- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi hera343506
-
Ben de tanıyorum PhD si bile olup böyle evlenen mutlu insanlar var.Var evet çevremde netten tanışıp evlenen epey insan var. Modern insanın özellikle iş hayatına atılınca cevresi küçülüyor, o yüzden normal netten bulmak şimdi. Bu arada herkesin eşi mükemmel çıktı ve çok mutlular.. Ama kardeşinizin nicki çok fena :)
Amaan boşveer acele etmeyin. Kıymetini bilin rahatlığınNişan attım 3 yıl oldu rahatlığa çok alıştım şimdi olmuyor kimse bence acele etsinler
Yas ? Meslek ?Baska sitelerdede var uyeligimdedi.Ben onu yakaladim
Esimle internette tanistim hem de sevgili bulma sitesindeben de 2 yillik iliskimde aldatilmistim psikolojim kötüydü. Öyle bir zamanda üye oldum yaklasik 1 yil sonra esimle tanistim. Hayatimda tanidigim en harika insan. İyi ki aldatilmisim da esim karsima cikmis
Bizde bilmiyoruzOlur mu acaba öyle bişey yaa
Evlenmesini istediğim bir yakınım var
Nereyi hangi siteyi hangi uygulamayı kullanmak lazım iyi bir insanla tanışması için?
Niye evlilik aramak vizyonsuzlukmu yatacak adam mi arasaydi ???Bulunur belki ama Tinder’dan değil. O mecranın hitap ettiği kitleyi biraz araştırırsanız seviyenin yerlerde olduğunu görürsünüz. Hayat arkadaşı değil de yatak arkadaşı arayan tiplerle dolu diye biliyorum. Kardeşiniz neden yana yakıla koca arıyor? Yaşı mı geçiyor? Hoş geçse çok mu normal bu yaptığı, tabii ki hayır.
Biraz vizyon...
Yazdıklarımdan cidden bunu anlamış olamazsınız herhalde. Şaka yaptım deyin nolur.Niye evlilik aramak vizyonsuzlukmu yatacak adam mi arasaydi ???
Arkadaşlık sitesinden mi tanistiniz yoksa Facebook, Instagram vs.den mi?Ben kendim 2014 senesinde eşimle internetten tanıştım. İlk görüştüğümüz gün sevgili olduk. 4 sene boyunca hiç ayrılmadık çok şükür. Bu sene nisan ayındada evlendik yaklaşık 7 aydır iyiyiz. Ailelerimiz çok şükür çok iyi insanlar çok mutlu bi sevgililik dönemi yaşadım şu anda evliliğim çok mutlu çok şükür. Ama şunu söyleyebilirim internette bizden görüp özenn 4 5 tane kız arkadaşım tanıştı bi kaç kişiyle onların olmadı. Ama önyargılıda olmamak gerekir kardeşiniz temkinli davranırsa başına bi iş gelmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?