Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm arklar benimde dr. yüzde 80 kız dedi kızım olursa BALIMSU oğlum olursa BERTUĞ koyucaz... bu isimleri daha eşimle çıkarken düşünmüştük kararımızdan vazgeçmedik.

slm arklar benimde dr. yüzde 80 kız dedi kızım olursa BALIMSU oğlum olursa BERTUĞ koyucaz... bu isimleri daha eşimle çıkarken düşünmüştük kararımızdan vazgeçmedik.

allah sağlık versin sağlıklı olsun bzide de daha yok bizde aynen öyle düşündük olursa koyacağız

kısmetse oğluşum olucak ama daha isim düşünmedik pek.
ben doruk dedim eşim beğenmedi.

kız olsaydı eğer asya koyucaktım.

benim bebeğiminde cinsiyeti belli deil henüz ama ben hep kız hissettiğim için kız isimlerine yoğunlaştım marisa koyacağım kısmetse...

benımde daha cınsıyet bellı degıl ama ısımler cokdan bellı

kız olursa asya

erkek olursa heytttttttttttttttttt beeeeeeeee poyraz efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koyacaz ALLAH KISMET EDERSE

nerdeyse herkes yeni 3 -5 isim arasında dönüp duruyor ,ben hoşlanmıyorum hele bazıları farklı denilse de cidden uyduruk oluyorkaydirigubbakcemile3
ben oğlum olsa mustafa ahmet koyacaktım
kızmış ayşe zehra koyuyoruz şimdilik
çokmu var evet ama anlamlı en azındanzemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:
benimde kasımda oğlum olcak inş. adını ENSAR koymaya karar verdik. son anda değişmezse tabi nasıl sizce?kaydirigubbakcemile2

benimde oğlum oluyooo adını göktuğ koyacağızz
ablaların adıda özge ve ayça

Son düzenleme:
merhaba benim de kızım olacak adını belis koyucam, anlamı aşkın ilk meyvesi.. aşk bitti meyve baki kalır:)

Bizim de hayırlısıyla kızımız olacakmış geçen kontrolde öğrendik (15. haftada) hala isim konusunda kararsızım, hayırlısıyla doğmasını düşünmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Zeynep ve Elif ismini her zaman sevmişimdir, ama daha bakalım:)

Kız olursa ben, erkek olursa eşim koyacaktı ismini.
Ve erkek olacağını öğrendik =)
Ben EYMEN diye seviyorum bebeğimi ama babası son kararı verecek =))) Öyle anlaşmıştık başta, şimdi ben koyacağım ismini dersem olmaz =))

Son düzenleme:
Oğlumuz oluyor adı Ömer Kuzey :) 20. haftaya kadar 3 defa değişti cinsiyet artık eminiz :)

Son düzenleme:
bende bugün öğrendim bebeğimin cinsiyetini 24 haftalığız.kızım olcakmış.ama doktor kesin değil dedi.bizde sümeyye hafsa düşünüyoruz ama değişebilir.herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…