Kızkardeşimin yaşadığı :(

Dayı dediğiniz öz dayısı mı ? Eğer öz dayıysa,yengenin psikolojisi hiç iyi değil.Aklından Nasıl böyle şeyler geçirip utanmadan söyleyebilmiş

Bence yengenin tek derdi bu kadar içli dışlı olmamak. Nasıl bir bahane bulayım diye düşünürken ateş barut olayını bahane etmiş. Burada hata yapmış. Haklıyken haksız duruma düşürmüş kendisini. Oysa ki dayının yiğenlerini bu kadar ön planda tutması, her şeylerine koşturması yanlış. Yengenin yapacağı iş sabırla durumu çözmeye çalışmak olmalıydı ama demekki söylemiş söylemiş eşi anlamamış en sonunda birikmiş ve saçma bir şekilde patlamış kadın.

Bence yengenin tek derdi bu kadar içli dışlı olmamak. Nasıl bir bahane bulayım diye düşünürken ateş barut olayını bahane etmiş. Burada hata yapmış. Haklıyken haksız duruma düşürmüş kendisini. Oysa ki dayının yiğenlerini bu kadar ön planda tutması, her şeylerine koşturması yanlış. Yengenin yapacağı iş sabırla durumu çözmeye çalışmak olmalıydı ama demekki söylemiş söylemiş eşi anlamamış en sonunda birikmiş ve saçma bir şekilde patlamış kadın.
Evet olabilir.Yeğenlerini kendi çocuklarının önüne koyan bazı babalar var bu dayıda onlardan biri olabilir.Keşke başka şekilde bu sorunu çözseymiş

İyi de dayı mahrem değil ki nikah düşmez öz evlat gibidir yeğen ne alaka yengenin ortalıgı yakması anlamadım??

Kızlar Selam..
Kız kardeşim 31 yasında. Nişanlı kendisi. Bir tane Dayımız var babamız olmadığı için bize düşkündür. Babalık yapar bir nevi , bana değil ama özellikle kız kardeşime çok desteği yardımı olmuştur. Kız kardeşim de onu baba olarak görür . Hatta Dayımın eşi de sever bizi . Bir gün Dayım Annesin evine gelmiş Ananeme yani (Karşımız da oturuyor ananem.) Annem de kız kardeşime dayın karşı da aradım telefonu kapalı git çağır da yemeğe gelsin dedi . Kız kardeşimde gitti çağırmaya . Kızkardeşimde annem çağırıyor demiş dayıma Dayım Yengen de gelecek birazdan bir şeyler getırecek gel otur gelsin birlikte gideriz demiş o anda kız kardesım içerideyken yengem gelmiş eve. Kapıyı dayım açmış kızkardesim tuvaletteymiş. ne olduysa kavga kıyamet kopmuş karıkoca içeri de artık başka sorunları vardı herhalde.. bir de yenge hnm pat diye tuvaletın kapısını açmış senin ne işin var burada demiş. kızkardesım anlatmaya kalmadan hakaretler etmiş kıza. yazık kardesımde sen kapıyı niye vurmadan açıyorsun yenge demiş bu nedır ya böyle demiş ne biçim konusuyosun fln . Terbiyesiz senin ne işin var burada hadsiz ahlaksız edepsiz gibi seyler söylemiş. kardeşimde ne biçim konusuyosun sen bee görumcen çağırdı yemege onun için geldim allah belanı versin yenge demiş terbıyesz ahlaksız sensn demiş bir de kızın var yazıklar olsun sana demiş. yenge hnm kapıdan s..çekerek kardesımı kovmus. bir de utanmadan bnu abimize anlatmıs ortalığı ayaga kaldırdım aksam abim kardesıme bir daha dayınla görusmeyeceksın kadın bana bnları söyledi bilmem ne yuva yıkan kızmı olacaksın sen ateşle barut yanyana durmaz bak senin ustune atlarım fln gibi laflar söyledi. bende dayanamadım ne diyosun sen be abi dedim kadın sana o kadr laf ederken sen ne dedin dedim arkasnda niye durmadn dedim kızın.. karınn lafına göre mi hareket ediyosun sen dedim utanmadan bi de zihniyetlerinzde boğulun dedim.. gel atla dedim sadece onun değil dedim ikimizinde ustune atla.. bi kere insan sorar dedim sor snra gel hesap sor . bilmiyomusun sen beni dedim.. senn de kızın var bölemi arkasında duracaksın dedim. snra annem o kadın manyak bilseydim göndermezdim dedi allahım yaa dedi . bir daha asla ama asla görusme yok dedi. kardesım uzun bi zamabn abimn suratına bakmadı konusmadı .. ama hala konusurz abime kırgın . ama abim umurunda değil olayı çoktan unuttu.. Dayım arada arar beni fln en son dayıma da söyledim evet dayı yerin baska biz de ama kbakma dedim benm nikahım olacak buyur gel ama tek sen gel baska kimseyi istemıyorum dedim. sonra nikahıma geldi. öyle kapandı konu bunu da hala düşündkce aklıma gelir sinirlenrm rahatlamak için anlattım..
eften puften her yasadiginizi dert diye anlatiyosunuz burda. Ne diyelim dayini doldur yengeyi sepetlesin intikaminizi alin mi diyelim

sorma en çok o üzdü zaten :KK43: kızı var bi tane canım yegenim benm ona yazık , canıma yazık. .

Burda çok saçmalamışsınız. Sizin canınızsa, yengenizin canından öte ciğeri her şeyi o yeğeniniz. Size davrandığı gibi kendi çocuğuna da öyle mi davranacağını sandınız. Tamam bir yerde haklısınız ama çocuğu ve dayıyı sahiplenecek kadar da değil. Yenge zaten haklı da tepkisi yanlış olmuş.

iyi de bize bunu niye anlattın sinirimizi zıplatmak için mi , allah aşkına ,

daha o dayıyla konuşuyormusunuz , o abiyle konuşuyormusunuz ,

ölseler üzerlerinden atlar giderdim o dayıyla yengenin

olur da yengenin kafasına dank ederse yaptığı hata bence asla affetmeyin. ben olsam bu konuda hep içimde bir şüphe kalırdı dayımla konuştum acaba yengem yanlış düşündü mü diye. anneniz ne yaptı bu durumda? dayınızın ve yengenizin ağzına etmedi mi?
ne olursa olsun ben asla ve asla görusmeyı dusunmuyorum zaten.. Dayım bi kaç defa aradı. açamadım ya içim gitti.

hadi dayiniz ve yengeniz genc olsalar hak verelim az bucuk, insan rahatsiz olabilir diye de,
kendilerinin askerde cocugu var diyorsunuz,
insan utanir ya boyle seyler dusunmeye, hic mi olgunlasmamis bu yenge hanim.

Ayrica yenge bizi sever yazmissiniz ilk konuya baslarken, daha oncesinde hic mi hissetmediniz bir sey enteresan.
Acaba son donemde aralarinda bir sey mi oldu dayinizdan kaynakli veya yengeniz hasta da olabilir,
dayiniz annenize bu durumla ilgili bir aciklama yapmis mi?
bir de abiniz olaya neden ve nasil dahil oldu anlamadim, anneniz ne yapiyor bu durumda,
anneniz sanki kendini cok cekince uzerinize gelmisler gibi geldi birazcik da o yuzden soruyorum.

Boşverin herkes kendi hayatına baksın. Engellemişsiniz ama buraya konu açıyorsunuz. Zihninizdende engelleyin. Şimdi burada dayıyı, yengeyi kötüleyince elinize ne geçecek. Dayınız sizi savunmak zorunda değil. Siz kendinizi savunmalısınız. Başkalarından sürekli bir şey beklerseniz böyle üzülürsünüz. Herkesin kendine göre bir hayatı, düzeni, sıkıntıları var. Kimseye yük olmadan kendi ayaklarınız üstünde durduğunuz zaman böyle şeylerle karşılaşmazsınız. Her şeyinize dayı koşturuyorsa bu yanlış. Belli bir yaştasınız artık. Çocukken olabilir ama şuan kimse sizi sırtında taşıyamaz.
herkes kendi hayatına bakıyor zaten . tutup benden dayımdan ev araba istemedim ya da o bana ev araba almadı. Maddi durumu iyi eniştemin yadigarları diye yardım etti elinde buyudum diyorum zamanında çok yardımı etti. Diğer türlü desteği oldu derken maddi anlamda söylemedim bende dayım o benm desteği elbette oldu olacak benmde ona oldu olmalıda .. aksi yada farklı dusunen bilmiyorum kendi beynıne kendi zihniyetini kontrol ettrsin.. Dayım tek başka kimsemz yok amca fln yani abi deseniz o da zaten varla yok arasında. Küçükken bize çok desteği oldugu için minnetmi dersinz yakınlık mı ayrı severiz. İki kardes kendi ayaklarımızın ustunde duruyoruz zaten bir destek yada baska bir şey suanlık yok yani bi beklenti yok. beni savunmasnı istediğim bir şeyde yok kendi kendmi yeterınce herkese karsı savunuruz .. Şuanlık sırtında tasıdığı yok zaten siz olayı çok başka seylere götrdunz.

hadi dayiniz ve yengeniz genc olsalar hak verelim az bucuk, insan rahatsiz olabilir diye de,
kendilerinin askerde cocugu var diyorsunuz,
insan utanir ya boyle seyler dusunmeye, hic mi olgunlasmamis bu yenge hanim.

Ayrica yenge bizi sever yazmissiniz ilk konuya baslarken, daha oncesinde hic mi hissetmediniz bir sey enteresan.
Acaba son donemde aralarinda bir sey mi oldu dayinizdan kaynakli veya yengeniz hasta da olabilir,
dayiniz annenize bu durumla ilgili bir aciklama yapmis mi?
bir de abiniz olaya neden ve nasil dahil oldu anlamadim, anneniz ne yapiyor bu durumda,
anneniz sanki kendini cok cekince uzerinize gelmisler gibi geldi birazcik da o yuzden soruyorum.
evet severdi yani konusurduk bir araya geldiğimzde iyidik hiç hissetmedim ayrıca böyle bir şeyi konduracağını da aklımn ucuna gelmezdi. aralarında bir şey olabilir karı koca bilemem olmustrda o kadr yıl evliler.. Annem üzülmeyeyim diye bana bir şey söylemedi ama konuşmuşlardır ..
yenge hnm abimi aramış utanmadan anlatmış eve geldim evde bilmem ne diye kardesıme ne söyledyse abime de aynısını söylemiş ahlaksız bilmem ne fln diye.. abim kardesıme çıkışınca anladık o zaman kıyamet koptu bizim evde..
Annem ağladı o an o kadın manyakmymış dedi bilmiyormu dedi ellerinde büyüdü ikisinn dedi abimle tartıstgmzda ben kardesımı kolundan tuttum odaya cektım annemn sesi geliyordu abime bağırıyordu .. sonra biz abşmle konusmadık zaten ..

dayım eskiden ön planda tutardı bzi ama uzun zamandır bu kadr ön planda değildik sonucta ikimizde çalışıyoruz artık ve olay tamamen bitti. O birikmişliğin durumunu çıkardı başardıda . ama yaptgını ömrum boyunca asla ve asla unutmayacağım affetmeyeceğim ve hakkımı da helal etmıyorum..

Burda çok saçmalamışsınız. Sizin canınızsa, yengenizin canından öte ciğeri her şeyi o yeğeniniz. Size davrandığı gibi kendi çocuğuna da öyle mi davranacağını sandınız. Tamam bir yerde haklısınız ama çocuğu ve dayıyı sahiplenecek kadar da değil. Yenge zaten haklı da tepkisi yanlış olmuş.
hayır söylemek stediğim o kadar saçma bi zihniyet ki onun jki olayları çözum durumu ve demekki ileri de kendi kızınn da başına bir şey gelse olaylara başka bakacak demek istediğim buydu. sonucta onnda erkek kardesı var yanı dayı olan biri var.. sonucta dayım bize çocukken baktı buyudugumzde değil ön plkanda ..

iyi de bize bunu niye anlattın sinirimizi zıplatmak için mi , allah aşkına ,

daha o dayıyla konuşuyormusunuz , o abiyle konuşuyormusunuz ,

ölseler üzerlerinden atlar giderdim o dayıyla yengenin
hayır kardesımn ve benm psikolojimz bozuldu . Anlam veremedik , içimi dökmek istedim. Çünkü kardeşimle de konuşamıyorum üzülmesin diye aklıma geldikçe neden ya diyorum ? Sanırım hala anlayamıyorum ve üzülüyorum.. Abimn yaptıkları da aklıma geldikçe yazık kimsemiz yokmuş arkamzda duran diye içimi döktum hepsi bu.
dayımla konusmuyoruz yani görusmuyoruz .. abimle de zaten bayramdan bayrama kandilden kandile çünkü hala o yaptgnn farkında değil.

Böyle salak tipler var
Kardeşinden kıskanır yeğeninden kıskanır
Ben anlamıyorum hiç
Garip garip insanlar türedi
En iyisi hiç görüşmemek

bu yenge nasıl sapık bir zihniyetteyse artık yeğenini dayısından kıskanıyor.Kusura bakmayın ama abiniz de son derece cahil bir insan gidip onlara hesap soracağına yuva mı yıkacaksın falan midem bulandı gerçekten hiç konuşmayın

bu yenge nasıl sapık bir zihniyetteyse artık yeğenini dayısından kıskanıyor.Kusura bakmayın ama abiniz de son derece cahil bir insan gidip onlara hesap soracağına yuva mı yıkacaksın falan midem bulandı gerçekten hiç konuşmayın
yoo haklısınız kbakılacak bişiy yok maalesef. Abim hiç bir zaman arkamda durmadı ne aile içinde ne dışarıya karşı.. Kardeş atsan atılmıyor satsan satılmıyor . .

Kızlar Selam..
Kız kardeşim 31 yasında. Nişanlı kendisi. Bir tane Dayımız var babamız olmadığı için bize düşkündür. Babalık yapar bir nevi , bana değil ama özellikle kız kardeşime çok desteği yardımı olmuştur. Kız kardeşim de onu baba olarak görür . Hatta Dayımın eşi de sever bizi . Bir gün Dayım Annesin evine gelmiş Ananeme yani (Karşımız da oturuyor ananem.) Annem de kız kardeşime dayın karşı da aradım telefonu kapalı git çağır da yemeğe gelsin dedi . Kız kardeşimde gitti çağırmaya . Kızkardeşimde annem çağırıyor demiş dayıma Dayım Yengen de gelecek birazdan bir şeyler getırecek gel otur gelsin birlikte gideriz demiş o anda kız kardesım içerideyken yengem gelmiş eve. Kapıyı dayım açmış kızkardesim tuvaletteymiş. ne olduysa kavga kıyamet kopmuş karıkoca içeri de artık başka sorunları vardı herhalde.. bir de yenge hnm pat diye tuvaletın kapısını açmış senin ne işin var burada demiş. kızkardesım anlatmaya kalmadan hakaretler etmiş kıza. yazık kardesımde sen kapıyı niye vurmadan açıyorsun yenge demiş bu nedır ya böyle demiş ne biçim konusuyosun fln . Terbiyesiz senin ne işin var burada hadsiz ahlaksız edepsiz gibi seyler söylemiş. kardeşimde ne biçim konusuyosun sen bee görumcen çağırdı yemege onun için geldim allah belanı versin yenge demiş terbıyesz ahlaksız sensn demiş bir de kızın var yazıklar olsun sana demiş. yenge hnm kapıdan s..çekerek kardesımı kovmus. bir de utanmadan bnu abimize anlatmıs ortalığı ayaga kaldırdım aksam abim kardesıme bir daha dayınla görusmeyeceksın kadın bana bnları söyledi bilmem ne yuva yıkan kızmı olacaksın sen ateşle barut yanyana durmaz bak senin ustune atlarım fln gibi laflar söyledi. bende dayanamadım ne diyosun sen be abi dedim kadın sana o kadr laf ederken sen ne dedin dedim arkasnda niye durmadn dedim kızın.. karınn lafına göre mi hareket ediyosun sen dedim utanmadan bi de zihniyetlerinzde boğulun dedim.. gel atla dedim sadece onun değil dedim ikimizinde ustune atla.. bi kere insan sorar dedim sor snra gel hesap sor . bilmiyomusun sen beni dedim.. senn de kızın var bölemi arkasında duracaksın dedim. snra annem o kadın manyak bilseydim göndermezdim dedi allahım yaa dedi . bir daha asla ama asla görusme yok dedi. kardesım uzun bi zamabn abimn suratına bakmadı konusmadı .. ama hala konusurz abime kırgın . ama abim umurunda değil olayı çoktan unuttu.. Dayım arada arar beni fln en son dayıma da söyledim evet dayı yerin baska biz de ama kbakma dedim benm nikahım olacak buyur gel ama tek sen gel baska kimseyi istemıyorum dedim. sonra nikahıma geldi. öyle kapandı konu bunu da hala düşündkce aklıma gelir sinirlenrm rahatlamak için anlattım..

Bu üye kim biliyor musunuz ?

HayatBen
denzderya79
yldzkader
ceyland

sitede en sağlam yalan söyleyen üyedir kendisi. Utanmazlıkta sınır tanımadığını da düşünüyorum.

Son düzenleme:
Back
X