Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak oğlunuz mu adını ne koyacaksınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam arkadaşlar. Ben de 23 haftalık hamileyim. Bir oğlum var 3 yaşında adı Ayberk. Bu da oğlan olacak nasipse ve adını Berkay koyacağız inşallah. Kız olsaydı Eylül koyacaktık.

allahım izin verirse aralık ayında doğum yapıcam kızım olucak asya, ada ,ece su ,ırmak bu isimler hoşuma gidiyo eşim ece su dan yana sizce en güzeli hangisi

ALLAH nasip ederse benimde kızım olucak isim konusu hiç aklımdan çıkmıyor hatta uykularımı kaçırıyor kesinlikle karar veremiyorum beğendiğim isimler var ama özellikle şu isim olsun diyemiyorum aslında beni tam olarak etkileyen bir isim bulamadım henüz ALLAHtan daha zamanım var

beğendiğim bir kaç isim tuğsem,yüsra,beren,esila,azra,buğu,sevde,ela aysima,ada,hafsa,defne,duru,sare bu şekilde gidiyor ama seçemiyorum malesef

merhabalar...benim kızım olursa adını ceren yada gökçe koycam...oğulum olursa alper yada mert koycam kısmet bakalım hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:

kızlar bende 15+5 günlük hamileyim dr'umuz erkeğe benziyor dedi henüz erkek ismi düşünmedik.sanki hep kız olacak gibi geldiği için kız ismi hazırlamıştık.

ELVİN:Cennet çiçeği, gökkuşağının her bir tayfına verilen isim.renkli,rengarenk anlamına geliyor.

erkek isimleri için yardım bekliyorum kızlar hadi bakalım.eşim dün gece rüyasında kuntay görmüş.bende yağız diye aklımdan geçirdim.keremde olabilir.hadi bakalım sizlerden neler gelecek.

kız beril,nida,nisa,bade,buse,dide,çişem,çilem,dilara,duru,bunlar hoşuma gidiyor,erkekte,yağız,yiğit,aras,ayaz,hoşuma gidiyor nasıl isimler...

benimde kasım ayında kızım olucak, adını MASAL koyucaz. 10sene önce karar vermistim masal ismine. leman sam ın gül güzeli diye bi parcası var. ordan geldi:)

ben daha 9 haftalığım ama :) erkek olursa efe-ege-mert arasında bi seçim kız olursa duru,nilsu - yalın bi isim olmasından yanayız eşimle, çok değişik karmaşık isimlerden hoşlanmıyoruz ..

abim ve eşi matematikçi kızlarının adı da elen(logaritma simgesi ln) sonuna da "ay" eklediler :) soranlara da ayın en güzel hali diyoruz ki kızımız da Allah nazardan saklasın öyle:)

insallah cana ballah bizede nasip eder,kiz olursa ecrin.
erkek olursada umut,cunku ben dort seneden beri umut ediyorum,rabbim insallah duyar sesimide haglikli ismiyle beraber bebis nasip eyler.

kızımın adı TÜRKİZ anlamı Türk evladı Türk çocuğu,Türk kızı ve Türk izi demek.Köken tabiki Türkçe artık kendi kökenimizde isim koymadığımız için Türk isimlerini de unuttuk inşalah hayırlı evlatların sahibi oluruz senide tebrik ederim Türkiye nin en güzel şehrinde oturuyorsun sanırım bebeğinde şanslı demektir

Back
X