kizkardesim nette koca ariyor .basina bela alicak diye korkuyorum. .

internette tanisip evlenilirmi

• evet evlenilir

OY: 87 44,2%
  • hayir evlenilmez

OY: 110 55,8%

• Ankete Katılan
    197
Şahsi fikrim, takılsın mesajlassin eğlensin ama evlenirim fikrine kapılmasın. Sadece kafa dağıtsın yüzyüze görüşme olaylarına girmesin

Benim bir arkadaşım internette bi çocukla konuşuyordu çok güvenilir bir evlilik sitesinde hemde çocuk yalancı çıktı iyi olmadı sonu konuşmasın bence ama belkide istisna olabilir belki o iyi biri olabilir belli olmazki genelleme yapmak zor ama

Benim eski esim evlilik ariyorum diye o tarzda sitelerden birsuru kadinla gorusmustu. Kardesine bahset bundan derim.

Eskiden olsa garip bulurdum, artık normal buluyorum.
Artık aynı masadaki arkadaşlar bile internetle haberleşiyorsa, insanlar karısına kocasına yüzyüze değil internetten ilanı aşk ediyorsa, insanlar ölen yakınları için bile mezarında değil, internetten laf gönderiyorsa, internetten eş de bulunur, arkadaş da. Yahu artık bebeler bile internette doğup büyüyor.
Bu sitede bile burada tanışıp gerçekte arkadaşlık sürdüren insanlar var.

Ben internette bulduğum arkadaşlarımla tatillere gittim. Şimdi 1 tanesi daha bekliyor beni, birkaç hafta sonra o taraflara gidip görüşeceğim. İnternette bulduğum insanların evinde kaldım (böyle uygulamalar var). İnternet yatağımızın içine kadar girmiş artık ya, bu kadar korkmayı anlamıyorum. Yeni dünya bu yani.

Internette ciddi bir site yok kadin erkek iliskilerinde. Bi kiz arkadasmda üyeydii, birisiyle tanisti flort ettiler cocuk evlenme teklifi etti bizm kizin ailesiyle tanisti sonra aileler tanisacagi zaman ben yapamiyorum dedi. 2 hafta sonra baskasiyla nisanlandigini gorduk. Baskasini unutmak icin yapmis hepsini. Kardesine goz kulak ol derim. Iyi ornekleri muhakkak vardir ama kotu ornekleri de cok.

Nişan attım 3 yıl oldu rahatlığa çok alıştım şimdi olmuyor kimse bence acele etsinler
Insan yalnızlığa alışınca yeni birisi sevgili olma durumlari çok zor oluyor
Bu yüzden bende acele etsin derim
50 yıllık kocası gibi 5 sene yas mi tutsun

Bence evlenilebilir ama ben yapamam mesela başıma gelmeyen kalmaz

Insan yalnızlığa alışınca yeni birisi sevgili olma durumlari çok zor oluyor
Bu yüzden bende acele etsin derim
50 yıllık kocası gibi 5 sene yas mi tutsun
Yas tutmasın ama acele de etmesin ben kendim zaten fazlasıyla seçiçiyim bir de nişanlılık döneminde fazla baskı hiç bir istediğim gibi yapamamam çok etkiledi sanırım o yüzden tekrar birine güvenemiyorum.

Guzellik chatle olcak is de
Guzllik chatle olmaz o is ..Ha facebbok ingstahram neyse en azindan resmi olur takiplesir ona gore tanisir konusr ama internet sitesine rumuz yazmakla olmaz bence

Bundan bi 15 yil once olsaydi mumkun derdim:)) yani olasilik fazla olurdu ama simdi millet evlenecek degil eglenecek birilerini ariyor..

Koca aramak nahos bir kelime
Oralar geceyi gecirmelik arayis icinde olanlarla dolu yerler kardeşin buhran icinde yada evlige takilmis durumda muhtemelen daha fazla sosyallesip spora konsere tiyatroya vs gitse inan birileri ile tanisma sansi daha yuksek.

Bende bir ara kardeşin gibiydim tinder falan yukledim ama tinder evlilik sitesini bırak sevgililik sitesi bile degil yaşadim biliyorum. Avrupada bu site sex ve gunu birlik amaclar icin kullaniliyor. Biz masumane duygularla girmiş olsakta orada takilan erkeklerin niyeti ve istekleri de malum şeyler. Yazisip yazisip daha buyuk hayal kirikligi yasadim erkeklerden bir kez daha tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…