Doğuma Hazırlık kızınıza hangi ismi koyacaksınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Annemin tek evladıyım bunun için eğer karnımdaki melek kız ise annemin güzel adı olan SEVDA koyacağım inş.

benimde kızım yolda
nasipse adı Zeynep olacak

ben allah nasip eder de bir kızım olursa özge,ezgi ya da dila koymak istiyorum.

bende hazal derin koymayı düşünüyorim eşim hazal diyo bende derin diyorum ikimizinde istediği olacak büyük ihtimallae

bu arada elif ismi güzel ama şunu belirteyim çevremde her ailede var ayrıca ben öğretmenim her sınıfta en az 2 yada 3 hatta 4 tane elif var

iclal:-*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Naz olacak inşallah:) tabi karar degistirmezsek baştan beri bu kaçıncı değişmesi

Hanımlar dün "Lina" ismimi duydum. Cennet meyvesi demekmiş. Çok holuma gitti. Fikir olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir kızım var 4 yaşında ismi SU.

Şu anda ikiz bebeklere hamileyim. Biri kız biri erkek.İsim konusunda zorlanıyoruz.Ağustos sonu inşallah dünyaya gelecekler fakat isimleri net değil.

Babamız SU kızımız gibi kısa ve öz isimler düşünüyor.Yaz,Han,Can,Nar,Ela gibi.

Şu anda Han ile Ela düşünüyoruz fakat bilemiyoruz.

bizimde bir oğlumuz var şimdide kızım olucak .. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın.. ismi Buse Hira olucak Allahın izniyle..

Benmde inşallah kızım olucak adi HİRA.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…