- 8 Haziran 2023
- 2
- -2
- 6
- 40
- Konu Sahibi mervecoskan
-
Yanında bahsediyor musunuz? Ben banyodayken tuvaletleri gelmedikçe giremezler. Benimde 5.5 yaş ve 3.5 yaş cocuklarim var. Ayrıca okula gitmiyor mu yada gece o uyudugunda yapın. Çocuğun bunu görmesi doğru birşey değil. Ben bacaklarımı bile yanlarında almamNe zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
çoçukta bunu izliyor mu yarın bir gün kendisi de dener kesmez umarım bir yerini.Ne zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
Altı yaş zaten zorunlu eğitim yaşı, okul çağında çocuk. İlk konusu da kıl üzerine. Trol bir ergenBu çocuk hiç uyumuyo mu öğlen uykusu yada akşam uykusu yani özel işlerinizi uyurken yapsanız daha sağlıklı değil mi
6 yaşında çocuğun annesi ile duş a girmesi çok saçma okula gidince epilasyon yapNe zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
Ne zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
Hı hı tamamNe zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
Böyle birşey olur mu yaa inanamıyorum 6 yaşında çocuk herşeyi biliyor ayrıca tek durmaması size bu yaşta bu kadar bağımlı olması bile birşeylerin yanlış gittiğini gösteriyor. Uyku saati, okul saati vardır hadi olmadı gece yapın yaa.Ne zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?