kızın, kızkardeşini öldürme sebebi nedir?

hiç tanımadığı biri annesinin cenazesine geliyosa kız kardeşinin cenazesine de gelir ve o adamı tekrar görmüş olur diye öldürüyor bence..

bence de kız kardeşini öldürüyo çünkü onu tekrar görebilme ümidiyle mezarlıkta

Adamı ablasının cenazesindede görme ümidiylee

hiç tanımadığı adamı annesinin cenazesinde gördüğü için akrabasıdır die düşünür ve yine akrabasını yani ablasını öldürüp belki adam gelir diye beklemesi

Cevap :Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor. Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çogu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler.

yani üstte alıntı yaptığım arkadşlar katil ruhlu, öldürebilme zihniyetine sahip kişiler olmuş oluyor bu teste göre. kızlaaarrrrr korktumm sizden bu yönünüzü ortaya çıkardığım için beni öldürmezsiniz dimiiii

anam benden katil falan olmaz kaç saat düşündüm bulamadım bir türlü cevabı zannettim ki adam kızkardeşiyle beraber bu yüzden öldürdü ben tavuk bile kesemem bu halimle

başlıktan çıkarcam bi kaç sonuç vardı..yeni ayakkabsınıın topuğunu kırmış ,en sevdiği elbisesine vişne suyu dökmüş veya tırnağının kırılmasına sebep olabilir dicektim

benden de katil olmazmış..konuyu okuyuncada bi fikir geliştiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…