kızkardeşim

1 ay oldu geleli ve 1 ay daha burdalar.. ne bileyim ne varsa burda. sanki tatil beldesi.
kardeşi eşiyle ağırlamak evine davet etmek gerekir, yılda 1 geliyorlar zaten.
7 yil sakladim esimden kardestir esime acik vermeyeyim dedim baktimki sinir hastasi oluyorum soyledim uzqk durmak istiyorum diye zaten lafazan bir adam degildir karismaz.rahat ettim

Çok garip ya.Sonuçta kızkardeş.Neden bu kadar uzaksınızki.Oysaki kız kardeşler herşeylerini paylaşırlar birbirleriyle.Nede olsa kardeştir gene arkadaştan daha yakındır.Idare edebilmek lazım yani.

Pekte sorunlu degilsiniz aslinda esinize bisey aciklamya hele helede davet etmeye.
Esinze " kardesimi eve cagiriyim diye dusundumde kardesim hamileyim yorulmayim diye kabul etmedi' dersniz.
Kiz kardesinizde dayanmaz galiba beni davet et diye.
Konu hic bi zaman acilmaz.
Vesselam

Oncelikle kardesiniz ile anlasamamaniza uzuldum.. Kiz kardes en buyuk sirdas yoldaş benim icin keske sizde sorunlari halletseniz anlaşsaniz. Ama belliki kimyaniz tutmuyor. Bencede eşinize anlatmayin gün gelir devran doner kardesiniz icin birsey soyler kirilirsiniz. İnsanogluyuz kendimiz soylesek birsey olmuyor ama karsimizdaki soyleyince zorumuza gidiyor.
Yemege gelince birgun disinizi sıkın ve cagirin derim ne de olsa kardeşsiniz bir aksam yemeginden bir sey olmaz ;)

Havalar cok guzel. Durumunuz nasil bilmiyorum ama piknick mangal yapmaya göturun.. Bir degisiklik olur hem..

Back
X