Kızıştı nın kelime anlami nedir?

ooww hem de kadın patrona kızıştın denir mi

Argo anlamı varsada ne söylediğiniz gayet açıkmış.
Isyerindeki fazla samimiyet maalesef ki bu sonucu dogurabiliyor işte.
Geçmiş olsun.

Biraz sakinlestigi zaman gidip tekrar anlatabilirsiniz .

türkçe bu ne tarafa cekersen geliyor valla ....sizde bundan sonra samimi olmayın mesafenizi koyun

Ortam sakinleşince gidip o manada söylemediğiniz belirtin. Bence anlayışla karşılayacak birine benziyor.
O anlama geldiğini bilmediğinizi belirtip özür dileyin olsun bitsin.
İnsanlık hali olabilir böyle şeyler...

Ortam kızıştı deseniz tamam yanlış anlaşılmaz fakat sadece bir kişiye o kızıştı kelimesini kullanırsanız bu karşı taraftan yanlış anlaşılabilir

Daha once calistigim bir isyerinde musteriyle aramda bole bir diolag gecmisti ,musteri bana surekli neden ariyorsun,kizistinmi demisti..manyak kadin kelime anlamini bilmem soylenen ortama gore degisir ve bende direk patronun gibi algilamistim .yanlis bir kelime bence ozellikle bir bayana soylenmeyecek bir kelime

direkt bi insana karşı "kızdı" anlamında kullanılımı hiç yoktur. ya ortalık kızışır ya da hayvanlar kızışır.

hayvanlar kızıştığında cinsel ilişki zamanı gelmiştir, çiftleşmek istiyordur, bu yüzden hayvan agresif ve saldırgandır.

yani kadın sinirliyken sen ona kalkıp "kızıştı" dersen kızmakta çok haklı. ben de olsam iyi niyetli mi diye düşünmezdim. kaç yaşına gelmiş çalışan insanlar söylediklerinin ne anlama geldiğini bilmeli değil mi...

valla argo değil mesela hayvan belgesellerinde bile kızışma evresi falan denir, çiftleşme zamanı için, açıkcası ben başka bi anlamda kullanıldığını hiç duymadım, büyük talihsizlik olmuş senin için...

Söyledim de anlamını bilmediğin cümleyi kullanma dedi kızdı ofisteki sinirini bizden çıkarıyor. Ozrumuzu de diledik ama kadın çok zor anlaşılabilecek biri...

Hadi ona da tamam.
Edilen muhabbet hiç de o anlamda değildi işlerin iyi olmadığından bahsediliyordu o sırada cinsel manaya çekmesi ne mana? Kendimi açıklamama ragmen inatçı davranıyor.

Bende kullanırım bu kelimeyi mesela ortalığı kizistirma gibi art niyet aranıcak bi kelime değil diye düşünüyorum

Patron bekar mı?

Hadi ona da tamam.
Edilen muhabbet hiç de o anlamda değildi işlerin iyi olmadığından bahsediliyordu o sırada cinsel manaya çekmesi ne mana? Kendimi açıklamama ragmen inatçı davranıyor.
kaç yaşındasın canım, bazı gençler bazı kelimelere tam hakim olamıyorda ondan sordum
bence patronun yanlış anlaması normal, dediğim gibi talihsizlik olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…