- 2 Haziran 2019
- 1.035
- 2.983
- 133
- Konu Sahibi yalnizkus_
Ailenizle de , üstteki yazınız gibi, İstanbul hanımefendisi tarzı mı konuşuyorsunuz? Gıda, porsiyon kontrolü, ikram ettim, sunum yaptım...nasıl haşladığımı vs anlattım zaten konuyu uzatmamak için detayları kısa tuttum
porsiyon kontrolü için ben kendime tabak hazırlıyorum annem ile abim kalori hesabı yapmadıkları için porsiyon kontrolüne gerek duymuyorlar
o bir örnekti o bakışlar altında yemekte zorlandığımı ifade etmek istedim sadece
ben de hep söylerim ama sorun şu ki benimki geri tepiyor annem halinden memnun ki istemiyor ama benden memnun değil sanırsam
haklısınız tavsiyeniz için teşekkür ederin
benden güzel olduğu doğru ama kıskandığımdan değil kıyas sevmediğimden açıldı bu konu
şişman olmasını sağlığı için istemiyorum zaten hanımefendi ama bu konuda ona herhangi birşey söylemedim sadece yürüyüş/spor yapmasını, sağlıklı beslenmesini öneriyorum
annem olduğu için kıyastan rahatsız oldum zaten
kahvaltı zaten işe gitmek için erkenden kalkan babam tarafından hazırlanmıştı ben hazırlanan gıdalarla porsiyon kontrolü için tabak sunumu yaptım sadece. Onun yaşında nasıl olacağımı kıyas gütmemek için düşünmedim ama annemde en azından sağlığı için yürüyüş, sağlıklı beslenme önerilerime uysa çok sevinirdim.
Sizin her şeyden önce samimiyete ihtiyacınız var, ailenizle aranıza bu kadar mesafe koymayın.