Kizkardesim evden kacti!!! kirginim,kizginim,öfkeliyim, onu affetmicemm!!

ruyabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
375
1
96
38
Almanya
Ba$likta hersey acik... gitti.. anneme anneler gunu hediyesi banada dogum günü hediyesi bu oldu, gidi$i oldu.. agliyorum,kiziyorum icim icimi yiyor..heleki cook uzaklarda olunca göz görmeyince dahada cekilmez oluyor bu durum.:çok üzgünüm: Deseydi ya o ya hic ölürümde onla evlenirim deseydi zorumuza bukadar gitmezdi en azindan bilirdik az cok istedigi olmazsa neler olabilecegini..ama olmadi elin oglu elini kolunu sallayarak aldi gitti gelincigimi evimizin günesini( :a015: Bizlere namussuzluk yapan onu nasil namusu olarak görebilirki..belimizin koptugu noktasin kardesim.. artik babamin boynunun büküklügü annemin gözyaslari,abilerinin utanci benimse bogazimdaki dügümsün..senağlama Afftemicem seni....

allah yardımcınız olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

istemye geldiler sizde vermediniz mi? ki bu yolu sectiler.:mymeka:

allah yardımcınız olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

istemye geldiler sizde vermediniz mi? ki bu yolu sectiler.:mymeka:

Hayir canim öyle bisi hic olmadi... yani annemler sicak bakmiyordu cunku hem yasi ufakti hemde öyle paldir küldür i$ olmasin diyorlardi ama vermeyiz diye bisi asla demedik.. zaten cok diretselerde istesekte istemesekte olurdu en azindan kaci$i kadar koymazdi.. :çok üzgünüm:

Allah yardımcınız olsun ama sen ablasın..
Sen Evlisin senin daha mantıklı bakman lazım elbette güzel değil..
ama Orta yolu bul gelsin canım geri Telli duvaklı gelin olsun biricik kardeşin..
Sende olmaz affetmem dersen bilmediği bi aile de tek başına kalacak arkasında olmalısın..

dilim aci sözler ediyor ama adi gecince kitleniyorum hüngür hüngür agliyorum :çok üzgünüm: o benim canim et tirnaktan ayrilmaz ele güne karsi gene arkasindayim gibi görünürüm ama hepimizi bizi yok saydigi icin icim acaip kirildi ona benneyaptımki cok isterdim benim gibi telli duvakli gelin ciksin o evden... ama olmadi daha konusamadim bile kendisiyle cok özlüyorum onu bi hasret bide bu aci fazla geldi dogrusu :a015:

Canım işte kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz.
ama ara sor belki başına kötü bişey geldi Allah korusun :Saruboceq:
Bilmelisin konuş gel de bişey de ama belki de oda size karşı tepkili :sm_confused:

canım benim allah yardımcınız olsun. ama sen anneciğine bu şekilde konuşma arkadaşımızında dediği gibi arabulucu gibi yumuşak davran. Tamam içinde bi fırtına kalsın kardeşine sen ona daha sonra kıyamaz affedersin zaten ama annen için senin tepkinde çok önemli eminim. ne baban nede abilerin sadece senin yakınlığın unutma

şu an ki kızgınlığını anlıyorum.
ama kaçarak evlenen biri olarak şu kadarını söyleyebiliirm kaçan için hiç de kolay bi durum değil
resmen travma yaşadığı.
kimbilir nasıl çaresiz nasıl kötü hissediyodur kendini.
gerçi benim kaçmamla pek benzer değil kardeşinin anladığım kadarıyla
ben nişanlıyken nikahıma 10 gün kala ailelerin kavgasıyla kaçtım
herşeyim hazırken
ama öyle korkunç acılar üzüntüler çektim ki
beni buna mecbur bıraktıkları için aileme kızdım

sonradan herşey düzeldi ailemle barıştık falan ama
ben hala unutamam yaşadıklarımı
en mutlu olmam gereken günler hep üzüntüyle geçti
kardeşini ne olursa olsun yalnız bırakma o şu an öyle bi boşlukta ki tahmin edemezsin
inşallah eşiyle gerçekten mutlu olur allah onu utandırma beni utandırmadığı gibi

Canim henuz 17 yasinda ve hic evliligin yükü kaldirabilecek biri olmadigini düsünüyorum..kactigi kisinin ailesi düzgünmüs ama kendisi icin hic iyi seyler duymadim.. psikolojisinin yerinde olmadiginin ne yaptigini bilmez bi halde oldugunun farkindayim..
cahil kendisini sIkan bi aile degildik..hersey usulüne göre olsaydi fenami olurdu??:çok üzgünüm: nasil tasicak ömrü boyunca bu agir yükü endi$eliyim onun icin hemde cookk((

kardeşin kaç yaşında
bu zamanda halen kaçarak evlenen olduğuna inanamiyorum
anneler babalar bukadar evlatlarının üzerine titrerken bukadar çağdaşken erker arkadaşları bile artık kabul etmişken kaçan insanı anlıyamiyorum
evet kızmakta çok ama çok haklısın
muhtemelen bende öyle hissederdim
ama yinede kardeş
silemesin
sildim dersin yine silemesin
onun biyeri ağırsa senin canın yanar
aramayı konuşmayı dene
arabulucuk yap
bir hata yapmış ama hatalar insanlar için
annen baban abilerin büyüklük yapsınlar affetsinler
unutamazlar bundan eminim ama affetmeyi denesinler
olan olmuş artık ama en azından gitti yerde küçük düşmemesi adına evine dönsün gelinliğe çıksın
bunu sağlayabilecek kişi sensin
abilerinden böyle bişey beklemek doğru olmaz ama sen içindeki öfkeyi biran önce yen, unut demiyorum, ve bu duruma el at bir büyük bir abla olarak

küçükmüş yaşı. ailelr görüşüp bi ortak yol bulamazlar mı?

Canım gerçekten çok erken bi karar almış. Ama ablasın yüreğinin dayanamayacağını tahmin edebiliyorum. O sizin canınız, kanınız. Bir hata yaptı diye onu tamamen yalnız bırakmaz olmaz. Benim de ablam kaçmıştı. Babam onu affetmeyeceğini hatta evlatlıktan red davası açacağını söylüyordu. Ben ve annem kavga dövüş biraz da duygu sömürüsüyle ikna ettik. Biz çok geç kalmıştık ablam ne düğün yapabildi ne de gelinlik giyebildi. Haziran ayında ben evleniyorum hayırlısıyla, gelinlikle beni gördüğünde ne düşünecek ne kadar üzülecek biliyorum. O yüzden kardeşinin de boynu bükük kalmasın. En yakın zamanda iletişime geçip ortaya yolu bulmaya çalışın bence. O bi hata yapmış, ama ailesi olarak onun arkasında durursanız başka hatalar yapmasını ya da eşinin ailesine karşı boynunun bükük kalmasını önleyebilirsiniz. Ne olursa olsun o sizin canınız. Hakkında hayırlısı olur inşallah.

Yaşadığınız elbette kolay değil ama bir de onun açısından düşünün.

Ondaki üzüntüyü ve ilerde yaşabileceği pişmanlığı...

Siz de ablası olarak böyle yaparsanız kime sığınacak bu kızcağız.Ailesi artık bizi sil,biz senin ailen değiliz artık dese napacak bu kız yaban ellerde.

Sonuçta el oğlu,nasıl olsa ailesi sildi diyip kardeşini üzerse ne olacak.Gene sizin içinizden gidecek ne varsa.

Kimseye birşey olmaz olan size ve kardeşinize olur.O yüzden sahip çıkın derim ben.

Düşene bir tekme de siz vurmayın .17 yaşında gencecik daha,aklı başında değil.Kimbilir o an neler düşündü de bu yolu tercih etti.

O yapmış bir hata büyüklük sizde kalsın .Siz elinizden geldiğince ailenize destek olun şimdi.Aileler oturup konuşsa düğün yapılsa olmaz mı peki ?

daha 17 ise alabilirsiniz kızınızı
kızımız kaçtı diye gurur yapmayın iş işten keçtikten sonra barışmayın çok duyuyoruz aylarca küs kalınıyo neler yaşanıyo sonra yüz yüze bakılıyo olayları o duruma getirmeyin bende
dediğiniz gibi cahillikle yapmış bi hata arkasında durun alın kızınızı otutturun karşınıza usulune göre ne gerekiyosa yavaş yavaş yapın sözdü nişandı
millet ne der diye düşünmeyin size sonra çok kafanızı vurursunuz kızınızında hayatını zehir etmesine engel olmamış olursunuz katı bi babanız abileriniz varsa onları yumuşatmaya çalışın

ben böyle durumlarda ailelerin olgunluklarını gösterip evlatlarına sahip çıkmasından yanayım

Son düzenleme:

canım neden namussuzluk yapmış olsun ya, yaşı küçük yapmış bi cahillik, er geç hatasını anlayıp, gelip özür dilicektir, çok zor yaşadığınız tabii ama olgunluk büyüklük yapmanız lazım, sırtınızı dönmeyin bence kıza
sırtınızı dönerseniz başka hatalarda yapabilir çünkü, bu defa sorumlusu siz olursunuz o zaman

zaman herşeyin ilacı, bu olayda unutulur gider

Şu anda ki kızgınlığınızı ve üzüntünüzü anlayabiliyorum.Ama ne olursa olsun sakın arkanızı dönmeyin ona lütfen..Ne de olsa daha 17 yaşında.Hata yapmaya çok müsait bir yaşta..Hele ki siz bir abla olarak konuşun,ikna etmeye çalışın.Olmuyormu uygun şekilde evlenmesine yardımcı olun.Çok çok zor biliyorum ama onu başka bir ailenin yanında öylece kimsesiz gibi bırakmak daha kötü..Zorla getirmek te bir çözüm değil.ılk fırsatta tekrar gidebilir..Evlenmeye kesin kararlıysa düğününde yanında olun.Nasılsa ilerde mutlaka barışacaksınız.Ailesi olarak her durumda arkasında olduğunuzu hissettirin.Durum çok üzücü ama yapacak başka birşey yok,Allah hayır etsin...

rüya bu arkadasım seni o kadar iyi anlıyorumki evden bir kıs evladın kacmasının canlı cenazeden farkı yok halamın kızı kactıgında aynı seyleri yasamsıtık öle üzülmüstükki hatta aile büyüklerimiz amca kzımla bana yüklendiler bagırıp cagırdılar biliyorudnuz nedne sölemediniz diyee ateş düştüğü yeri yakıyor ama alısılıyor canım arkadasım üzülme belki cok mutlu olur dua et iyi bir seçim yapmıs olsun gün gelir hatasını anlar ailende affeder her sey yoluna girer dilerim

kizlar düsünceleriniz paylastiginiz icin tskler( baskalarindan duyupta ahh vahh dedigim seyin bigun basimiza gelicegini hic tahmin etmezdim benneyaptımki3 gün oldu hala kendimize gelemedik babam cocuk gibi agliyor :çok üzgünüm: nasil kiyar anneme babama :çok üzgünüm:mutlu olurmu hic ana baba rizasi almadan giderse ahh kardesim ahh icimize kor düsürdünn benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…