Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benımde kızım olucak allah kısmet ederse arkadaşlar adını da rana su yada bade ıstiyorum bebişim bi dogsun sag sağlim adını koymak kolay gelıyo bana kucagıma bı alayım allAHIN İZNIYLE ADINI NASIL OLSA BULUR KOYARIZ DEGİLMİ CANLARIM

yaa ne güzel herkes bulmuş bir isim,bizim 2 ay kaldı doğuma hala bir isim bulamadık kızımıza:(((

bizim de kızımız olacak adını söylemem ama dünyada tekkkk..şaka tabi doğana kadar söylememeye karar verdim o kadar.

yekta ismini önerebiliim sizlere.biz oğlumuzun adını ılgaz,poyraz veya kuzey koymayı düşünüyoruz seçicez birini.

slm arkadaşlar benimde kızm olcak güzel isimler varsa söyleyin bende daha bulamadım buarada nurtencim üzülme bak biz varız eşinin yerini tutmasakta genede sıkıldığında burdayız cnm

arkadaşlar bende mart annesiyim inşallah oğlum olacak doğumum yakın ama isimde hep kararsız kaldık eşimle .. onca isim var ama koymaya gelince yok oluyor bu isimler akıldan .. yanlız şöyle söyleyim çocuklarımızın isimlerinin manası güzel anlamlı olursa onların ilerde ki yaşantılarına ışık tutarmış diyorlar , bilenler ......

mrb benimde kızım olucak inşallah isim olarak zeynep yaren duşunuyoru ama biraz kararsızım sizce güzelmi yanıt verirmisin şimdiden tşkr ederim

Yaren Güzel Isim.ama Hemen Karar Verme Alternatifleri Değerlendir Bence

daha bakalım var inşallah hayırlısıyla başka bir isimde koyabilirsin bizde kararsısız bakalım son ana kadar ... ne olur bilmem.
mrb benimde kızım olucak inşallah isim olarak zeynep yaren duşunuyoru ama biraz kararsızım sizce güzelmi yanıt verirmisin şimdiden tşkr ederim

önceleri ılgaz koymayı düşünüyorduk şimdi eşim kuzey ve poyraz isimlerini de düşünelim dedi.kafam karıştı benimde.hangisi daha güzel sizce?

benımde oglum olacak gerci ilkınde kıza benziyor dediler sonra erkek henuz isim bulamadım kızlarda yine aklımda cok var.
melike
ilayda
irem
kardelen
azra
bu isimler içime cok sinmişti ama erkek ismi bulamadım hem anlamı guzel hemde kulaga hos gelsin istiyorum neyse hayırlısıyla dogsunda...

biz eşimle yıllardır Buğra ismini düşünüyorduk ta kii anlamını öğreninceye kadar (erkek deve) şimdi eşim hala bu ismi koymak istiyor başka isim beğenmiyor ve ben çıldırmak üzereyim sayfalarca isim önerisinde bulundum yine de ikna edemedim sanırım teoman buğra olacak oğluşumun ismi (teoman dedesinin ismi)

kızlar ben nişanlıyım ama isimler şimdiden hazır
Allah izin verirse 3 tane istiyorum
2 erkek bir kız olarak düşündüm
çağrı
tuğrul
kızda eylül
:)
tabi önce sağlık ama isim olarak bunları istiyorum
doğum yapıcak tüm annelere Allah yardım etsin

kızlar ben nişanlıyım ama isimler şimdiden hazır
Allah izin verirse 3 tane istiyorum
2 erkek bir kız olarak düşündüm