- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Sokak ağzı değil yani okulda da tvde de ben denk geldimHe işte konuştuğumuz konu ile bağlantılı olarak ben de o manada söyledim ve çok fazla tepki gösterdi.
Sokak ağzı sanıyorum?
O zaman ben denk gelmemişim herhalde ne diyim :SSokak ağzı değil yani okulda da tvde de ben denk geldim
Merhaba bugün iş yerinde patron ile bir konu hakkında konuşuyorduk arkadaşlarla. Çok alakasız bir konuda hepimize biraz sert çıktı -ofisle ilgili birkaç problem var ve bu ara sinirli- biz de patronumuzla öyle samimiyiz ki ben de dahil arkadaşlarımızla hiçbir sekilde patron çalışan ilişkisi yok. Belki bu da size fazla samimi gelebilir ama kendisi öyle istiyor. Oturur bize saatlerce esini anlatır mesela. Neyse... Ben de bize sert çıktığı için o anda agzimdan bizim patron kizisti cümlesi çıktı. Ve inanın niyetim bel altı değildi kizdi gerildi anlamındaydi. Ve yanlış anladı. Sen bana ne demeye calisiyorsun asıl sen mi kizistin filan dedi. O cinsel manada anlamış. Sonradan araştırdığımda sokak ağzı ile bu manada kullanılıyormuş ama o da biliyor ki öyle lakayit biri değilim. Kendimi anlatmaya çalıştım anlamadı ve surekli bağırdı. Şimdi size soruyorum ben ilk kez cinsel manada kullanıldığını duyuyorum siz nasıl biliyorsunuz bu söz obegini? Bilmediğin cümleyi kurmayacaksin o zaman dedi ve çok kızdı gerçekten. Kendimi nasıl ifade edebilirim?
Tskler.
Edit:
Patron bayan bu arada.
Söyledim de anlamını bilmediğin cümleyi kullanma dedi kızdı ofisteki sinirini bizden çıkarıyor. Ozrumuzu de diledik ama kadın çok zor anlaşılabilecek biri...Ortam sakinleşince gidip o manada söylemediğiniz belirtin. Bence anlayışla karşılayacak birine benziyor.
O anlama geldiğini bilmediğinizi belirtip özür dileyin olsun bitsin.
İnsanlık hali olabilir böyle şeyler...
Hadi ona da tamam.valla argo değil mesela hayvan belgesellerinde bile kızışma evresi falan denir, çiftleşme zamanı için, açıkcası ben başka bi anlamda kullanıldığını hiç duymadım, büyük talihsizlik olmuş senin için...
Patron bekar mı?Merhaba bugün iş yerinde patron ile bir konu hakkında konuşuyorduk arkadaşlarla. Çok alakasız bir konuda hepimize biraz sert çıktı -ofisle ilgili birkaç problem var ve bu ara sinirli- biz de patronumuzla öyle samimiyiz ki ben de dahil arkadaşlarımızla hiçbir sekilde patron çalışan ilişkisi yok. Belki bu da size fazla samimi gelebilir ama kendisi öyle istiyor. Oturur bize saatlerce esini anlatır mesela. Neyse... Ben de bize sert çıktığı için o anda agzimdan bizim patron kizisti cümlesi çıktı. Ve inanın niyetim bel altı değildi kizdi gerildi anlamındaydi. Ve yanlış anladı. Sen bana ne demeye calisiyorsun asıl sen mi kizistin filan dedi. O cinsel manada anlamış. Sonradan araştırdığımda sokak ağzı ile bu manada kullanılıyormuş ama o da biliyor ki öyle lakayit biri değilim. Kendimi anlatmaya çalıştım anlamadı ve surekli bağırdı. Şimdi size soruyorum ben ilk kez cinsel manada kullanıldığını duyuyorum siz nasıl biliyorsunuz bu söz obegini? Bilmediğin cümleyi kurmayacaksin o zaman dedi ve çok kızdı gerçekten. Kendimi nasıl ifade edebilirim?
Tskler.
Edit:
Patron bayan bu arada.
Aynen de bu manada kullandım. Kendisi çok yanlış taraflara çekti çünkü aklı fikri hep orda. Ve argo konuşmayı seven biri.Bende kullanırım bu kelimeyi mesela ortalığı kizistirma gibi art niyet aranıcak bi kelime değil diye düşünüyorum
Evli canimPatron bekar mı?
Bekar olsa hadi dicem bi nebze zoruna gitmiştirEvli canim
kaç yaşındasın canım, bazı gençler bazı kelimelere tam hakim olamıyorda ondan sordumHadi ona da tamam.
Edilen muhabbet hiç de o anlamda değildi işlerin iyi olmadığından bahsediliyordu o sırada cinsel manaya çekmesi ne mana? Kendimi açıklamama ragmen inatçı davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?