim.

Ben bebek olduğu için Antalya / Lara Bölgesini seçtimdi hastalık olursa dr. yakın olsun diye.

Son düzenleme:
neden gidilmesin ki gidilir elbette kızında o kadar küçük değilmiş üstelik ana kız tatilin keyfini çıkarın benceee... gelecek sene benim ikizlerim 1,5 yaşında olacaklar Allah izin verirse bende yanlız onlarla gidecegim...
neden korktugunuzu anlamadım ben ??

ilk defa gidicem eşsiz de ondan sanırım korkum kendime de güvenemiyorum ben böyle biri değildim.
sen neden tek gidiyosun anlamadım :((

peki eğlenebildinmi tek ?

tabi ki :)) denize girdik, o uyurken kitabımı okudum. Sadece mevsim olarak Eylül sonunu seçtim, temiz havada daha fazla dışarıda kalalım ve odada mümkün olduğunca az klima çalıştıralım diye ( bilmediğim klima bakteri üretebilirdi çünkü)

Üstelik seninki 3.5 yaşında eğlenmenin dibine vururum ben o yaştaki çocukla :))

Son düzenleme:
Bu sene tatile gittiğimde o kadar çok insan vardıki çocuklarıyla başbaşa olan özellikle hafta içi.Güzel bir otel bulunca hem senin için hemde bebişin için çok iyi olur

ilk defa gidicem eşsiz de ondan sanırım korkum kendime de güvenemiyorum ben böyle biri değildim.
sen neden tek gidiyosun anlamadım :((

ben eşimden ayrılıyorum ondan dolayı bebeklerimle birlikte gidecegim dedim.. hiç korkma canım kızında maşallah kocaman kız olmuş zaten arkdaşlık eder sana güzelce eğlenir dönersiniz birlikte

Kızlar Merhaba eşimle yıllık izinlerimiz çakışmıyor.
3,5 yaşında bir kızım var sizce tek ikimiz tatile gidebilirmiyiz?rahat edebilirmiyiz?
çok istiyorum tatile gitmek çünkü bayadır bunun hayalini kuruyorum.
ama açıkcası korkuyorum tek gitmek pek içime de sinmiyor sanki offf ya ne yapıcağımı bilmiyorum bir akıl verin.
gidilir canım ama kendi adıma söylüyorum
hep içimden geçirirdim herhalde eşimde yanımda olsaydı diye

gidilebilir tabikide
ben olsam gitmezdim
eşimden ayrı tatile gitmek istemezdim

ben eşimden ayrılıyorum ondan dolayı bebeklerimle birlikte gidecegim dedim.. hiç korkma canım kızında maşallah kocaman kız olmuş zaten arkdaşlık eder sana güzelce eğlenir dönersiniz birlikte

ben bıraz okudum yazdıklarını profılınden
senın hayat hıkayen neden boyle bebeklerın tup bebek ustelık, benim ki gibi!
neden ayrılıyorusnuz?

Ooo hem de süper olur bence. :21:
Teyzem de öyle yaptı. 4 yaşında kızı var. Aldı gitti . Çok da eğlenmişler.
Bi geldiler hepsi kapkara :27:

ben bıraz okudum yazdıklarını profılınden
senın hayat hıkayen neden boyle bebeklerın tup bebek ustelık, benim ki gibi!
neden ayrılıyorusnuz?

evet 8 yıl sonra tüp bebekle ikizlerim oldu, ama eşim babalık sorumluluğunu alamadı yapması gerekenleri değilde yapmaması gerekenleri yaptı sonuç ayrılık işte hayat işte insana neler getirip neler götürecegi belli olmuyor ki

evet 8 yıl sonra tüp bebekle ikizlerim oldu, ama eşim babalık sorumluluğunu alamadı yapması gerekenleri değilde yapmaması gerekenleri yaptı sonuç ayrılık işte hayat işte insana neler getirip neler götürecegi belli olmuyor ki

çok üzüldüm ya :50::50:

Back
X