Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden bu kadar enteresan tepkiler veriliyor anlamıyorum.
Sadece konu başlığını okuyup cevap verdiniz sanırım.
Sorduğum soru gayet basit ve masumca...
Çocuğunuzun ne olması için zorlarsınız değil, ne olmasını istersiniz diye sordum...
Siz çocuğunuzun tamirhane kalfası mı yoksa avukat mı olmasını istersiniz dediğimde eminim ki avukat diyeceksiniz.
( Tamirhane kalfalarını küçümsemiyorum, bazı akıllılar eminim bu lafıma sarıcaktır...)
Tabi ki çocuklarımız sevdikleri mesleği yapacaklar, ancak ben kızımı beyaz önlükle bi hastane odasında doktor olarak görmekten çok mutluluk duyardım.
Zaten burda çocuklarını ne olmak ister diye sormadım ki... Siz onların ne olmasını isterdiniz dedim..
Ne yaparsak yapalım yanlış anlaşılmaya devam edilecek zaten birisi çıkıp konunun saçma sapan bi yerini bulup konuyu dağıtacak...
Belki bana çocuğumun sadece mutlu olması yetecektir. Belki mesleğiyle ilgili bir hayalim ya da beklentim yoktur.
Belki başlığa hitaben (Kızınızın, Oğlunuzun Büyüyünce Ne Olmasını İstersiniz?) cevap vermişimdir.
Belki insanlar sorulara farklı açılardan yaklaşabilir.
Belki asıl mantıksız olan bir insanın cevabı değil, o cevaba bu kadar kafayı takmaktır.
Kısaca belkiler bitmez... Uzatmaya gerek yok. Bu konu hakkındaki son cevabımdır.
...