Kızkardeşim ile kıyafetlerimi paylaşmak istemiyorum

Biz de ablamla kiyafet konusunda anlasamazdik.

Keske yasasaydi da her kiyafetimi giyseydi.........
Başınız sağolsun. Rabbim rahmet etsin. Üç günlük dünya işte bir iki çaput için niye gönül kırılsın. Ama evlenmeden önce illaki oluyor tatlı kavgalar. Bu da kardeşliğin tadı tuzu. Üzülmeyin bu konuda.

Abartmayın allah aşkına benim kardeşimle aramda 7 yaş var ama bedenlerimiz yakın benim kıyafetlerimden neyi beğenirse tereddütsüz veririm kardeş bu ya kuzen o bu değil! Lütfen iki kumaş parçasına bu kadar değer vermeyin sukredin kardeşiniz olduğu için dünyanın en güzel hissi.
Bu arada kardeşinle başka sorunların var mı ?

Ya vermek istemezsin anlarımda , yok konuşmak istemiyorum yok herşeyi batıyor filan bunlar biraz fazla ve normalin dışında şeyler .
Not: aşık olarak yeni aldığım bir kere bile giymediğim bir gömleği ablam görüp ne güzel demişti anında ona hediye ettim kardeş yaa bir kumaş parçasından önemli mi .

Herkesin bir huyu var. Bence kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. “Canım, ben kıyafetlerimi paylaşmaktan hoşlanmıyorum. Kırılma diye tamam dedim ama rahatsız oldum. Bir daha paylaşmayalım lütfen olur mu canım” deyin.

"Ben ben ben ben" diye ölecek bir toplum olduk.
Bizim ortamız yok yav.
Pısırıklık derecesinde fedakar olduğu zamanlarını da biliyorum insanlarımızın.
Sosyal medyanın (takip edilmenin şişirdiği muazzam süper egolar burada devreye giriyor) etkisi çok fazla. Çözümü çaresi nedir bilmiyorum ama çok rahatsız edici.
Herkes çok önemli, herkes biricik.
Bazı bakteriler olmasa canlı hayat olmazdı yav bu neyin havası?
Başa dönelim anlayacağınız dilden:
Günün birinde çöp olacak hiçbir şey için kardeşlerimi kırmadım. Ne gerek var?

Bugun komsuda cikti ayni konu, kardesi temiz kulanmadigi icin ve yeni aldigindan dolayi gönlü olmadi vermeye.. Benim de iki kizim var bakalim anlasa bileceklermi?

Ablamla kedi köpek gibiydik
İş için gitti Türkiye de değil

Kıyafetlerimi temiz bıraktığı sürece hiç sorun etmezdim
Kardeşinizden önemli değil

Keşke beraber olsaydık hiç üzmezdim diyorum

Ben 7 yaşıma kadar tek çocuktum sonra kız kardeşim doğdu ve o doğunca beni onunla kiyaslayip onun daha tatlı olduğunu vs söylediklerini hala hatırlarım. O zamana kadar evin neşesi, sevileni ben iken beni tamamen kenara ittiler herkesin gözdesi o oldu bir anda. Belki de bu yüzden böyle hissediyorum. Bu kadar hemfikir olmanızı ve bu kadar haksız çıkacağımı beklemiyordum açıkçası şaşırdım.

Kusura bakmayın kırmak değil niyetim ama
Zaten tekrar giyilemeyecek gibi oluyosa kuzeninizin yerinde kardeş olsaydı almazdı

Keske kiz kardesim olsaydi da onunla herseyimi paylassaydim..
Bence dert edilecek kin gudulecek bi konu degil, abartmayin.

Bedenler yakinsa ve deforme etmeden, temiz temiz kullaniliyorsa sıkıntı yok ama beden farki yada bir tarafin esyalari hor kullanmasi sıkıntı bence. Kiyafetlerde ucuz degil sonucta yani ozamanlardaki butceme gore ucuz almiyordum. Verdigim seyi alip tek seferde perte cikarirsa gidip ayni şeye ayni parayi vermek can sıkıcı bir durum. Ablam kardesim olsa o duruma sokmak istemezdim ben olsam.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama yazdıklarınızdan genç olduğunu çıkarıyorum. Şimdi böyle kardeş kıskançlıkları hesaplaşmaları tamam yapılır. Ama 30 u geçince kızkardeşin en kıymetlin oluyor arada eşya kıyafet ne kelimr harbiden canım istesin veriyim noktasına geliyo insan

Valla 31 yaşındayım küçük de değilim ama bir türlü can ciğer olmadım kardeşimle, herhalde bilinçaltından dolayı... Küçükken çok kiskanmis olmak vs.

bende kımsenın kıyafetını gıymek ıstemem benımkını de gıydıler mı dırek senın olsun derım gerı alıp gıyemem
huylanırım
kım olursa olsun

sana ozel cok dıkkatlı gıyındıgın seylerın varsa onları kımseyle paylasmak zorunda degılsın
kardes aynı anadan babadan yaratıldı da rızkı da ayrı yaratıldı kardesın dıye paylasmak zorunda olmadıgın gıbı bunu yadırgayanlara da sasırıyorum
oyleyse hepımız kardesız ? ne alaka yanı ınsanın kendı anısı kendıne ozel seyı olamaz mı

onları ya ayrı yere koyun ya da askısına pembe kurdele asın o sıze ozel kımseye emanet bıle verılemeyecegı gorulsun bılınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…