Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bizimde oğlumuz olucak ve isim konusunda kararsızız..

Eşim Efe ismini çok beğeniyor - bende beğenmiyor değilim ama Yiğit ve Tuğra isimleri de çok hoş. Bakalım..

oğluşumuz olacak, ismini eşimle Eren olmasına karar verdik :) ayy çok zor oldu ikna etmem..

ben henüz hamile değilim ama kızım olursa ılgın oğlum olursada aybars ismini koymak istiyorum opuyorumnanaktan

bende çınar ismini beğeniyorum kızım ya da oğlum olursa çınar koyacağım, çınar ağaçları gibi heybetli ve uzun yaşasınlar şu hayatta dikili bir çınarım olsun :1rolleyes:

kızım olacak..duru,derin,lal,melis bu isimler arasında kararsızım :( aslında lal ismini çok seviyorum ama herkez söylenmesi zor olur falan deyip beni caydırmaya çalışıyo, alya ismi de güzel aslında..eşim bana bıraktı ama ne zor işmiş yav :(

Hepsi güzel isimler (Melis ismini pek beğenmiyorum yalnız) ama favorilerim Duru ve Alya..

Lal da hoş, eğer gönlünden Lal ismi geçiyorsa onu koy - içinde kalmasın. Telafüz edemeyenlerde biraz pratik yapsınlar! :) Önemli olan senin ve eşinin kararı, başkalarına göre karar verme bence..

ışin içinden çıkamıyorsan, isimleri yazıp çekilişte yapabilirsin. Mesela 3 defa çekersin, sonra o 3 ismi de bir çekiliş daha yaparak tekrar eler ve karar verirsin. Eşinle beraber yapabilirsiniz...:)

Hepsi güzel isimler (Melis ismini pek beğenmiyorum yalnız) ama favorilerim Duru ve Alya..

Lal da hoş, eğer gönlünden Lal ismi geçiyorsa onu koy - içinde kalmasın. Telafüz edemeyenlerde biraz pratik yapsınlar! :) Önemli olan senin ve eşinin kararı, başkalarına göre karar verme bence..

İşin içinden çıkamıyorsan, isimleri yazıp çekilişte yapabilirsin. Mesela 3 defa çekersin, sonra o 3 ismi de bir çekiliş daha yaparak tekrar eler ve karar verirsin. Eşinle beraber yapabilirsiniz...:)

teşekkür ederim canım dediğin gibi herkez nasıl söyler diye düşünürsek yandık..lal ve derin ağır basıyo ikisinden birini seçicem galiba..

teşekkür ederim canım dediğin gibi herkez nasıl söyler diye düşünürsek yandık..lal ve derin ağır basıyo ikisinden birini seçicem galiba..

Lal bence güzel bir isim. Çok zarif.:ecrin_bebek:
Duru, Derin, Melis gibi isimleri duymak beni baydi artik vallah.. Herkes bu isimlere odaklanmis.
Lal söylenmesi zor degil bence.
Mesela Hilal ismi bilindik bir isim ve kimse bu ismi söylemekte zorlanmiyor..
Iclal ismide öyle.
Lal ismi o zaman niye zor olsun demia.s

merhaba kızlar, 30+0 olduk,kızımızın ismine tatildeyken 2gün önce karar verdik. Ela Defne koyacağız. ısim düşününlere Allah kolaylık versin. Umarım siz de beğenirsiniz bulduğumuz ismi. Diğer seçenek de Eylül idi onu eledik. öptüm

benim oğlum olursa ARASSSSSS
kız olursa ASYAAAAA
ama önerebiliceğim size erkek ismi
......EFKAN.... (NEŞE,MUTLULUK ANLAMI)

kaydirigubbakcemile2:lepi:bende düşündüm arkadaşlar:erkek ;ENGİN KAANIM OLACAK

benimde oğlum olacak inşallah.Ali Çınar dedik,umarım değişmez bir daha,erkek ismi çook zor! herkese bebeğiyle birlikte sağlıklı doğumlara.s.

Back
X