Kızını kabul etmedi ben kime güveneyim?

Merhabalar. Sizlere cok sorunlar yasadigim bi aileden mecbur kalacak dereceye geldikten sonra kactigimi ve esimle evlendigimi soylemistim esimle sorunlarim oldugunu yasimin kucuk oldugunu vs. Calis ve okulu bitir demistiniz.
Oglumu birakacak bir yer olmadigi icin eve is veeren firmalara vs mail biraktim ayrica az geliri olan bi is buldum katalog satisi.. ve yapmaya basladim.. neyse kayitlar baslayinca acik ogretimede basvuracagim.

Buraya kadar tamam..

Esimle sorunlarimiz hala devam ediyor bahsettigim katalog isi icinde mumkun degil vs demisti ama ben dik durdum ve ne olursa olsun yapacagim dedim ister kabul et ister etme ve yapiyorum iste. Neyse yine baska sebeplerden sorunlarimiz oldu bu sefer ki buyuk bir sorun icki..
Konunun icine girmek istemiyorun ve esimle tartistim buyuk bi tartisma. Suan ayrilmayi dusunmuyorum kendimi garantiye almaliyim yoksa baba evine zaten donemem orasi burdan daha beter bin katar beter olur zulum olur yanii..

Ben bi kac gun kafami dinlemek icin anneme size geleyim kalayim anne dedim sorunlarimizi biliyor kocandanmi ayrilacaksin dedi hemen hayir sadce bugunluk kafa dinlemek icin dedim hayir dedi kocan olmadan gelme. O zaman bundan sonra hic gelmem dedim ve ciktim geldim evime :KK43: of off kime guvenecegimi sasirmis durumdayim hayata neden geldim bilmiyorumm :KK43:

Cnm annen boşanma diye öyle yapmıştır onun doğrusu da o!
Sen kendi dogrularin için savaş!

Bende su an calisamiyorum
bebegim var...
ama esimden her gun 10 20 ne ise aliyorum kenara atiyorum(o da gunluk aliyor parasini)
2 senede baya biriktiririm gibime geliyor...
Varsa oyle bir sansin yap derim...
hic kucumseme miktarlari...
Hic kucumsermiyim yapmaya calisirim sagolun fikriniz icin

Sagolun cok tsk ederim evet biliyorum o kadar asiri derceye gelirsem kadin siginma evi aklimda evet allah izin verirse az geliride olsa katalogtan satis yapicam biriktircem
Aaah ah parasizlik iste
Bir de derler parayla saadet olmaz
Olur hem de mis gibi olur parayla saadet
Sen akilli kadinsin ,calis parani biriktir ve bu adama tekmeyi bas
Gerekirse kadin siginma evine gidebilirsin biliyorsun degil mi?6 ay kalmana izin verirler
Cok sagolun o derceye kadar gelirsem evet kadn siginma evinide dusundum ama sua
Aaah ah parasizlik iste
Bir de derler parayla saadet olmaz
Olur hem de mis gibi olur parayla saadet
Sen akilli kadinsin ,calis parani biriktir ve bu adama tekmeyi bas
Gerekirse kadin siginma evine gidebilirsin biliyorsun degil mi?6 ay kalmana izin verirler

Sagolun cok tsk ederim evet biliyorum o kadar asiri derceye gelirsem kadin siginma evi aklimda evet allah izin verirse az geliride olsa katalogtan satis yapicam biriktircem
Cok sagolun o derceye kadar gelirsem evet kadn siginma evinide dusundum ama sua
Allah kolaylik versin canim
Sagligin yerinde olsun gerisi kolay insallah daha cok guzel gunler gorursun

Merhabalar. Sizlere cok sorunlar yasadigim bi aileden mecbur kalacak dereceye geldikten sonra kactigimi ve esimle evlendigimi soylemistim esimle sorunlarim oldugunu yasimin kucuk oldugunu vs. Calis ve okulu bitir demistiniz.
Oglumu birakacak bir yer olmadigi icin eve is veeren firmalara vs mail biraktim ayrica az geliri olan bi is buldum katalog satisi.. ve yapmaya basladim.. neyse kayitlar baslayinca acik ogretimede basvuracagim.

Buraya kadar tamam..

Esimle sorunlarimiz hala devam ediyor bahsettigim katalog isi icinde mumkun degil vs demisti ama ben dik durdum ve ne olursa olsun yapacagim dedim ister kabul et ister etme ve yapiyorum iste. Neyse yine baska sebeplerden sorunlarimiz oldu bu sefer ki buyuk bir sorun icki..
Konunun icine girmek istemiyorun ve esimle tartistim buyuk bi tartisma. Suan ayrilmayi dusunmuyorum kendimi garantiye almaliyim yoksa baba evine zaten donemem orasi burdan daha beter bin katar beter olur zulum olur yanii..

Ben bi kac gun kafami dinlemek icin anneme size geleyim kalayim anne dedim sorunlarimizi biliyor kocandanmi ayrilacaksin dedi hemen hayir sadce bugunluk kafa dinlemek icin dedim hayir dedi kocan olmadan gelme. O zaman bundan sonra hic gelmem dedim ve ciktim geldim evime :KK43: of off kime guvenecegimi sasirmis durumdayim hayata neden geldim bilmiyorumm :KK43:

Önce Allah'a sonra kendine güveneceksin. Kocan içki içiyorsa karışma içsin bayılana kadar. Sen bu heriften boşanacaksın sabredeceksin , ayaklarının üzerine sağlam basacaksın ki ailen yanında olmazsa dahi kimseye ihtiyaç duymadan yoluna bakabilesin. Ayrıca işini gücünü yoluna koyduktan sonra ailen bile arkanda durur. Sen kararlarının arkasında dur. Asla vazgeçme sadece sabırlı ol.

Yani cok hayalpereset cevap veremeyecgim arkadasim,sorunlarini bilmiyorum konularini okumadim ama kucuk bir cocugun oldugunu ve okul is olmadigini varsayarsak sana tavsiyem ayrilmayi düşünme..Arkanda ailenin olmaması da bu tavsiyemin sebebi.Normalde olsa ayril kurtul derim ama sana demicem çünkü ulkenin sartlari is durumu ortada.Saglam bir meslegin yoksa cocugunla perisan olursun Allah korusun..Sorunlarinizi bilmiyorum ama umarim cozersiniz ben bu gibi durumlarda çocuklara cok üzülüyorum

bırakma tut kendini.

her birimiz aslında senin durumunla burun burunayız.

aileymiş sil at gitsin, madem onlar böyle diyorlar. biraz birikim yapmaya bak. açıköğretim içinde işe yarayacak bir bölüm, kolay iş bulabileceğin bir bölüm olsun.

ilk başlarda para kazandırmaż belki ama muhasebe, çocuk gelişimi vs.

etraftan iş ararsan, sekteretlik, kreşlerde yardimcılik temizlik ne ararsan. allah yardım eder.

Ayrica esinin arkasindan is çevirmek yerine evliligini sürdürmek icin biraz caba göster..Bir konunu okudum acikcasi bir arkadasin dedigi gibi hep bir kaçış durumundasin.Aileden kacis olmadi evlilikten kacis yani kusura bakma biraz gercekci olalim evliligini surdurebilmen icin caba gosterdigini hic yazmamışsın.Surekli esinin kisitlamalarini olumsuz gordugun seyleri yazıyorsun peki sen ne yaptin bu sorunlari duzeltmek icin?

Buraya kadar tamam..

sığınma evine gidebilrisin. polis git anlat sığınma istediğini söyle onlar seni götürürler.hatta sığınma evlerinde iş bile buluyorlar diye duydum.bilgine.

Back
X