KIZLAAAAAAAAAAAAR ACİL FİKİR LÜTFENNNNNNN :(((((

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
636
476
303
Merhabalar hanımcıklar direk mevzuya gireyim ,kayınvalidem bizde kalıyor kendisi çok yaşlı 85 yaşında malum yaşlıla çocuk gibi ve oğlunun söylediği yani kocamın söylediği bi sözu yanlışlıla duymuş ve çok kırıldı sabah işe giderken kocama elini bile öptürmedi düşünün neden diye sorarsanız benim eşim biraz titiz kayınvalidemde yaşlı oldugu için biraz dikkatsiz temizliği konusunda bizimkide sabah hazırlanırken artık midem bulandı bu evden biye bi cümle kurunca oda nasıl duyduysa duymuş sabah elini öptürtmemiş oğluna öpme senin miden bulanır demiş.

Şimdi eşim çok üzgün annesini kırdıgı için ne yapalımda gönlünü alalım nolur bana bi fikir verin lütfen lütfeeeeen lütfeeeeeeeeeeeeeen :KK43::KK43::KK43::KK43: eşimi üzgün gördükçe bende çok üzülüyorum ooof

Bi hediye guzel bi ozur dilesin anne yuregi affeder kesin
Bende öyle dedim bi güzel çiçek al gönlünü alırız üzülme dedim, ya affetmezse diyo annesi çok yaşlı olduğu için çocuk gibi biz çok dikkat ediyoruz üzülmesin kırılmasın diye bize bir zararı yok kadıncağızın çünkü bi çiçekle hallolurmu acaba :(

Bende öyle dedim bi güzel çiçek al gönlünü alırız üzülme dedim, ya affetmezse diyo annesi çok yaşlı olduğu için çocuk gibi biz çok dikkat ediyoruz üzülmesin kırılmasın diye bize bir zararı yok kadıncağızın çünkü bi çiçekle hallolurmu acaba :(
Olur insallah cok büyuk bisey degil sonucta sen uzerine alinmissin annecim falan desin sarilsin elini öpsün affeder heralde sizde bundan sonra ekstra dikkatli olursunuz..

Merhabalar hanımcıklar direk mevzuya gireyim ,kayınvalidem bizde kalıyor kendisi çok yaşlı 85 yaşında malum yaşlıla çocuk gibi ve oğlunun söylediği yani kocamın söylediği bi sözu yanlışlıla duymuş ve çok kırıldı sabah işe giderken kocama elini bile öptürmedi düşünün neden diye sorarsanız benim eşim biraz titiz kayınvalidemde yaşlı oldugu için biraz dikkatsiz temizliği konusunda bizimkide sabah hazırlanırken artık midem bulandı bu evden biye bi cümle kurunca oda nasıl duyduysa duymuş sabah elini öptürtmemiş oğluna öpme senin miden bulanır demiş.

Şimdi eşim çok üzgün annesini kırdıgı için ne yapalımda gönlünü alalım nolur bana bi fikir verin lütfen lütfeeeeen lütfeeeeeeeeeeeeeen :KK43::KK43::KK43::KK43: eşimi üzgün gördükçe bende çok üzülüyorum ooof
evet bir an önce gönlünü alın
evde konuşurken de dikkat edin
eşin sarılacak öpecek ona söylemediğini söyleyecek falanda falann

evet bir an önce gönlünü alın
evde konuşurken de dikkat edin
eşin sarılacak öpecek ona söylemediğini söyleyecek falanda falann

bende eşimde dedim bi şekilde yanlış anladın anne başka bişey diyoduk biz başkasına diyoduk falan desek dedim bilmiyorum nasıl yapcaz ben çalışıyorum aklım sürekli onda
Gönlünü almak için başka ne yapabiliriz veya duydugu şeyi yanlış duyduguna nasıl ikna edebiliriz

İnan bunu duysam ben bile çok üzülürüm yasli olmadigim halde onun üzerine soylenmese bile sizde kaldığı için en ufak şeyi kendi üzerine alır. Sağlığı el veriyorsa hep beraber dışarı çıkıp yemek yiyin birşey ler yapın beraber ve eşin bi şekilde konuya açıklık getirsin o ara. Çiçekten daha etkili olur die düşünüyorum

bende eşimde dedim bi şekilde yanlış anladın anne başka bişey diyoduk biz başkasına diyoduk falan desek dedim bilmiyorum nasıl yapcaz ben çalışıyorum aklım sürekli onda
Gönlünü almak için başka ne yapabiliriz veya duydugu şeyi yanlış duyduguna nasıl ikna edebiliriz
çoçuk varsa çoçuğun üstüne atın biribirinizin üstüne atın

Ayaklarına kapansın gerekirse, çok üzüldüm annesinin adına.. Affedecektir anne yüreği sonuçta.
Anne yüreği afffeder değilmi inşallah bizimkisi bi şekilde affettirebilir kendini bende bi çözüm aramaya çalışıyorum ona fikir vermek için
Evi temizlemiyor diye ben karıma dedim desin sana atsın topu :KK53: sıkıntılı bir durum cidden kolay gelsin o_O

bende aynısını dedim ona suçu bana at karım evi temizlemiyor o yüzden söyledim yanlış anladın falan sen de benim üzerime yükle suçu dedim bilmemki öyle söylesek inanırmıki

Anne yüreği afffeder değilmi inşallah bizimkisi bi şekilde affettirebilir kendini bende bi çözüm aramaya çalışıyorum ona fikir vermek için

bende aynısını dedim ona suçu bana at karım evi temizlemiyor o yüzden söyledim yanlış anladın falan sen de benim üzerime yükle suçu dedim bilmemki öyle söylesek inanırmıki
İnanır bence kavga ettik falan desin yada sen söyle anne ben utandım anlatamadım benden şikayetçi o de. Yani yapacak bişey yok cidden alınmış baya mecburen böyle bi yalan söyleyecek doğru değil belki ama üzülmesinden iyidir herhalde :(

İşte hayat böyle acımasız. Anneler çocuklarını büyütürken, onların altını temizleyip bir an olsun bile tiksinmezler. Sabırla onları büyütüp,çiçek gibi bakarlar. Ama evlatlar anneleri yaşlanıp, çocuk gibi olunca onlardan tiksinirler. Kadın kırılmış haklı olarak. Ben bile üzüldüm. Bir şekilde ona söylemediğine ikna etmeye çalışın. Ama size de bir gelin olarak bravo. Umarım siz de iyi kalbinizin karşılığını bir gün alırsınız. Bu zamanda insanın öz evladı bile merhametsizken, siz merhametlisiniz.

Anne kahvaltı yaparken, tabağından kıl çıktı, onun için söylendi filan deseniz, belki inanır kadıncağız.

Bende öyle dedim bi güzel çiçek al gönlünü alırız üzülme dedim, ya affetmezse diyo annesi çok yaşlı olduğu için çocuk gibi biz çok dikkat ediyoruz üzülmesin kırılmasın diye bize bir zararı yok kadıncağızın çünkü bi çiçekle hallolurmu acaba :KK43:
Hayran kaldim size bir gelinin kayinvalidesini bu denli dusunmesi ve o kirildi diye cabalamasi,

Back
X