kızlar bi konuda karar vermedim. Şimdi benim annem babam ayrı.kız kardeşim evli yeni bebeği oldu, erkek kardeşim annemle kalıyor, ben babamla kalıyorum. Hepimiz kirada oturuyoruz. Kız kardeşim büyük bir ev tutalım babam ve sen beraber yaşayalım diyor hem maddi açıdan da hepimiz rahat ederiz diyor ama karar veremedim daha mı iyi olur daha mı kötü olur.
kızlar bi konuda karar vermedim. Şimdi benim annem babam ayrı.kız kardeşim evli yeni bebeği oldu, erkek kardeşim annemle kalıyor, ben babamla kalıyorum. Hepimiz kirada oturuyoruz. Kız kardeşim büyük bir ev tutalım babam ve sen beraber yaşayalım diyor hem maddi açıdan da hepimiz rahat ederiz diyor ama karar veremedim daha mı iyi olur daha mı kötü olur.
kocasıda istiyor kendileri teklifte bulundu dublex bi ev tutalım üst kat sizin olsun altta biz oturalım yeme içme beraber tek kira verelim yatmaya yukarıya çıkarsınız diyorlar. Hem para biriktirirsin diyorlar.
aldıgım tam yetiyor zorlanma degilde kenara bir şey koyamıyorum annemede yardım ediyorum kalmıyor bana bir şey. Ev ev üsttüne olmaz bende biliyorum böyle iyi diyorum çok ısrar ettiler bende kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?