KIZLAAAAAAAAAAAAR ACİL FİKİR LÜTFENNNNNNN :(((((

Evi temizlemiyor diye ben karıma dedim desin sana atsın topu :KK53: sıkıntılı bir durum cidden kolay gelsin o_O
Aynen size atsin. Üç günlük dunya bugün varız yarın yokuz. Yazıktır uzmesin annesini 85 yasinda zaten. İdare edin olacak bunlar. Ayrıca sizi de tebrik ederim baktığınız için.
Evet cocuklasiyorlar gerçekten ama esinize kendi bebekligini hatirlatin temizledi pakladi onu bebekken hiç de tiksinmedi. Tiksinmez anneler. Gormemek lazım "offf" bile dememek lazım. Onlarin hayır duasi, rızası belki cennet garantimiz. Allahu teala Kuranda o kadar çok üzerinde duruyor ki ana baba hakkinin. Bu ayetleri okuyun esinizle birlikte. Allah kolaylık versin.:KK9:

suçu üzerine alarak belki durumu kurtarabilirsin.
kayanvalidene, eşim yaptığım temizliği beğenmediği ve evi temizlememden memnun olmadığı vs. için böyle bir şey dedi. yani o söylediği laf banaydı dersen. o zaman belki üzerine alınmaktan vazgeçer.

Evlat yetiştiriyoruz çok yazık. Allahım evladım in eline düşürmeden al canımı diye dua ettim konuyu okuyunca. Cok yazik cok

Yaa çok tatlısınız :) gelin olarak kendisi şikayetlenmeyi bırak , eşinin şikayetlenmesinden kaynaklı kalp kırıklığına bu kadar telaş eden, gelin gibi gelin :) burdaki kaynana düşmanlıklarını okuyunca içim kararıyodu inanın :)

İnan gözlerim yaşardı. Allah senden razı olsun. Eşinin konuşmasının öncesi ve sonradı var mı? Onu söyle ona göre bişeyler uydurmaya çalışalım. Eğer anne adı geçtiyse zor toparlamak yani. Ama yok sadece bu lafı söylediyse banyoda çamaşırımı unutmuşum sabah, odada da burnumu sildiğim mendili yatağın üstünde görünce sinir oldu biraz atışır gibi olduk o da bunu söyledi anneciğim, evimizin tadı tuzu bereketisin ben bile seni bu kadar seviyorken evladının bunu sana söylemesi mümkün mü? Öyle bişeyi sana söylemiş olsa başka başka zamanlarda da bu tür şeyler duyar yada farketmez miydin? Sen bizim evimizin direğisin büyüğümüzsün bak akşama kadar gün geçmedi ikimize de. Çok üzüldüm ben o iki katı üzüldü... Dersen belki duygulanır affeder

Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin,insan öyle düsünse bile dillendirir mi ya? cok ayip olmus kadina, sanki kadin ortaligi mi kirletiyor :KK43: esiniz cok ayip etmis, kulaklari saglam duyuyor mu teyzenin?, yanlis duymussun annecim deseneniz,bana kiziyordu vs demek belki ise yarar,kalbi cok kirilmistir :KK43:

Teşekkür ederim sağolun bi şekilde söylediklerinizi uyguluycam eşimllede konuşucam inşallah gönlünü alabiliriz. tekrar tekrar teşekkürler kızlar :(

Merhabalar hanımcıklar direk mevzuya gireyim ,kayınvalidem bizde kalıyor kendisi çok yaşlı 85 yaşında malum yaşlıla çocuk gibi ve oğlunun söylediği yani kocamın söylediği bi sözu yanlışlıla duymuş ve çok kırıldı sabah işe giderken kocama elini bile öptürmedi düşünün neden diye sorarsanız benim eşim biraz titiz kayınvalidemde yaşlı oldugu için biraz dikkatsiz temizliği konusunda bizimkide sabah hazırlanırken artık midem bulandı bu evden biye bi cümle kurunca oda nasıl duyduysa duymuş sabah elini öptürtmemiş oğluna öpme senin miden bulanır demiş.

Şimdi eşim çok üzgün annesini kırdıgı için ne yapalımda gönlünü alalım nolur bana bi fikir verin lütfen lütfeeeeen lütfeeeeeeeeeeeeeen :KK43::KK43::KK43::KK43: eşimi üzgün gördükçe bende çok üzülüyorum ooof
ne hoş bir insansın arkadaşım Allah senin gibilerin sayısını artırsın.akşam öpüp koklayıp tatlı dille gönlünü alsın bence güzelce açıklasın

Sizinki merhamet degil, kisiye ozel muamele.
Kisacasi, esine degil cok buyuk bir yanlis yaptigi annesine uzulmelisin.
Yapacaklarinda bu dogrultuda, esini rahatlatmak icin degil de annesi icin olmali.
Hatta, esinin iyi bir derse ihtiyaci var.

Back
X