- Konu Sahibi kelebex001
-
kesinlikle ipekyola bakmalısın arkadasım , ayakkabı canta konusunda ıse nıne west tavsıye ederım coook sıklar ıkısıde alanlarında....
ne tarafta oturuyorsun yada çalıştığın semt neresi benim bildiğim yerlerse en azından bilgi verebilirim çok dolaşmadan direk oralara gidersn :S
Ne istediğime karar veremiyorum ben ya çok seçenek olunca :) Görmem lazım içlerinden seçiçem. İpekyola baktım ama bişey beğenemedim
canım butcen varsa bcbgmaxazria ya bak suppeerrr gece elbıselerı varama biraz pahalı...
bebe de bir secenek olabılır
Selam kızlar.21 Temmuzda kuzenimin nişanı var ve ben daha hiç bişey almadımçalıştığım içinde biyere çıkamıyorum zaten 7 de anca eve geliyorum. 7 den sonra giyin de evden çık ohoo olmuyor işte neyse geriye kalıyor sadece cumartesi ve pazar. Benim takı çanta elbise ve ayakkabı almam gerekiyor ama bişey bulamadım. Bana abiye giyim ve elbise olan mağazalar konusunda bilgi verirseniz sevinirim.Mesela siz abiyelerinizi hangi mağazalardan veya hangi markalardan alıyorsunuz.Veya hangi markaların abiyeleri güzel? Hadi kızlar bi yardımcı olun
Internette googledan arama yap. Cok isine yariyacaktir eminim.
o taraf hakkında bir bilgim yok..
eğer sade ve klasik giyinmeyi seviyorsan ben 2 kuzenimin düğününde romandan giyinmiştim çok da beğenerek almıştım..
herkes de beğenmişti elbiselerimi.. ayakkabı konusunda inciye de bakabilirsin outletlerine bak sezonların fiyatları gerçekten yüksek oluyor
Bide mini olmicak yani azck diz üstü olabilir ama 2-3 parmaktan fazla değil.Bacaklarım güzelde annemler mini ve dekolteye hiç ılımlı bakmıyor
BİDE BÖYLE ETEĞİ AZCIK KABARIK MODELLER HOŞUMA GİDİYOR ŞIK YANİ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?