- Konu Sahibi peygamberagaci
kızlar demin aldım bu adresi iyikide almısım.
suan ellerim ayaklarım titriyor
annem kalp krizi geçircek nerdeyse
sorun kız kardeşim sürekli internette facebokklarda daha 13 yasında geçen gün abimle babam öğrendi nerdeyse kaburgları kırılacaktı dayaktan.
az önce en küçük kız kardeşimi kapının önüne oynatmaya çıkarmıstı.
allahım
18 yaslarında bir çocuk tutmus kolundan ağzını kapatmıs boş binanın alt katına götürmüğş en küçük kız kardeşim ablamı bi erkek götürdü diyince nerdeyse bayılacaktım koşa koşa gittim feryatlar ederek buldum.
çocuk senin sesini duyunca bıraktı beni diyor sadece pantolunumu sıyırdı diyor
benim sesimi duyuna bırakmıs
kızlar annem çıldırmak üzere
bu nasıl anlaşılır nasıl edilir eğer abim duyarsa kesin söylüyorum gebertir
en küçük kardeşim bağırmıs ağlamıs biz ablanla faceden tanıstık demiş cocuk yollamıs eve titreeye titreye geldi eve bana söyledi.
hala gülüyor kardeşim anlatmıyor tam olarak
çünkü küçüğkken banyoda düşmüştü biraz saflık kaldı ne yapıcaz ne edicez babam bu sefer hepimizi doğrar
eğer öyle bişiy olduysa nası anlıcaz doktora götürsek babam anında görüyo maaşta yani yandık biz bittik
yazamıyorum bile doğru dürüst ben şimdi çıkmalıyım nolur akıl verin nolur
suan ellerim ayaklarım titriyor
annem kalp krizi geçircek nerdeyse
sorun kız kardeşim sürekli internette facebokklarda daha 13 yasında geçen gün abimle babam öğrendi nerdeyse kaburgları kırılacaktı dayaktan.
az önce en küçük kız kardeşimi kapının önüne oynatmaya çıkarmıstı.
allahım
18 yaslarında bir çocuk tutmus kolundan ağzını kapatmıs boş binanın alt katına götürmüğş en küçük kız kardeşim ablamı bi erkek götürdü diyince nerdeyse bayılacaktım koşa koşa gittim feryatlar ederek buldum.
çocuk senin sesini duyunca bıraktı beni diyor sadece pantolunumu sıyırdı diyor
benim sesimi duyuna bırakmıs
kızlar annem çıldırmak üzere
bu nasıl anlaşılır nasıl edilir eğer abim duyarsa kesin söylüyorum gebertir
en küçük kardeşim bağırmıs ağlamıs biz ablanla faceden tanıstık demiş cocuk yollamıs eve titreeye titreye geldi eve bana söyledi.
hala gülüyor kardeşim anlatmıyor tam olarak
çünkü küçüğkken banyoda düşmüştü biraz saflık kaldı ne yapıcaz ne edicez babam bu sefer hepimizi doğrar
eğer öyle bişiy olduysa nası anlıcaz doktora götürsek babam anında görüyo maaşta yani yandık biz bittik
yazamıyorum bile doğru dürüst ben şimdi çıkmalıyım nolur akıl verin nolur