Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah nasip ederse bi oğluşumuz olacak sositososito

ismini Mustafa Bora koymak istiyoruz buyrunnnnnnnnn

merhaba..
Benim de kızım olacak. ıki isimli olucak Allah'ın izniyle. Ben Hande babası Özge koydu. Hande özge kısımın ismi..

benim bir oğlum var ve ismi enes bu oğluşumun isminide ensar koyacağız inş.

yaaa cok yalnızım hamileyim ve eşimle cadı kayınvalidem ve aşşagılık görümcelerim tarafından ayrıldık....haziran annesi olacagım...:1no2:

:oklava: ah o kaynanaları waryaaa:( bunlar böledir işte güzelim hamile kadın falan dinlemezler alsın kendisi karılık yapsın oğluna kızlarıyla birlkte öff be sinir oldum hee üzme sen canını paşa paşa yola gelirler gelmeselerde sen kocana we bebğine bak tatlım gerisini de koy gitsin:olmaz:

ben henüz 5 haftalık hamişim ama bebeğimin ismi daha doğmadan belliydi hatta dükkanımızada onun ismini werdik 1 yıl önceden:) tabii ki oğlumuz olursa ULAŞ olacak iki isim düşünüyorum ulaş eren olabilir henüz ikinciye karar wermedik:)

oğlum olucak nasipse kasımın 5.gelicek inş ismini eşimle kararlaştırdık ahmed said olucak

ben yıllardır feriha ismini çok severdim ve kızım olursa bu ismi vereceğimi düşünürdüm, hatta eşimle evlilik öncesi pazarlık bile yaptım :) şimdi kız bekliyoruz kısmetse ve yanılmamışlarsa..erkek için de seyyaf düşünmüştük.ruveyda da kız iiçin çok hoş bir isim bence..

ben yıllardır feriha ismini çok severdim ve kızım olursa bu ismi vereceğimi düşünürdüm, hatta eşimle evlilik öncesi pazarlık bile yaptım :) şimdi kız bekliyoruz kısmetse ve yanılmamışlarsa..erkek için de seyyaf düşünmüştük.ruveyda da kız iiçin çok hoş bir isim bence..

Feriha ismi gerçekten çok güzel.

benimde ikinci kizim kasim ayinda allahin izni ile dünyaya gelecek bizde henüz kizima bi isim bulamadik bana bu konuda yardimci olursanir sevinirim ilk kizimin ismi sude ona uygun bi isim olsun istiyorum arkadaslar

bende 24haftalık hamşleyim ve bir oğlum olacak.eşime hamileliğimin başından beri soruyordum ismi ne olsun diye.sağ salim olsun isim kolay diyordu.13.haftadaerkek olacağını duyunca daha doktorda çıkmadan ege koyalım ismini dedi.:roflol:çok heveslendiği için ege koymaya karar verdik oğluşumuza

benım oglum olcak altı aylık hamıleyım oglumun adı ruzgar olcak.benım tavsıye edıcegım ısımler erkek:kıvanç,utku,uygar,başar kızdada:derin öykü duru ada sera melisa

benim oğlu olursa sina olcak ibn-i sinadan geliyor heybetli ama çokta kibar bir isim bekarlığımdan beri hep hayalediyorum yıllardır inşallah olur kızım olursada melekbal olcak

kız ismi olarak rümeysa betül beyza falan önerebilirim..

Back
X