allah yardımcınız olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
istemye geldiler sizde vermediniz mi? ki bu yolu sectiler.:mymeka:
Allah yardımcınız olsun ama sen ablasın..
Sen Evlisin senin daha mantıklı bakman lazım elbette güzel değil..
ama Orta yolu bul gelsin canım geri Telli duvaklı gelin olsun biricik kardeşin..
Sende olmaz affetmem dersen bilmediği bi aile de tek başına kalacak arkasında olmalısın..
dilim aci sözler ediyor ama adi gecince kitleniyorum hüngür hüngür agliyorum :çok üzgünüm: o benim canim et tirnaktan ayrilmaz ele güne karsi gene arkasindayim gibi görünürüm ama hepimizi bizi yok saydigi icin icim acaip kirildi ona benneyaptımki cok isterdim benim gibi telli duvakli gelin ciksin o evden... ama olmadi daha konusamadim bile kendisiyle cok özlüyorum onu bi hasret bide bu aci fazla geldi dogrusu :a015:
şu an ki kızgınlığını anlıyorum.
ama kaçarak evlenen biri olarak şu kadarını söyleyebiliirm kaçan için hiç de kolay bi durum değil
resmen travma yaşadığı.
kimbilir nasıl çaresiz nasıl kötü hissediyodur kendini.
gerçi benim kaçmamla pek benzer değil kardeşinin anladığım kadarıyla
ben nişanlıyken nikahıma 10 gün kala ailelerin kavgasıyla kaçtım
herşeyim hazırken
ama öyle korkunç acılar üzüntüler çektim ki
beni buna mecbur bıraktıkları için aileme kızdım
sonradan herşey düzeldi ailemle barıştık falan ama
ben hala unutamam yaşadıklarımı
en mutlu olmam gereken günler hep üzüntüyle geçti
kardeşini ne olursa olsun yalnız bırakma o şu an öyle bi boşlukta ki tahmin edemezsin
inşallah eşiyle gerçekten mutlu olur allah onu utandırma beni utandırmadığı gibi
Canim henuz 17 yasinda ve hic evliligin yükü kaldirabilecek biri olmadigini düsünüyorum..kactigi kisinin ailesi düzgünmüs ama kendisi icin hic iyi seyler duymadim.. psikolojisinin yerinde olmadiginin ne yaptigini bilmez bi halde oldugunun farkindayim..
cahil kendisini sIkan bi aile degildik..hersey usulüne göre olsaydi fenami olurdu??:çok üzgünüm: nasil tasicak ömrü boyunca bu agir yükü endi$eliyim onun icin hemde cookk((
Ba$likta hersey acik... gitti.. anneme anneler gunu hediyesi banada dogum günü hediyesi bu oldu, gidi$i oldu.. agliyorum,kiziyorum icim icimi yiyor..heleki cook uzaklarda olunca göz görmeyince dahada cekilmez oluyor bu durum.:çok üzgünüm: Deseydi ya o ya hic ölürümde onla evlenirim deseydi zorumuza bukadar gitmezdi en azindan bilirdik az cok istedigi olmazsa neler olabilecegini..ama olmadi elin oglu elini kolunu sallayarak aldi gitti gelincigimi evimizin günesini( :a015: Bizlere namussuzluk yapan onu nasil namusu olarak görebilirki..belimizin koptugu noktasin kardesim.. artik babamin boynunun büküklügü annemin gözyaslari,abilerinin utanci benimse bogazimdaki dügümsün..senağlama Afftemicem seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?