- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ben küfür dahi etmem ki o da biliyor bunu ancak çok fazla alınganlık gösterdiğini düşünüyorum ..Hic kullanmam o kelimeyi ama anlam olarak cinsel manada kullanildigini biliyorum.
Isveren-isci mesafenizi korusaydiniz boyle bir kelimeyi ne manada olursa olsun kullanmazdiniz.
Kızdı anlamında kullandım bize o anda bağırdığı için. Zaten cinsel içerikli bir muhabbet de değildi ki oraya ceksin onu :)Nasil bir patron calisan iliskisi anlamadim. Sonucta o ne kadar istese de patronunuz ile mesafe koymaliydiniz. Is yerinde cok lakayit olmus bence ve de evet cinsel anlama cekilebilecek bir kelime.
Patron bayan canım.Kişi olarak kullanıldığında cinsel manayı çağrıştırıyor ama "ortam kızıştı " demek istediğin belli imiş.. patron çalışan arasında mesafe olmazsa böyle olur işte.. madem kendisi samimi olmak istiyor gelip saatlerce karısını anlatıyorsa buna da gülüp geçmeyi bilmesi gerekirmiş.. Ben samimi olurum ama siz olmayın diyor galiba..
E bir zahmet kufur de etmeyin. Hangi is ortaminda kufur edilir ki?Ben küfür dahi etmem ki o da biliyor bunu ancak çok fazla alınganlık gösterdiğini düşünüyorum ..
Kendisi ediyor:))E bir zahmet kufur de etmeyin. Hangi is ortaminda kufur edilir ki?
Bundan sonra en azindan mesafenizi koyun, boylece kelimeleriniz daha dikkatli cikar agizdan.
Onun esiyle iliskisini kimse dinlemek, bilmek zorunda degil.
He işte konuştuğumuz konu ile bağlantılı olarak ben de o manada söyledim ve çok fazla tepki gösterdi.İşler kızıştı tarzında çok duydum da cinsel anlamda denk gelmemiştim hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?