Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
:nazar::emir_bebek:hadin kızlar bebişlerin cinsiyetini ve adını ne koymayı düşündüğünüz yada hoşunuza giden isimleri ve anlamını yazalım.belki de ben gibi adını ne koymaya kararveremeyen hamişlere yardımcı olursunuz:1hug:.

allahın izniyle benim de kızım olacak adı da zaten belli ŞEVVAL olacak rabbbimin izniyle

Ocak ayının 26'da belli olacak bebişimin cinsiyeti..Daha 13 haftalık,90 gr lık bişey..
İsimde düşünüyoruz tabi ki..
Oğlumun ismi Bertuğ,bu bebeğim erkek olursa buna yakın bir isim düşünüyorum:)Örneğin,Göktuğ yada Alptuğ gibi..Kız olursa hımmm var aklımda çok güzel isimler..
Allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin,bebek isteyen kardeşlerimin de yüzünü güldürsün..

benim oğlum olacak.adını ILGAZ koymayı düşünüyoruz. ama son zamana kadar bakıcam başka isimlerede.

benim oğlum alacak. adını ILGAZ diye düşündük şimdilik.

benimde allah izin verirse kızım olacak ve adını büşra koyabiliriz.
bu ismi en çokta kayınvalidem istiyo bende onu kırmak i,stemiyorum
ama yinede belli olmaz son anda değiştirebilirim bu arada başka isimde arıyorum çünki sadece bana o ismi koymamı önerdi son karar tabiki benim ve eşimin

yaaa cok yalnızım hamileyim ve eşimle cadı kayınvalidem ve aşşagılık görümcelerim tarafından ayrıldık....haziran annesi olacagım...:1no2:

bizimde aklımızda bi isim var ama kararsızım yani daha çok hoşumuza giden isim olur diye bakıyoruz.zor bu isim bulma işi yaa.erkek ismi diye sordum ama çok az kişiden fikir geldi.

Gökcen Hayirli Olsun Canim Erkek Isimlerinden Hoşuma Giden,
Efe
Talha
Yasir
Eren
Eyyüp
Aklima Gelenler Bunlar Daha Yazarim Ben...

Ayrica Benimde Kizim Olacak Bende O Yüzden Soruyorum Bakalim Hoşuma Giden Olursa Kiz Isimlerinden Diye...anlamida Güzel Olmali.

Benim de kizim olacak ins. 18 haftalik simdi. Isim olarak daha karar vermedik. Aklimda birkac isim var ama esim illa ki ya zeynep ya elif olsun istiyor. Ama turkiyenin artik yarisi zeynep diger yarisi elif olma noktasina geldik :) Ikisi de cok guzel ve mubarek isimler ama insan cok olmayan bir isim koymak istiyor.

benim oğlum olucak anlaşmamız gereği oğlandaismi eşim koycaktı kızda ben;

eşimde BULUT olsun istiyo bende beğendim sanırım Bulut olucak...:nazar
:

Back
X