- 4 Kasım 2018
- 15
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi hera343506
-
Herkesoyle yani yuzde doksanArkasından atlı mı kovalıyormuş nedir bu koca bulma hırsı bu kızlardaki
Aynen öyle. Akışına bırakmak lazım biraz da kısmet işi zaten olacağı varsa çıkar karşısınaHerkesoyle yani yuzde doksan
Nişan attım 3 yıl oldu rahatlığa çok alıştım şimdi olmuyor kimse bence acele etsinlerArkasından atlı mı kovalıyormuş nedir bu koca bulma hırsı bu kızlardaki
Kizlar mrb.kiz kardesim 3 yil biriyle cikti nisan fln takti ama erkek tarafinin yaptigi cimrilik kabalik vs yuzunden nisani attik. 6 ay gecti olayin ustunden, bizimki nette birileriyle harilharil yazismaya basladi .napiyosun Sen dedim soylemedi ,sonra arastirdim baktim bilgisayarina tinder minder Istanbul com mudur sitelere girmis evlilik ariyorum yazmis rumuzunu .niye boyle yapiyosun dedim abla cevremyok isyerinde hep ayni tipler napicam dedi .ciddi tipler var dedi size sorum Ben bu islerden pek anlamiyorumda cidden boyle internette tanisip evleniliyormu hic evleneni duydunuzmu? ciddi site hangisiki
28yasi nedir kardesinizin?
Baska sitelerdede var uyeligimdedi.Ben onu yakaladimtinder'da mı arıyor evleneceği insanı :)
Bulunur da.
Bu kadar acele etmesin.
Yanlış kişiler çıkar karşısına.
Hırs yapmış resmen.
Cocuk yapmak istiyor cnmHayır evlenilmez dedim fifty fifty oldu
Kızkardeşiniz yana yakıla koca arıyorsa ciddi bir boşluğa düşmüştür.
Başka şeylere yönlendirirseniz hem kafası dağılır hem de çevre edinir..
Hobi edinsin kurslara falan katılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?