- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi yalnizkus_
Allah evlâdın da hayırlısını versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce sebebi neyden kaynaklanıyor nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben seni anladım fakat burda bu tarz konular açma istersen :) ana her zaman haklıdır çünkü buralar da :) ne hissettiğini tam bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum bu olay sadece yeme içme diyet değildir başka durumlar olmuştur ama toparlayamadın sanırım konuyu lise döneminde bi arkadaşımın annesi çok daha fenaydı kendi öz kızını kıskanıyordu kendini överdi kızını gömerdi fiziksel olarak herkes anlamıştı kıskandığını o kadar diyeyim şimdi arkadaşım evli torun bakan çok tatlı bir kadın oldu o günleri hatırlayınca tuhaf geliyor öyle bir dönemimi oluyor acaba bazen kadınların bilemedim ki
Allah evladın da hayırlısını versin ne deyim. Anneniz normal ama siz değilsiniz. Gerçek anne kız ilişkisi yaşasanız bunların sorun olmadığını görürsünüz. Ama siz resmen şunu diyorsunuz::: Gencim güzelim annem beni kıskanıyor mu yyhaaaaMerhaba arkadaşlar ben 23 yaşında yediklerime hep dikkat etmişimdir, ideal kilomdayım ve sürekli yürüyüş düzenli olarak spor yapıyorum (biraz ilginç bir giriş oldu) annem ise 48 yaşında kendisini bildim bileli balık etli veya kiloluydu. Yediklerine hiç dikkat etmez spor yürüyüş vs asla yapmaz çok ev işi yapar. Özellikle de son zamanlarda sürekli kendisini benimle karşılaştırmaya, yediklerini anlatmaya ben bugün fazla kaçırdım deyince de; ben öyle yapmadım şöyle yedim sadece vs. sürekli kendini benimle kıyaslıyor, karşılaştırıyor. Çalıştığım için sadece Pazar günü beraber kahvaltı yapıyoruz ve ben Pazar günü sunumuma özen gösteriyorum. Dün kendime sunum hazırlarken sen hazırlayana kadar ben doydum neden bu kadar kendin için uğraşıyorsun ne gerek var dedi bunu söyleme sebebi de beraber kahvaltı yapmak değil çünkü ne kadar geciksemde o ağır davrandığı için beraber kahvaltı yapıyoruz ve sonunda sadece çayla eşlik ederek bitirmesi için bekleyen yine ben oluyorum. Yumurtamı kaysı kıvamı yapınca ayy nasıl yaptın ben kaç kere denedim öyle olmuyor diyerek göz diker gibi yiyinceye kadar bana baktı. Kendisine ikram ettiğimde de yok ben doydum dedi iğneleyerek. Ve bunun bir dahası birçok kez karşılaştırma, iğneleme, göz dikme. Bunları yazmak hoşuma gitmiyor ama bir annenin bu davranışlarına şaşırıyorum. Sizce sebebi neyden kaynaklanıyor nasıl bir yol izlemeliyim?
o sunumlar instagirl olmak için yok mu zatenÇünkü anneniz sizi kıskanıyor.
Bunu mu duymak istediniz anlamadım ki. Kadın normal ana-kız muhabbeti kurmuş.
Sunumcu bir insan olduğunuz için sizi anlayamadım sanırım. Ben direkt löp löp yerim çünkü. Anam da öyledir sağ olsun. Babam biraz sunumcu ama idare ediyoruz işte.
Dilerim kızım asla sizin gibi biri olmaz !Ne fedakarliklarla buyut sonra edilen hasete bak ..yazmayı bırak düşünmekten bile utanmaniz gerek...bi silkelenin ergen de değilsiniz ne kadar kötü niyet. ..Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında yediklerime hep dikkat etmişimdir, ideal kilomdayım ve sürekli yürüyüş düzenli olarak spor yapıyorum (biraz ilginç bir giriş oldu) annem ise 48 yaşında kendisini bildim bileli balık etli veya kiloluydu. Yediklerine hiç dikkat etmez spor yürüyüş vs asla yapmaz çok ev işi yapar. Özellikle de son zamanlarda sürekli kendisini benimle karşılaştırmaya, yediklerini anlatmaya ben bugün fazla kaçırdım deyince de; ben öyle yapmadım şöyle yedim sadece vs. sürekli kendini benimle kıyaslıyor, karşılaştırıyor. Çalıştığım için sadece Pazar günü beraber kahvaltı yapıyoruz ve ben Pazar günü sunumuma özen gösteriyorum. Dün kendime sunum hazırlarken sen hazırlayana kadar ben doydum neden bu kadar kendin için uğraşıyorsun ne gerek var dedi bunu söyleme sebebi de beraber kahvaltı yapmak değil çünkü ne kadar geciksemde o ağır davrandığı için beraber kahvaltı yapıyoruz ve sonunda sadece çayla eşlik ederek bitirmesi için bekleyen yine ben oluyorum. Yumurtamı kaysı kıvamı yapınca ayy nasıl yaptın ben kaç kere denedim öyle olmuyor diyerek göz diker gibi yiyinceye kadar bana baktı. Kendisine ikram ettiğimde de yok ben doydum dedi iğneleyerek. Ve bunun bir dahası birçok kez karşılaştırma, iğneleme, göz dikme. Bunları yazmak hoşuma gitmiyor ama bir annenin bu davranışlarına şaşırıyorum. Sizce sebebi neyden kaynaklanıyor nasıl bir yol izlemeliyim?
Oncelikle sunum hazirlamak nedir anlamadim.