- 21 Kasım 2017
- 29.320
- 128.173
- 598
- Konu Sahibi hera343506
-
Eyvah, bunu demeyecektiniz. Konu sahibi yine durduk yere çemkirecek.İnternetten cikar da tinderdan çıkmaz.
Uygun adres paylasilip sevişilen bir site.
Benim bir arkadaşım internette bi çocukla konuşuyordu çok güvenilir bir evlilik sitesinde hemde çocuk yalancı çıktı iyi olmadı sonu konuşmasın bence ama belkide istisna olabilir belki o iyi biri olabilir belli olmazki genelleme yapmak zor amaKizlar mrb.kiz kardesim 3 yil biriyle cikti nisan fln takti ama erkek tarafinin yaptigi cimrilik kabalik vs yuzunden nisani attik. 6 ay gecti olayin ustunden, bizimki nette birileriyle harilharil yazismaya basladi .napiyosun Sen dedim soylemedi ,sonra arastirdim baktim bilgisayarina tinder minder Istanbul com mudur sitelere girmis evlilik ariyorum yazmis rumuzunu .niye boyle yapiyosun dedim abla cevremyok isyerinde hep ayni tipler napicam dedi .ciddi tipler var dedi size sorum Ben bu islerden pek anlamiyorumda cidden boyle internette tanisip evleniliyormu hic evleneni duydunuzmu? ciddi site hangisiki
Insan yalnızlığa alışınca yeni birisi sevgili olma durumlari çok zor oluyorNişan attım 3 yıl oldu rahatlığa çok alıştım şimdi olmuyor kimse bence acele etsinler
Yas tutmasın ama acele de etmesin ben kendim zaten fazlasıyla seçiçiyim bir de nişanlılık döneminde fazla baskı hiç bir istediğim gibi yapamamam çok etkiledi sanırım o yüzden tekrar birine güvenemiyorum.Insan yalnızlığa alışınca yeni birisi sevgili olma durumlari çok zor oluyor
Bu yüzden bende acele etsin derim
50 yıllık kocası gibi 5 sene yas mi tutsun
Guzllik chatle olmaz o is ..Ha facebbok ingstahram neyse en azindan resmi olur takiplesir ona gore tanisir konusr ama internet sitesine rumuz yazmakla olmaz benceKizlar mrb.kiz kardesim 3 yil biriyle cikti nisan fln takti ama erkek tarafinin yaptigi cimrilik kabalik vs yuzunden nisani attik. 6 ay gecti olayin ustunden, bizimki nette birileriyle harilharil yazismaya basladi .napiyosun Sen dedim soylemedi ,sonra arastirdim baktim bilgisayarina tinder minder Istanbul com mudur sitelere girmis evlilik ariyorum yazmis rumuzunu .niye boyle yapiyosun dedim abla cevremyok isyerinde hep ayni tipler napicam dedi .ciddi tipler var dedi size sorum Ben bu islerden pek anlamiyorumda cidden boyle internette tanisip evleniliyormu hic evleneni duydunuzmu? ciddi site hangisiki
Guzellik chatle olcak is de
Guzllik chatle olmaz o is ..Ha facebook instagram neyse en azindan resmi olur takiplesir ona gore tanisir konusr ama internet sitesine rumuz yazmakla olmaz bence
Benim kaynım da 3 senedir arayıp duruyor internette.
Hala bekar.
Bence 101 oynamak internetten koca bulmaktan daha verimli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?