Kızkardeşimle ilk kez tartıştık:(

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.271
333
Kızlar kendimi şuan çok kötü hissediyorum herşeyden çok değer verdiğim kız kardeşim bana çok kızdı konumu
kardeşimin facesi açıktı ve beraber bakıyorduk bir ara kalkıp gittiğinde kendi resmimim olduğu bir fotoyu sildim ve gelince çok kızdı
oysa söylesem zaten oda silecekti haben ha o silmiş ne varki anlamadım
zor bela gönlünü aldık almasınada işte geriye iç sıkıntısı kaldı ne saçma demi ama?

Kızlar kendimi şuan çok kötü hissediyorum herşeyden çok değer verdiğim kız kardeşim bana çok kızdı konumu
kardeşimin facesi açıktı ve beraber bakıyorduk bir ara kalkıp gittiğinde kendi resmimim olduğu bir fotoyu sildim ve gelince çok kızdı
zor bela gönlünü aldık almasınada işte geriye iç sıkıntısı kaldı ne saçma demi ama?

Kardeşler tartışır sonra barışır:)

tartışmaktan ziyade kardeşin kardeşiyle barışmayı bilmesi önemli... ne güzel işte barışmayı bilenlerdensiniz..bu tartışmada nazar boncuğnuz olsun :nazar:

Son düzenleme:
tartışmaktan ziyade kardeşin kardeşiyle barışmayı bilmesi önemli... ne güzel işte barışmayı bilenlerdensiniz..bu tartışmada nazar boncuğnuz olsun :nazar:

teşekkür ederim yüzüme bir gülümseme yerleşti.
akşam bacıma ailler attım özür felan diledim şükür sabah oda affettim unut gitsin dedi
o benim dünyada sahip olduğum en önemli şey gece bir sürü kabus gördün o psikolojik durumdan
neyse umarım rabbim aramızı herdaim güzelliklerle doldursun.

kaç yaşındasınız siz :27::27:

valla çok küçük sayılmayız.ben 33 kardeşim 27.
ama ilk kez böyle sert çıkıştı bende ona kızdım ne gereksiz şeylerden münakaşa ediyor şu insanoğlu:)
dün çok üzülmüştüm biliyorumki oda şuan bir gezide eğleniyor içim rahat ama konuyu tatlıya bağlıyamasaydım o bütüngün çatık kaşla etrafındakileride tedirgin ederdi:)

Haline şükret, sizin ilk kezmiş biz gün aşırı. :27:

peki nasıl sürekli kavga edip barışa biliyorsunuz
biz barışmamıza rağmen hala kendimde kötü bir ruh hali hissediyorum
keşke o aptal facemidir ne saçmalıktı oğün açık olmasaydı
ama oldu

kardeşler arası ufak sebepler :D bzdede vr o

33 yaşına kadar gerçekten ilk kez mi tartıştınız? hem de böyle bir konu için :53: maşallah ne diyeyim :nazar: bizim kardeşimle tartışmalarımızı toplasak 2-3 sefer aya gidip gelebiliriz herhalde :27:

olsun barışırsınız, küçük kırgınlıklar bunlar :34:

Ben olsam pc yi kafasina ......... gecirmezdim. Silindiyse eklenir canim ne var bunda.

Benim ettigim kavgalara gelince bu kadar basit degildi ama et tirnaktan ayrilmiyor iste.

Not: Office seni takip etmiyorum oyle denk geliyor. :P

33 yaşına kadar gerçekten ilk kez mi tartıştınız? Hem de böyle bir konu için :53: Maşallah ne diyeyim :nazar: Bizim kardeşimle tartışmalarımızı toplasak 2-3 sefer aya gidip gelebiliriz herhalde :27:

Olsun barışırsınız, küçük kırgınlıklar bunlar :34:

evet.bir hafta geçmesine karşın hala içimde bir mutsuzluk duygusu var
dediğin gibi hemde ne kadar aptal bir sebeptenn
demekki ogüne öyle denk geldi:(
etrafımızdaki insanlar bizim birbirimize olan sevgimize imrenir hatta kıskanırlar
haftanın 1,5 gününü beraber geçirir gün aşırı yada hergün konuşuruz 3 gün konuşmasam sanki aylar olmuş gibi gelir
barıştık barışmasınada yarası hala kapanmadı olayı
ee acemiyiz ondan heralde
umarım birdahada yaşamayız

Ben olsam pc yi kafasina ......... gecirmezdim. Silindiyse eklenir canim ne var bunda.

Benim ettigim kavgalara gelince bu kadar basit degildi ama et tirnaktan ayrilmiyor iste.

Not: Office seni takip etmiyorum oyle denk geliyor.

demi ama silindiyse ne olucakki ablaya kızmaya ne gerekvarki bende tabi karşılık olarak kızdım ama cansıkıcı işler işte
bence sizde kardeşinizle aranızı düzeltmeye bakın insanın dünyada sahip olacağı engüzel varlıkları arasın da kardeşleride gelir
İstisnalar yokmu elbette var

Son düzenleme:
peki nasıl sürekli kavga edip barışa biliyorsunuz
biz barışmamıza rağmen hala kendimde kötü bir ruh hali hissediyorum
keşke o aptal facemidir ne saçmalıktı oğün açık olmasaydı
ama oldu

Ben zaten kin tutabilen, büyüten bir insan değilim. Ki genelde alttan alan, büyütmeyen ben olurum. Ama insanın bir patlama noktası vardır, o gelip çattığında bende tutamam kendimi konuşurum karşılıklı tartışırız, bilmiyorum sonra hiç yaşanmamış gibi kalır normale döneriz. :27:

olsun alttan aldığın iyi oluyor bir şey kaybetmessin.gerçekten derler ya kardeş insanın diğer yarısı bence çek doğru
Rabbimin bize bahşettiği o kardeşlik bağı o kadar sağlamki kopamaz
belki kardeşlerin birbirine söylediği lafları başkası söylemiş olsa o an siler atarız ama kardeş bu öyle silinip atılırmı?
ben 4gündür lızkardeşimin yanındaydın çok güzel zamanlar geçirdik
geçenki olaydan geriye şükür bir iz kalmadı:=)

olsun alttan aldığın iyi oluyor bir şey kaybetmessin.gerçekten derler ya kardeş insanın diğer yarısı bence çek doğru
Rabbimin bize bahşettiği o kardeşlik bağı o kadar sağlamki kopamaz
belki kardeşlerin birbirine söylediği lafları başkası söylemiş olsa o an siler atarız ama kardeş bu öyle silinip atılırmı?
ben 4gündür lızkardeşimin yanındaydın çok güzel zamanlar geçirdik
geçenki olaydan geriye şükür bir iz kalmadı:=)

Bizde öyle çok bir bağlılık oluşamadı işte ne yazık ki, bende çok isterdim iyi geçinmeyi, birşey olduğunda kardeşimin bana destek çıkıp arkamda olmasını, çünkü ben ne yaşarsa yaşasın arkasındayım, eleştirmem anlatır içini rahatlatmaya çalışırım. Belki zamanla değişir herşey, öyle umut ediyorum..

ÇOKYALNIZIM BE ANNE
avartarınız çok hüzün verici
ben evli çoluklu çocuklu bir bayanım ailemde değerli insanlardır fakt şunu hep derim kızkardeşim gerçek diğerleri yalan
ve eşim bu lafımdan hala alınır ama öyle
inşallahda sizinde birgün bu anlayışı bu sevgisi yakalamanız nasip olur.tabiki tek taraflıda olmaz .ben bir bayan olarak buğün kimseyle yapmadığım sohbeti sadece kardeşimle yapıyorum
beni herkonuda anlar ve yardımcı olur
dediğin gibi agresif anlayışsız yada hep benden beklese eminimki olmazdı peki
sizler kaç yaşınızdasınız.

Son düzenleme:
ÇOKYALNIZIM BE ANNE
avartarınız çok hüzün verici
ben evli çoluklu çocuklu bir bayanım ailemde değerli insanlardır fakt şunu hep derim kızkardeşim gerçek diğerleri yalan
ve eşim bu lafımdan hala alınır ama öyle
inşallahda sizinde birgün bu anlayışı bu sevgisi yakalamanız nasip olur.tabiki tek taraflıda olmaz .ben bir bayan olarak buğün kimseyle yapmadığım sohbeti sadece kardeşimle yapıyorum
beni herkonuda anlar ve yardımcı olur
dediğin gibi agresif anlayışsız yada hep benden beklese eminimki olmazdı peki
sizler kaç yaşınızdasınız.

Ben 25 yaşımdayım kız kardeşim 1 yaş küçük benden. Bir de erkek kardeşim var benim onunla aram iyidir, kız kardeşimle hiç anlaşamıyorlar çocukluklarından beri böylelerdi. Kedi köpek gibi bütün gün birbirlerini yiyorlar. Tek gerçeğim kız kardeşim diğerleri yalan cümleniz için bende biraz eşiniz gibi düşündüm, yani hissettim. Ben asla ayırmam kız kardeş- erkek kardeş gibilerinden. İkisi de canım, eşitim ama tabiki sana yakınlık gösterene sende gösterirsin, çünkü ondan gördüğün için o yakınlığı, daha rahat olursun. Annemi 1,5 yıl evvel kaybettik, öyle kocaman bir boşluk ki yokluğu, kim olursa olsun yanımda onun verdiği huzuru, sıcaklığı veremez bana, boynumu yerden kaldıramaz. İster babam, ister kız- ister erkek kardeşim, isterse sevgilim.. Yani herkesin yeri başka oluyor, kimse birbirinin yerini tutamıyor. :50:

başin sağolsun canım.yazdığın mısraların hüznünü şimdi anladım
elbette ki anne baba acısı çok farklıdır içinde bulunduğun boşluğu anlıyorum
rabbim sabırlar versin.
tek gerçeğim kardeşim derken hepsi beni bırakıp gidebilir terk edebilir benden vazgeçebilir ama RABBİM BİLİR
kardeşim beni bırakmaz manasında
eşimle Allah etmesin ayrılabiliriz
oğullarım evlenip uzaklaşabilir
erkek kardeşlerimde çok iyidir haftanın birgünü beraberiz ama eşleri izin vermesse???
bu bakımdan diyorum ki yanımda bacım var asla yalnız değilim

başin sağolsun canım.yazdığın mısraların hüznünü şimdi anladım
elbette ki anne baba acısı çok farklıdır içinde bulunduğun boşluğu anlıyorum
rabbim sabırlar versin.
tek gerçeğim kardeşim derken hepsi beni bırakıp gidebilir terk edebilir benden vazgeçebilir ama RABBİM BİLİR
kardeşim beni bırakmaz manasında
eşimle Allah etmesin ayrılabiliriz
oğullarım evlenip uzaklaşabilir
erkek kardeşlerimde çok iyidir haftanın birgünü beraberiz ama eşleri izin vermesse???
bu bakımdan diyorum ki yanımda bacım var asla yalnız değilim

Benim bir amcam var, hayırsızın önde gideni işi düştükçe babama gelir, Allah korusun bugün babama birşey olsa umurunda olmaz, kesinlikle! Yani o da kardeşin karakteriyle ilgili. Aynı sokakta oturduğum komşu' nun kızı var küçük yaşta evlendi yine bizim sokakta oturuyor. Annesine bile kendi canı istediğinde değil, eşinin canı istediğinde gidebiliyor. Kız kardeşinin de böyle bir adamla evli olduğunu düşünsene? Allah korusun, bazı insanlar için evlenince ilk kapın eşinin ailesi oluyor. Hatta bir ablam var eltileriyle görüştüğü kadar kendi kardeşleriyle görüşmez aynı semtte olmasına rağmen, herşey karşılıklı o hep gitse bile kardeşi gelecek mi bakalım? İstanbul içinde 1 saatlik mesafedeki ablasına bile sanırım en son geçen bayram gitmişler, ablası ne zaman gelmiştir onu bilmiyorum..

Sanırım onlarda evlendim kapım ayrıldı modundalar. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın, herkesin içine sevgi, merhamet versin. Bende kardeşlerime çok düşkünüm, annem vefat edince daha bir düşkün oldum. Şimdiden ileri de kopar mıyız acaba diye düşünüp üzülüyorum. Ne erkek kardeşim, ne de kız kardeşimden uzak kalamam, kalmak istemem şahsen, Rabbim bizi ve isteyen herkesi birbirinden ayrı düşürmesin inşallah.

Back
X