- Konu Sahibi beyazbaron
-
evet haklısın standardı olmaz ama hani genel bir düşünce vardır ya ilişkileri erkeğin ilgisi başlatır diye..benim sorum bunla ilgili diyelim erkeğin ilk başta ilgisi yok ama kız bir şeyler yaparak o erkeği ikna edebilir mi? yoksa en başta ilgisi olmayan erkek hiç bir şekilde ikna edilemez mi? başından böyle şeyler geçenler var mı?Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi.
Şair burda demek istiyor ki; böyle şeylerin bir standartı olmaz. Olabilir de olmayabilir de.
benim kastettiğim durum şeytani hain planlar için değil :) sıradan bir ilişki iki bekar insan var var diyelim ortada..Kız da erkeği tavlar,hatta öyle tehlikeliler var ki planlar yapıp elde edeni bile var.
Masumane de olsa şeytani de olsa bana ters,o ayrı.
evet haklısın standardı olmaz ama hani genel bir düşünce vardır ya ilişkileri erkeğin ilgisi başlatır diye..benim sorum bunla ilgili diyelim erkeğin ilk başta ilgisi yok ama kız bir şeyler yaparak o erkeği ikna edebilir mi? yoksa en başta ilgisi olmayan erkek hiç bir şekilde ikna edilemez mi? başından böyle şeyler geçenler var mı?
mesela ilk başlarda erkek ilgisiz alakasız olmasına rağmen o erkekten vazgeçmeyen ilgisini göstermeye devam eden ve sonunda ilişki başlatabilen kızlar varm mı? yoksa böyle şeylerin yaşanması tamamen gerçekdışı ve kızın gururunu incitmekten başka bir işe yaramayan şeyler mi?
Yani bakış atmak,içten sıcak davranmak,bazen de tersini yapıp uzak durmak filan tavlamaya giriyorsa bunlar yapılabilir.Ben bunu yapabilirim en fazla.(hoş, evlendiğim insana bile yapmadım o ayrı) Ama sizin bahsettiğiniz durum bunun bir tık ilerisi galiba,yani teklif filan edilip sevgili olunmuş ama erkek soğuk duruyor doğru mu? Uğraşmaya gerek var mı ki?benim kastettiğim durum şeytani hain planlar için değil :) sıradan bir ilişki iki bekar insan var var diyelim ortada..
yok bir tık ötesi bence de gereksiz.. hele öyle kızın doğrudan teklif etmesi bence de kızın değerini düşürür. benim demek istediğim şey sanki arkadaşmış gibi yakın durması..mesaj atması.. gibi şeylerYani bakış atmak,içten sıcak davranmak,bazen de tersini yapıp uzak durmak filan tavlamaya giriyorsa bunlar yapılabilir.Ben bunu yapabilirim en fazla.(hoş, evleneceğim insana bile yapmadım o ayrı) Ama sizin bahsettiğiniz durum bunun bir tık ilerisi galiba,yani teklif filan edilip sevgili olunmuş ama erkek soğuk duruyor doğru mu? Uğraşmaya gerek var mı ki?
Kız tarafı sevdiğini belli ediyor mu peki? Ediyorsa ona rağmen hala aynıysa bence uzak durulmalı, belki kalbi doludur.yok bir tık ötesi bence de gereksiz.. hele öyle kızın doğrudan teklif etmesi bence de kızın değerini düşürür. benim demek istediğim şey sanki arkadaşmış gibi yakın durması..mesaj atması.. gibi şeyler
Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi.
Şair burda demek istiyor ki; böyle şeylerin bir standartı olmaz. Olabilir de olmayabilir de.
Yalnız burda şair Serdar Ortaç.... kendisinin düşüncesini ne kadar kaale alabiliririz orası meçhul.
Benim kocamı ben tavladım.
Üstümde sevgilisiyle oturuyorlardı. Sonra bu kız benim camıma kilim çırptı tee kaçıncı kattan. Pis. Bir iki uyardım.
Sonra baktım yapmaya devam ediyor. Çıktım yukarı kavga ettim. Bu sayede tanıştık.
Onlar ayrıldılar. Sonra ben ' bu adam benim olmalı laan' dedim. Bir iki işve kur, sonra tav oldu işte.
Çok zor da olmadı yani.
Erkekler hep kizlardan bekliyor cevremde hep boyle oldu kiz ilgi gostermesse gidip konusup gulumsemesse olmuyor bu isler .evet haklısın standardı olmaz ama hani genel bir düşünce vardır ya ilişkileri erkeğin ilgisi başlatır diye..benim sorum bunla ilgili diyelim erkeğin ilk başta ilgisi yok ama kız bir şeyler yaparak o erkeği ikna edebilir mi? yoksa en başta ilgisi olmayan erkek hiç bir şekilde ikna edilemez mi? başından böyle şeyler geçenler var mı?
mesela ilk başlarda erkek ilgisiz alakasız olmasına rağmen o erkekten vazgeçmeyen ilgisini göstermeye devam eden ve sonunda ilişki başlatabilen kızlar varm mı? yoksa böyle şeylerin yaşanması tamamen gerçekdışı ve kızın gururunu incitmekten başka bir işe yaramayan şeyler mi?
ben anlamadım gerçekten bazı erkekler de diyor ki biz adım atmadan kız önce adım atarsa ilgisini belli ederse vs. tam tersi itici etki yapar soğuruz o kişiden.Erkekler hep kizlardan bekliyor cevremde hep boyle oldu kiz ilgi gostermesse gidip konusup gulumsemesse olmuyor bu isler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?