Kizkardesim evden kacti!!! kirginim,kizginim,öfkeliyim, onu affetmicemm!!

Gelecekteki mutlu günlerde gecmisteki mutsuzluklari hatirlicaksak hic gelmesin o günler.. biseyler yoluna girsede hic bisi olmasi gerektigi gibi,eskisi gibi olmaz..
:gitme:

Bence de gitmen iyi olur.Hem görünce bir nebze olsun rahatlar için.

Yapma arkadaşım lütfen.
Bu tavırların bile kızın neden kaçtığını gösteriyor ama maalesef görmüyorsun.
Bak anlatayım,benim kardeşim kaçtı.
Ben o zaman da hemen ailemi suçladım.
Ona destek olmadınız,onu yalnız bıraktık,kız kendince yanlış da olsa çözüm buldu dedim.
Annemler baştan çok inat gitti ama sonra baktılar kardeşimi hepten kaybedecekler beni dinleyip sahip çıktılar. O zaman bir defa bile düşünmedim ben niye kaçmadım diye.
Her insan bir değildir,kardeş olmak aynı insan olmak değil ki.

Kacmasın tasvıp etmıyorum ama dunyanın sonu degıl bu. Genc yaslarda duygular daha agır basıyor, aıle bıle onemını yıtırıyor, varsa yoksa sevgılı oluyor.

Zaman gectıkce kardesın ne kadar buyuk bır hata yaptıgını anlayacak. Fakat bununla cezalandırmayın onu. Kım bılır ne dusuncelerle cekıp gıttı. Sımdı ne haldedır.

Derdını anlatabılecegı kımse olmamıs bellı kı. Yakınlık gosterseydınız, belkı de boyle olmayacaktı. Bıraz da kendınızı yargılayın.

Aıleden bırının bır dıgerıne arkadasca yaklasması bır cok sorunu kokten halleder. Bence arkadaslıgınızı kardesınızden esırgemeyın. Onun sızın destegınıze ıhtıyacı olacaktır.

Ayrıca tekrar edıyorum. Dunyanın sonu degıl. Babanızın bası bugun egık olabılır, fakat kardesınız mutsuzz olur, farklı olaylarla karsılasırsa, sırf aıle destegı gormedıgı ıcın o zaman bası hıc dogrulmayabılır.

Hem ben bu durumu utanılacak bır olay olarak gormuyorum. Yasının vermıs oldugu dusuncesızlık, delılık...

Tek soyleyecegim,o yapmis bir cahillik siz buyuk ablasi olarak arkasinda olmalisiniz lutfen...

Kardeşin bir cahillik sonucu kaçmış. E şimdi ne olacak. Kardeşin bu hayatta hep savunmasız ailesiz mi kalacak. Yapmayın. O yapmış bir cahillik siz ablası olarak ona destek çıkın. Geçmişi silmek geri getirmek imkansız. Yanında olun ki bundan sonra hata yapmasın.
Lütfen harakete geç ve kardeşinle iletişimde ol. Ailende zamanla yumuşayacak.
Değmez bu hayatta küslüklere, kardeştir ne yaparsan yap silemezsin. ınsan anasını babasını siler ama kardeşini asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…