- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
Şuan o kadar kötüyümki moral olarak tamamen çökmüş durumdayım.Sorun kızkardeşim.daha 1 ay önce 18 yaşına girdi ve yaklaşık 2 aydır 25 yaşında bi erkek arkadaşı var.artık çocukmu baskı yapıo bilmiyorum ama kız kardeşim evlenmek istiyo.daha çok küçük yaaa ama bunu anlamıyo.çocuğu daha önce görmüştüm az çok tanıyorum ve çocuktan hoşlanmadım.daha önce bu çocuk babamla çok samimilerdi babamla içki içerlerdi falan filan.sonra kızkardeşimle aralarında bi yakılaşma olunca olaya farklılaştı tabi.babamın yanında daha dikkatli olmaya başladı ama baban göre değil kendince öle olmaya çalışmış.bigün babamlara gittik eşimle baktım o çocuk abisi falan babam terasta oturuyolar tabi babamın o çocukla kızkardeşim arasında olanlardan haberi yok baktım çocuğun elinde bira kutusu bi elinde sigara şok oldum yaa benm kocam bile hala babamın yanında kem küm eder.bu ne rahatlıktır yaaa madem ciddi bişiler düşünüyosun bu rahatık nedr.neymiş.babam ısrar etmiş daha önce yanında içiyodum şimdi içmeyince yanlış anlıcak diye korkuyorum diyo çocuk.bakarmısınız şu açıklamaya.dün akşam yine babamlara gittik tabi kızkarşdeşim o çocukla aralarında bişi olduğunu sölemiş.babamda kıyametleri koparmış geberticem oçocuğu ben evime aldım güvendim nasıl benim kızıma yan gözle bakar diye dövücekti çocupu iş bayağı kötüye gidiyodu.çocuğun aileside duymuş tabi babamın o çocuğu döveceğni annemlere gelicekmiş çocuğun ailesi özür dilemek için.geldiler bende ordaydım bi rahat oturdular.akşam 8 de bi geldiler gece 11 de kalktılar.dün akşam babam soruyo bana kızım sen ne diyosun kardeşini istemeye gelicekler...baba dedim daha yaşı küçük ne istemesi.annemdediyoki verelim bi yüzük takılsın adı konsun.meğer kızkardeşim anneme demişki babam nasıl ablamı istediğine verdiyse benide vericek.yoksa evden kaçarım demiş.şok oldum şokk.babamla konuşmalarımızıda kız kardeşim olumsuz baktığımı söledim ben babama.eve indim kızkardeşim benle konuşmucakmış sobra yanıma ageldi taştıştık biraz en sonunda bana seni ilgilendirmez dedi.yani karışmıcakmışım.anneme de kızıyorum bu yaşta kzın aklına sokuyo destek çıkıyo ona.ne yapıcam bilmiyorum yaaa offff offfffeyvahedigeldismile