Kizkardesim evden kacti!!! kirginim,kizginim,öfkeliyim, onu affetmicemm!!

yaşadığınız durum kolay bi durum deil ama insanoğlu herşey başımıza gelebilir bu bana olmaz dememeliyiz hiçbişeyin garantisi yok dünyada... ama kardeşinize lütfen destek çıkın daha çok ufak karşısındakinin ilgisini aşk sanmıştır o yüzden kaçmış olabilir ama daha 18 ne bile girmemiş nerde olduğunu biliosanız 18 ne girmediği için alabilirsiniz şikayyet bulunabilirsiniz .. annnen baban şuan senden daha zor durumdalardır o yüzden kardeşine sahip olacak arka çıkacak onla irtibatı kesmeyecek olan sensin.. inşallah zor durumdan kurtulmanız tez zamanda olur

o insana ilk gidi$i degildi...bikac ay once olmustu ilki...dedigin sey yapildi 18 den kücük oldugu icin polisler getirdi eve...hersey duzeldi akli basina geliyor diye düsünmeye baslamistikki intihara kalkisti :çok üzgünüm: simdi tekrar getirilirse ayni seyi yapacagindan annemde babamda cok korkuyorlar ne hali varsa görsün eliyle etti boynuyla cekecek diyorlar :uhm:hepimiz $a$tik kaldik benneyaptımki cok kirildikk coook

Hımm...
Belli ki kızkardeşiniz zor dönemler geçiriyor..
Mutlaka konuşmak gerek derdi ne?
Büyük ihtimalle evdekilerle sorunu var...
Evi terk etmeyi de geçtim,intihara teşebbüs etmesi çok acı..
Dilerim psikolojik yardım alır,açılır biraz..
Sizinle konuşamadığı bişiyler var sanırım..

Zor dönemler gecirdiginin hep farkindaydim...arada aciliyor arada susuyordu bilmiyorumkismile...Öyle kizina baski yapan anlayissiz bi aile olmadik tam aksine annem babam etrafinda fir dönerdi benneyaptımki Hic bigun ben gidecem yada mutsuzum sizi istemiyorum demedi hissettirmedide :gitme: intihar olayi zaten en cok sarsan olmustu ama bu yaptigi onuda gecti :1no2: Ben evleneli 3 bucuk yil oldu...baska ülkede yasiyorum ona uzagim benimde elimden sadece tlfonlasmaktan baska bisi gelemezdiki :a015: hep ariyordum ergenlik döneminde yaninda deilim ama bisekil icini bana döksün diyordum ama olmadi basaramadik benneyaptımkikimbilir belkide evlenmeseydim yaninda olsaydim bunlar olmazdi :çok üzgünüm:

Bilemezsiniz..
Belki de ailenizin o kadar fır dönmesi,üzerine düşmesinden memnun değildi..
Yazık ya.. Demek ki hep içine atmış..
Sizin yapacağınız tek şey desteğe devam edin..
Ne olursa olsun yardım almasını sağlayın..
İntihar hafife alınacak bişiy değildir..

ay öyle demeyin hic iyi birsey degil tabi kardesiniziin yasi kac
bilmiyorum ama ne olursa olsun onu yanliz birakmayin yine
cahillik yapmis ama sizler ailesisiniz onun

affedersin canım..
hepiniz de affedersiniz şuan üzgünsünüz o yüzden böyle konuşuyorsun..
onun için hayırlısını dileyin..
zamanla herşey yoluna girer rahat olun..

reşit değilmiş.
savcılığa suç duyurusun da bulunsanız,..
çünkü şuanda kaçıran, suç işliyor..
reşit olmayan birkızı kaçırmaktan aranır ve bulunur..

cnm zor bi durum eminim ama kardeşiniz o sizin
sırtınızı dönmeyin ona o zor bi dönemden geçiyo
yani psikolojisi iyi olsa intahara kalkışmaz
bu dönemlerde bunlar oluyo yani akıllıca düşünemiyolar
çok fevri kararlar alıp gidiyolar
ama şimdi eminim pişman olmuştur
sizi üzdüğü için o bikere kafasına koymuş
onu yaşamadanda aklı başına gelmicek
bide evlilik sorumluluğu büyük
ailesi iyimi kaçtığı adam serserimi kopuk birimi
anlaşabilecekmi üzülcekmi mutsuzmu olucak
diye endişeleniyosunuz normal
ama siz affetmicem demeyin
yanında olun orta yolu bulun inş keşke demez mutlu olur

ne olursa olsun annemin babamın başını eğdirmeyi hiç düşünmedim ben..
kaçmak çok ağır bi yük geride kalana..
oda anlar hatasını telsiz duvaksız gelinliğin ne dmek olduğunu..
ailenize destek olun diyebilmekten öteye gidemiyorum ne yazıkkı..
ama zaman ne acılar sarıyor bunu da saracaktır
hayırlısı olsun..

Chevi cok dogru söyledin arkadasim :sinifsinif: bigün anlicak yaptiginin nekadar yanlis oldugunu ama is isten gecmis olucak :gitme: bu yasadigmiz acinin tarifi yok hic biseye benzemiyor
Ben de cok $ükür aileme böyle bisi yasatmadim telimle duvagimla gelin oldum..hep diliyordum kardesimede böyle evlenmesini ama olmadi...
yaralari anca zaman sarar ama izi hep kalicaktir...

öncelikle gecmis olsun canim ,bende yurtdisindayim ve 15 yasinda kizkardsim var
hep korkuyorum bir hata yaparda yanlisa saparsa diye,uzakta olmak zaten yetiyor telefondanda ne kadar mudahale edebiliriz ki
acaba tekrar ailen kardesini geri als,a sende bir süre Türkiyeye gidip, kardesine destek olamazmisin?
ya da bir süre yanina turist olarak getiremezmisin kafasini dagitmasi icin ?

Devir degisiyor canim..kaldimi artik bu cagda böyle seyler dediklerimiz gelip bizi buluyor benneyaptımki...canim acikca alirlarsa gene gideceginin farkindayiz elimiz kolumuz bagli simdi orta yolu bulmaya calisiyoruzz...sanirsam 1 ay icinde düsün yapacaklarmis artik baska care birakmadi bize....ben bikac hafta icinde is yerimden izin alip gidicem insallah...
Annemin babamin bana ihtiyaci var :gitme:

Affetme asla affetme!
Bir daha kaçsın kardeşin o zaman belki aklın başına gelir.
Aileler hem iyi günde hem kötü günde evlatlarına bağrılarına basmıyor.
Sonra kız çekip gidince affetmicemmmmmmmm diyorlar.
Zavallı kız intihar bile etmiş kurtulmak için ama kör olmuş ailesi yardım etmek yerine salmışlar ipleri.

Rabbim yardımcınız olsun canım...
benimde çevremde çok var kaçan evlenen evlenmeden geri dönen...
inşallah kardeşinde anlar hatasını döner geriye...

benim üniversiteden arkadaşımın ablası evden kaçmıştı yaşı 21 di benimle yaşıttı kaçan kız,arkadaşımda 20 falandı 1 yaş vardı aralarında.kız arkadaşım arada kalmıştı ablası kaçınca tek dediği keşke isteseydi vermeyince kaçsaydı isteme gibi erkek tarafının gelme durumu olmadı demişti.
ama tabiki herşeyi düzeltiler 20 yaşında dediğim arkadaşım olumlu yanıyla herşeyi düzeltti.ablasının ve ailesinin arasını düzelti.
şimdi çocukları oldu babası torunu seviyor mutlular

kaçarak evlenip çok mutlu olanlarda var... ama dediğinize göre sorunlu biriymiş kaçtığı çocuk ve kardeşinizinde yaşı çok küçük... inşallah ikiside evliliğin sorumluluğunu kaldırır sizde kaçtı ama mutlu diye teselli edersiniz kendinizi..anne babanızın şuan yanında olabilseniz keşke... o ilk şoku atlattıktan sonra orta yol mutlaka bulunur haklarında hayırlısı....

Zaten bu tip durumlarda aileler hedef nedense....bende o evdebüyüdüm benimde genc kizligim o evde o insanlarla gecti.. gereksiz gidisin tepkiside büyük olur elbet..
olaylari bu a$amaya vardiracak bi aile olmadik olmadilar asla..sizin yorumunuza bekara kari bosamak kolaydir lafiyla karsilik veriyorum...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…