kızkardeşim

liliyaa

🌼
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
9.389
16.079
248
kızlar sorun şu:
kızkardeşim eşi ve çocuğuyla tatilde oldukları için başka şehirden anneme yatılı geldiler, yaklaşık 1 ay daha burdalar. benim eşim de 3 aydan fazladır iş gereği yurtdışında. 6 aylık hamileyim ben de annemde kalıyorum. kızkardeşimle aramız kötü.
şimdi eşim gelince normalde onları evime almalıyım yemekli.
fakat.. eşime "kardeşimgili evime almak istemiyorum, gelmesinler" nasıl derim.. kardeşimi eşimin gözünde küçük düşürmek istemiyorum. 1 gün katlanıp yutup ağırlayabilirim de aslında ama inanın ki onu evimde görmek, zoraki konuşmak, ona yalandan gülümsemek hiç mi hiç içimden gelmiyor.

eşime yansıtmamaya çalışırım ailemle ilgili şeyleri. herşey anatılmaz zaten. aile içinde olan aile içinde kalır.
napacam ben, ne yapmalıyım?
başım ağrıyor sinirden.

Son düzenleme:
kızkardeşiniz neden tatilinin 1 ayını anneninizin evinde geçiriyor?
siz o ortamda nasıl rahat edeceksiniz?
neden onları evinize yemekli almak zorundasınız?

Bu arada önerilerim, eşiniz gelene kadar evinizde kalın, yalnız kalamıyorsanız evinize birilerini davet edin, tahammül edemediğiniz insanla hamile hamile aynı evde kalıp stres olmayın,
eşiniz gelince de kimseyi yemeğe davet etmeyin, hamile kadından kimse yemekli misafir ağırlamasını beklemez zaten.
eşiniz de zorla davet et diyecek değil ya...

Huzurunuz için Kendi evinize gidin.
Hamilelik yüzünden misafir ağırlayacak durumda olmadıgınızı söyleyin, gelmesinler.

Yüzünü görmeye tahammül edemediğim insanla aynı evde kalamazdım ve mecbur da değilsiniz aynı evde kalmaya.
Yemeğe davet etmek zorun da da değilsiniz

kızkardeşiniz neden tatilinin 1 ayını anneninizin evinde geçiriyor?
siz o ortamda nasıl rahat edeceksiniz?
neden onları evinize yemekli almak zorundasınız?
1 ay oldu geleli ve 1 ay daha burdalar.. ne bileyim ne varsa burda. sanki tatil beldesi.
kardeşi eşiyle ağırlamak evine davet etmek gerekir, yılda 1 geliyorlar zaten.

Yüzünü görmeye tahammül edemediğim insanla aynı evde kalamazdım ve mecbur da değilsiniz aynı evde kalmaya.
Yemeğe davet etmek zorun da da değilsiniz
ben de tahammül etmek istemiyorum. öyle bir yapım var zaten, beni kessen istemediğim bişeye katlanamam.
sırf eşime karşı davet edecem evime edersem. eşim kardeşimi benim gibi tanımadığı için sever onu, ben davet etmesem o eder.

ben de tahammül etmek istemiyorum. öyle bir yapım var zaten, beni kessen istemediğim bişeye katlanamam.
sırf eşime karşı davet edecem evime edersem. eşim kardeşimi benim gibi tanımadığı için sever onu, ben davet etmesem o eder.
Neden eşiniz gelene kadar anneniz de kalıyorsunuz tek başınıza evinizde kalamaz mısınız .
Hamileyim halim yok davet edemeyeceğim sen de bir şey deme dersin olur biter.

Huzurunuz için Kendi evinize gidin.
Hamilelik yüzünden misafir ağırlayacak durumda olmadıgınızı söyleyin, gelmesinler.
eşim evimde tek başıma kalmamı istemiyor haklı olarak. şimdi ben ona desem evime gidiyorum ben diye, bahanem ne olacak? kardeşim yüzünden demek istemiyorum. zaten eşimin gelmesine az kaldı.

O zaman tek care doktor dinlen dedi deyip ayilip bayılacaksınız. Belim agriyor, basim dönüyor misafir agirlayamam diyeceksiniz eşinize. Aklima baska çözüm gelmedi
bana bi iş kalmaz zaten annem hazırlar yemeği, bulaşığı da yıkar. maalesef bu bahane olamaz.

Musallat tiplerden nefret ediyorum 1 ay kalmak ne demek ya, nası rahat ediyor bu millet. Hadi seni durumun belli. Bi de sen varken geliyorlar. Evine davet etme eşin neden davet etmedin mi dicek. Derse halim belli dersin

evet ben de diyorum kendime 1 gün idare et diye ama, yapamayacam gibi geliyor. nasıl anlatsam. o bunu haketmiyor gibi, onu cezalandırır gibi..
Hamileligin etkisi ile mi bu kadar yogun yaşıyorsunuz acaba. Yilda 1 gun ve toplasanız 3 4 saatlik bir mevzu. Bu kadar kafaya takmayin

eşim evimde tek başıma kalmamı istemiyor haklı olarak. şimdi ben ona desem evime gidiyorum ben diye, bahanem ne olacak? kardeşim yüzünden demek istemiyorum. zaten eşimin gelmesine az kaldı.
Koskocaman kadınsınız, eğer güvenlik sıkıntısı yoksa annenizde kalmayı en başta kabul etmemeliydiniz.
Ev kalabalık oldu bunaldım bende diyin... zaten az kaldı gelmene o zamana kadar idare ederim diyin..

Neden eşiniz gelene kadar anneniz de kalıyorsunuz tek başınıza evinizde kalamaz mısınız .
Hamileyim halim yok davet edemeyeceğim sen de bir şey deme dersin olur biter.
bana kalsa ben tek başıma evde kalırım ama eşim yazık benim rahatım için annemde kalmamı istiyor.
hamileliğimi bahane etsem sana bi iş kalmaz ki biz yapacaz herşeyi diyecek. bide bizim ev bahçeli, mangal yapmak isteyecekler.

Back
X