- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
24 um. Ama argo jargona pek hakim değilim kendisi kufuru ve argoyu sevdiğinden o manada anladı. Benim iyi niyetimi o da biliyor. Özel hayatımda bile böyle bir insanım art niyet ariyor.kaç yaşındasın canım, bazı gençler bazı kelimelere tam hakim olamıyorda ondan sordum
bence patronun yanlış anlaması normal, dediğim gibi talihsizlik olmuş
Ben gorus acim asla böyle değil mesela."ortalığı kızıştırmak", "pazarlığı kızıştırmak" vs başka "patron kızıştı" demek başka...
Söyledim de anlamını bilmediğin cümleyi kullanma dedi kızdı ofisteki sinirini bizden çıkarıyor. Ozrumuzu de diledik ama kadın çok zor anlaşılabilecek biri...
24 um. Ama argo jargona pek hakim değilim kendisi kufuru ve argoyu sevdiğinden o manada anladı. Benim iyi niyetimi o da biliyor. Özel hayatımda bile böyle bir insanım art niyet ariyor.
Evli oluncada sorun kocasi ilgi gostermiyor yada cinsel hayatlarinda bir sorun var bize gelip catiyor iyice kizisti buda olabilirBekar olsa hadi dicem bi nebze zoruna gitmiştir
Çünkü lisede falan bekar hocalar sinirlenince bizim erkek arkadaşlar hep derdi çok özür dileyerek söylüyorum hoca azmış kızışmış filan
Nolcakki yanlışlıkla demişsen abartmasın
Sorun da bu ya:)Evli oluncada sorun kocasi ilgi gostermiyor yada cinsel hayatlarinda bir sorun var bize gelip catiyor iyice kizisti buda olabilir
İş hayatındaki olumsuzlukları bizden çıkarıyor.Hayvanlar için çok kullanılır o kelime ama normaldede ortalık kizisti denir patronunun yanls anlayasi varmış
Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum demek ki tek değilim :) O cümleyi de aynı böyle düşünerek kurdum..Aslında kötü niyetle söylemediğin belli.Kızıştı kelimesini ben de daha önce duymuştum ama cinsellik anlamında kullanıldığını bilmiyordum.Biri şu bana kızıştı dese ben de kızdı anlarım yani.Farklı bişey düşünmem.
Karısını demedim ki ... eşini anlatıyor dedim..Patron kadın..karısını nasıl anlatıyor? ???
Sole arkadas bekar olsa neyse demis ya evli oluncada sorun cinsel anlamda kizismis oldugunu soyledigini dusunmus olabilirSorun da bu ya:)
Satislarimizin az olduğundan dem vuruyordu .. cinsellige cekilebilecek bir şey konuşmuyorduk...
Ne alaka yaa:))Sole arkadas bekar olsa neyse demis ya evli oluncada sorun cinsel anlamda kizismis oldugunu soyledigini dusunmus olabilir
Yok canm tek değilsin. Bu kelimeyi ben de çok duydum.Hep te kızdı anlamında söylenmiştir yani.Bir de açıklamışsın zaten niyetini.Yanlış algılayacak bir durum da olmaması lâzım artık.Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum demek ki tek değilim :) O cümleyi de aynı böyle düşünerek kurdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?