yaşadığınız durum kolay bi durum deil ama insanoğlu herşey başımıza gelebilir bu bana olmaz dememeliyiz hiçbişeyin garantisi yok dünyada... ama kardeşinize lütfen destek çıkın daha çok ufak karşısındakinin ilgisini aşk sanmıştır o yüzden kaçmış olabilir ama daha 18 ne bile girmemiş nerde olduğunu biliosanız 18 ne girmediği için alabilirsiniz şikayyet bulunabilirsiniz .. annnen baban şuan senden daha zor durumdalardır o yüzden kardeşine sahip olacak arka çıkacak onla irtibatı kesmeyecek olan sensin.. inşallah zor durumdan kurtulmanız tez zamanda olur
o insana ilk gidi$i degildi...bikac ay once olmustu ilki...dedigin sey yapildi 18 den kücük oldugu icin polisler getirdi eve...hersey duzeldi akli basina geliyor diye düsünmeye baslamistikki intihara kalkisti :çok üzgünüm: simdi tekrar getirilirse ayni seyi yapacagindan annemde babamda cok korkuyorlar ne hali varsa görsün eliyle etti boynuyla cekecek diyorlar :uhm:hepimiz $a$tik kaldik benneyaptımki cok kirildikk coook
Hımm...
Belli ki kızkardeşiniz zor dönemler geçiriyor..
Mutlaka konuşmak gerek derdi ne?
Büyük ihtimalle evdekilerle sorunu var...
Evi terk etmeyi de geçtim,intihara teşebbüs etmesi çok acı..
Dilerim psikolojik yardım alır,açılır biraz..
Sizinle konuşamadığı bişiyler var sanırım..
Zor dönemler gecirdiginin hep farkindaydim...arada aciliyor arada susuyordu bilmiyorumkismile...Öyle kizina baski yapan anlayissiz bi aile olmadik tam aksine annem babam etrafinda fir dönerdi benneyaptımki Hic bigun ben gidecem yada mutsuzum sizi istemiyorum demedi hissettirmedide :gitme: intihar olayi zaten en cok sarsan olmustu ama bu yaptigi onuda gecti :1no2: Ben evleneli 3 bucuk yil oldu...baska ülkede yasiyorum ona uzagim benimde elimden sadece tlfonlasmaktan baska bisi gelemezdiki :a015: hep ariyordum ergenlik döneminde yaninda deilim ama bisekil icini bana döksün diyordum ama olmadi basaramadik benneyaptımkikimbilir belkide evlenmeseydim yaninda olsaydim bunlar olmazdi :çok üzgünüm:
Zor dönemler gecirdiginin hep farkindaydim...arada aciliyor arada susuyordu bilmiyorumkismile...Öyle kizina baski yapan anlayissiz bi aile olmadik tam aksine annem babam etrafinda fir dönerdi benneyaptımki Hic bigun ben gidecem yada mutsuzum sizi istemiyorum demedi hissettirmedide :gitme: intihar olayi zaten en cok sarsan olmustu ama bu yaptigi onuda gecti :1no2: Ben evleneli 3 bucuk yil oldu...baska ülkede yasiyorum ona uzagim benimde elimden sadece tlfonlasmaktan baska bisi gelemezdiki :a015: hep ariyordum ergenlik döneminde yaninda deilim ama bisekil icini bana döksün diyordum ama olmadi basaramadik benneyaptımkikimbilir belkide evlenmeseydim yaninda olsaydim bunlar olmazdi :çok üzgünüm:
öncelikle gecmis olsun canim ,bende yurtdisindayim ve 15 yasinda kizkardsim var
hep korkuyorum bir hata yaparda yanlisa saparsa diye,uzakta olmak zaten yetiyor telefondanda ne kadar mudahale edebiliriz ki
acaba tekrar ailen kardesini geri als,a sende bir süre Türkiyeye gidip, kardesine destek olamazmisin?
ya da bir süre yanina turist olarak getiremezmisin kafasini dagitmasi icin ?
Affetme asla affetme!
Bir daha kaçsın kardeşin o zaman belki aklın başına gelir.
Aileler hem iyi günde hem kötü günde evlatlarına bağrılarına basmıyor.
Sonra kız çekip gidince affetmicemmmmmmmm diyorlar.
Zavallı kız intihar bile etmiş kurtulmak için ama kör olmuş ailesi yardım etmek yerine salmışlar ipleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?