- 6 Şubat 2018
- 80
- 85
- 3
- 39
- Konu Sahibi turuncusari
-
Yazdiklarinizi okuyunca duygulandim. Keske kardesler hep cok yakin olsa ama maalesef hayat oradan oraya savuruyorKız kardeşten bahsediyoruz.
Fazla cimrilesmesek.
Kız kardeşime en iyilerini almak isterim hep en iyisi onun olsun isterim.
Şimdi ona çok uzağım ve çok özlüyorum
Kendi kardeşimi düşündüm bırak kıyafeti canımı veririm. Benden her zaman daha kilolu olduğu halde kıyafetlerimi giyer esnetirdi bir daha giyemezdim ama ondan kıymetli olmadı hiç bir zaman.
Benim kıyafetlerim kardeşim giyince deforme olmuyor. Bedenlerimiz yakın. Konu sahibininki de böyle bir durum değil sanırım. İki dolap dizmiyoruz yani. Hatta özellikle farklı alırdık ki değişik değişik giyelim. Bedenlerimiz farklı olsaydı ve benim bir kıyafetimi çok beğenseydi elbette gider ona da alırdım aynısından zaten o da zorla içinr girmeye çalışmazdı.Yorumum direk size degil ama bahsettiginiz konuya deginecegim. "Kardesimden kiymetli degil kiyafetler." Diyenler. Madem kiyafetler bu kadar cabuk bi kenara atilabiliyor. Alirken fazla fazla alinsin ayni seylerden. Ya da cok begendiyse kardeste aynisindan alsin. Boylece kimse kimseden birsey istemesin?
Bekarken ayni durumla ben de karsilasmistim. Kardesim yok ama kuzenim var ve benden kilolu, pantolonlarima giremese de üst kiyafetlerden esneyenlerin icine zorla kendini sokmaya ugrasirdi. Ben bidaha o kiyafeti giyemezdim. Buna izin vermedim de kotu mu oldum? Kuzenimi sevmiyor muyum? Seviyorum ama herseyimi 1 kere giyse, benim ustume giyecek birseyim kalmazdi. Surekli baştan dolap mi dizecegim? Madem ikide bir baştan dolap dizilecek durum var, her alisveriste 2şer tane almak daha mantikli degil mi?
İyi de her daim beraber alışverişe çıkmıyoruz ki. Benim aldığım bluz onun pantolonuyla güzel kombinleniyor ve giymek istiyor mesela. Giysin benim için problem yok.Yorumum direk size degil ama bahsettiginiz konuya deginecegim. "Kardesimden kiymetli degil kiyafetler." Diyenler. Madem kiyafetler bu kadar cabuk bi kenara atilabiliyor. Alirken fazla fazla alinsin ayni seylerden. Ya da cok begendiyse kardeste aynisindan alsin. Boylece kimse kimseden birsey istemesin?
Bekarken ayni durumla ben de karsilasmistim. Kardesim yok ama kuzenim var ve benden kilolu, pantolonlarima giremese de üst kiyafetlerden esneyenlerin icine zorla kendini sokmaya ugrasirdi. Ben bidaha o kiyafeti giyemezdim. Buna izin vermedim de kotu mu oldum? Kuzenimi sevmiyor muyum? Seviyorum ama herseyimi 1 kere giyse, benim ustume giyecek birseyim kalmazdi. Surekli baştan dolap mi dizecegim? Madem ikide bir baştan dolap dizilecek durum var, her alisveriste 2şer tane almak daha mantikli degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?