Babam en bastan tavirlari hos bulmadi ama biz simdide oncede kardesimin arkasinndayiz sakin boyle dusunme yasanacakmis yasanmis dedik bakalim hayirlisi olsunKardesiniz sizin ve ailenizin su aşamaya gelindiğinde bile "bu evlilik sürmeli" tavrinizdan dolayı belki de nişanlılık aşamasında veya evliliğin ilk gününden beri pişman olmasına rağmen bu adamı birakamadi !!
Aile bozulsa ne olur mesela? Dünyanın sonu mu gelir her gün mutsuz olduğu bir evde mi yaşasın kardeşiniz o kutsal ailesi bozulmasın diye?
kardeşinizin kötülüğünü neden istiyorsunuz anlamadım?Merabalar arkadslar benim kizkardesim 2 yillik evli istemedigimiz bir evlilikti cunku ailesi bi degisikti taki konusunda esya konusunda bir anlasmazlik olmasin diye hep alttan aldik babami hic soylemiyoum zaten dugun yapmadilar nikahtan ciktilar hep kardesimin icinde uhde kalmisti ikiside cok sukur calisiyodu eside malesef psikolog ama terzi kendi sokugunu dikemezmis.Probleme gelince tum esyalarini kendileri aldi iki kardesi var yaslari buyuk en luks markalari giyer abisinden para isterler calismazlar buda gonderir eksiye duse kredi ceker yinede gonderir kv.hergun bir gune takilir otellerde lux yerlerde gun yapar giyindigini gorseniz sasarsiniz kizkardesimden gizli kredi cekmis yine eksiye dusunce annemler beni okuttu onlara sirt ceviremem demis ve kizkardesimin en buyuk hatasi cok fedekarlik yapti esinden yuksek maas aliyordu ev kirasina kadar bu veriyodu araba aldilar kredi cekti temizlikci alir 2 ayda bir gozunde buyur esinin falan filan simdi 20 gundur annemlerde cok uzgun ben kendim ettim deyip duruyor cok guzel alimli bi kiz ve problem 20 gundur ne kaynanasi aradi ne baska birisi annem aradi olurmu oyle sey zaman gecsin biz araya gireriz demis ama ses yok ne yapacagimizi sasirmisiz kardesim cok kararli bizde aile bzulmasin diye bekle diyoruz annem cok uzuluyo
Devir değişti galiba artık erkekler kadınları ayaklı cüzdan görüyor bende yaşadım bu durumu o gözüme gelmemişti ayrılık kararinda ama şimdi düşününce ne çok zarar etmişim maddi olarak o kendine gizli birikim yaparkenMerabalar arkadslar benim kizkardesim 2 yillik evli istemedigimiz bir evlilikti cunku ailesi bi degisikti taki konusunda esya konusunda bir anlasmazlik olmasin diye hep alttan aldik babami hic soylemiyoum zaten dugun yapmadilar nikahtan ciktilar hep kardesimin icinde uhde kalmisti ikiside cok sukur calisiyodu eside malesef psikolog ama terzi kendi sokugunu dikemezmis.Probleme gelince tum esyalarini kendileri aldi iki kardesi var yaslari buyuk en luks markalari giyer abisinden para isterler calismazlar buda gonderir eksiye duse kredi ceker yinede gonderir kv.hergun bir gune takilir otellerde lux yerlerde gun yapar giyindigini gorseniz sasarsiniz kizkardesimden gizli kredi cekmis yine eksiye dusunce annemler beni okuttu onlara sirt ceviremem demis ve kizkardesimin en buyuk hatasi cok fedekarlik yapti esinden yuksek maas aliyordu ev kirasina kadar bu veriyodu araba aldilar kredi cekti temizlikci alir 2 ayda bir gozunde buyur esinin falan filan simdi 20 gundur annemlerde cok uzgun ben kendim ettim deyip duruyor cok guzel alimli bi kiz ve problem 20 gundur ne kaynanasi aradi ne baska birisi annem aradi olurmu oyle sey zaman gecsin biz araya gireriz demis ama ses yok ne yapacagimizi sasirmisiz kardesim cok kararli bizde aile bzulmasin diye bekle diyoruz annem cok uzuluyo
Sizin iinci evliliginizmi yoksa 1.evliliginizdenmi hamile kaldiniz evet ya sormayin malesf devir degisti sunun iyi biloyorum evlenmeden once bi problem varsa iki katina katliyo lutfen bekar arkadslar degisir diye beklemeyin su aileler bi cocuklarinin evlendirdigine inansalar daha cok baglaniyolar ogullarina o yuzden guzel cocuklar yetistirelim erkekde olsa kizda olsaDevir değişti galiba artık erkekler kadınları ayaklı cüzdan görüyor bende yaşadım bu durumu o gözüme gelmemişti ayrılık kararinda ama şimdi düşününce ne çok zarar etmişim maddi olarak o kendine gizli birikim yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?