Kızkardeşimin yaşadığı :(

dalga927

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
149
100
13
Kızlar Selam..
Kız kardeşim 31 yasında. Nişanlı kendisi. Bir tane Dayımız var babamız olmadığı için bize düşkündür. Babalık yapar bir nevi , bana değil ama özellikle kız kardeşime çok desteği yardımı olmuştur. Kız kardeşim de onu baba olarak görür . Hatta Dayımın eşi de sever bizi . Bir gün Dayım Annesin evine gelmiş Ananeme yani (Karşımız da oturuyor ananem.) Annem de kız kardeşime dayın karşı da aradım telefonu kapalı git çağır da yemeğe gelsin dedi . Kız kardeşimde gitti çağırmaya . Kızkardeşimde annem çağırıyor demiş dayıma Dayım Yengen de gelecek birazdan bir şeyler getırecek gel otur gelsin birlikte gideriz demiş o anda kız kardesım içerideyken yengem gelmiş eve. Kapıyı dayım açmış kızkardesim tuvaletteymiş. ne olduysa kavga kıyamet kopmuş karıkoca içeri de artık başka sorunları vardı herhalde.. bir de yenge hnm pat diye tuvaletın kapısını açmış senin ne işin var burada demiş. kızkardesım anlatmaya kalmadan hakaretler etmiş kıza. yazık kardesımde sen kapıyı niye vurmadan açıyorsun yenge demiş bu nedır ya böyle demiş ne biçim konusuyosun fln . Terbiyesiz senin ne işin var burada hadsiz ahlaksız edepsiz gibi seyler söylemiş. kardeşimde ne biçim konusuyosun sen bee görumcen çağırdı yemege onun için geldim allah belanı versin yenge demiş terbıyesz ahlaksız sensn demiş bir de kızın var yazıklar olsun sana demiş. yenge hnm kapıdan s..çekerek kardesımı kovmus. bir de utanmadan bnu abimize anlatmıs ortalığı ayaga kaldırdım aksam abim kardesıme bir daha dayınla görusmeyeceksın kadın bana bnları söyledi bilmem ne yuva yıkan kızmı olacaksın sen ateşle barut yanyana durmaz bak senin ustune atlarım fln gibi laflar söyledi. bende dayanamadım ne diyosun sen be abi dedim kadın sana o kadr laf ederken sen ne dedin dedim arkasnda niye durmadn dedim kızın.. karınn lafına göre mi hareket ediyosun sen dedim utanmadan bi de zihniyetlerinzde boğulun dedim.. gel atla dedim sadece onun değil dedim ikimizinde ustune atla.. bi kere insan sorar dedim sor snra gel hesap sor . bilmiyomusun sen beni dedim.. senn de kızın var bölemi arkasında duracaksın dedim. snra annem o kadın manyak bilseydim göndermezdim dedi allahım yaa dedi . bir daha asla ama asla görusme yok dedi. kardesım uzun bi zamabn abimn suratına bakmadı konusmadı .. ama hala konusurz abime kırgın . ama abim umurunda değil olayı çoktan unuttu.. Dayım arada arar beni fln en son dayıma da söyledim evet dayı yerin baska biz de ama kbakma dedim benm nikahım olacak buyur gel ama tek sen gel baska kimseyi istemıyorum dedim. sonra nikahıma geldi. öyle kapandı konu bunu da hala düşündkce aklıma gelir sinirlenrm rahatlamak için anlattım..

Abiye bak hele, tam tipik kabadayı. Utanmazlar, baba yerine koyduğunuz bi adam yengenizin tavrı rezil ötesi zaten. Sizin ailecek kardeşinizin arkasında durup o yengeyi yerden yere vurmanız lazımken abinizin tavrına bakın. İnanılmaz iğrenç. Ateşle barut yan yana durmaz ne demek ya.

Vallahi bıktım artık bi kadın ve erkek aynı ortamdaysa artık yaş farkı da dikkate alınmıyor direkt akla teryesizce şeyler getiriyorlar. Allah ıslah etsin ne diyim. Bence abinize çok muhatap olmayın, bu zihyette bir adam hiç bir konuda arkanızda durmaz. Yarın bir gün biri bir iftira atsa ardı arkasını aramadan sizin üzerinize yürür bu tip.

Ayrıca abinde hiç sağlıklı değil.. dayısına yengesine laf diyeceğine hiç suçu olmayan kardeşine mi gelip erkeklik taslıyor.. turrupp suyu onun erkekliğine.. ben ondan daha erkeğim.... Ben dayımı bile çağırmezdm karını susturamadın kardeşimi ezdirdin diye sen gene çağırmşsın.

Dayınıza üzüldüm valla. Nasıl zihniyette biriyle evli yazık. Abinize de hakaret edesim var ama ceza almak istemiyorum. Mininum seviyede görüşürdüm ben olsaydım sanırım abiyle de dayıyla da.

Olmuş bitmiş olan. Mesafeyi koyduktan sonra uzatmanın manası yok..bu zihniyette insanlarla ugrasilmaz.

Abiye bak hele, tam tipik kabadayı. Utanmazlar, baba yerine koyduğunuz bi adam yengenizin tavrı rezil ötesi zaten. Sizin ailecek kardeşinizin arkasında durup o yengeyi yerden yere vurmanız lazımken abinizin tavrına bakın. İnanılmaz iğrenç. Ateşle barut yan yana durmaz ne demek ya.

Vallahi bıktım artık bi kadın ve erkek aynı ortamdaysa artık yaş farkı da dikkate alınmıyor direkt akla teryesizce şeyler getiriyorlar. Allah ıslah etsin ne diyim. Bence abinize çok muhatap olmayın, bu zihyette bir adam hiç bir konuda arkanızda durmaz. Yarın bir gün biri bir iftira atsa ardı arkasını aramadan sizin üzerinize yürür bu tip.
Abimn tavrını da görmus olduk böylelikle. zaten asla bu zamana kadr arkamzda durmadı , hakkımızı savunmadı .. Abim öyle hatta hala benm evin kırasını alırlr yenge hnm öyle istemiş abimnde işine geldiği için bu kardesmn hakkı bak o da evlendi ihtıaycı vardr rahat etsın modu olmadı hiç.. bu dayı olayında da iyice anlamış olduk. aramız hiç kardeş gibi olmadı o bizim için bi yabancıydı hep.. (bu arada kiramı alıyorum.)

Terbiyesiz kadın.bu nasl birşey yee.. dayılarımızla, amcalarımızla, abilarimizle görüşmeyelm.. ot gibi yaşayp ölelim.. O nasıl yenge.. Allah ıslah etsin.
sorma görusmuyoruz zaten artık karar aldık kardesımle. ne teyzeye ne halaya dayıya amcaya gitmek yok. .

Ayrıca abinde hiç sağlıklı değil.. dayısına yengesine laf diyeceğine hiç suçu olmayan kardeşine mi gelip erkeklik taslıyor.. turrupp suyu onun erkekliğine.. ben ondan daha erkeğim.... Ben dayımı bile çağırmezdm karını susturamadın kardeşimi ezdirdin diye sen gene çağırmşsın.
abim klasik varlığı abi orada biri var hiç bir zaman arkamzda durmadı işine nasıl geldiyse öle davrandı maddi manevi bencil..

Dayınıza üzüldüm valla. Nasıl zihniyette biriyle evli yazık. Abinize de hakaret edesim var ama ceza almak istemiyorum. Mininum seviyede görüşürdüm ben olsaydım sanırım abiyle de dayıyla da.
yenge hnm iidi bizi de severdi ne oldu bilmiyorum insan nasıl böyle bir şeyi kondurur onu hiç anlamıyorum..

yenge hnm iidi bizi de severdi ne oldu bilmiyorum insan nasıl böyle bir şeyi kondurur onu hiç anlamıyorum..
Bir anda böyle bir değişim yaşadıysa kadın delirmediyse belki dayınızın başka bir yanlışı olmuştur yengenize karşı. Ondan buluttan nem kapar olmuştur. Gerçi her türlü öyle bi yakıştırma yapmak kabul edilebilir gibi değil. O konuda çok haklısınız.

Back
X