Kizlaaaaar koşun betama bakın normal mi?????????????????

Bulamadimisim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
227
68
28
33
31 Ağustos salı günü kan verdim 40.2 çıkmıştı ya çok yeni geç döllenme olabilir yada kimyasal olabilir bilemeyiz demişti hemsire.konu açmıştım yazmıştım tekrardan Perşembe günü 1eylulde tekrar kan verdim 157cikti normal mi sizce ne düşünmeliyiz çok tedirginim bu durumlar çok yıpratıyor.

4 katına çıkmış ama olumsuz yorum yapılamaz bence daha çok yeni. Yarın tekrar kan verin.

Tahmini kaç olmalı mesela pazartesi gününe kadar biliyormusunuz kaç HCG beklemeliyim normal olarak görmek icin
2 günde en az %60lık bir artış olmalı tabi her gebelik kendine özel kiminde %60 kiminde ise tam 2 katı çıkabiliyor. Düşüşte ve sabit kalmadığı sürece korkmayın.

40olunca doktor endiselendirmisti biraz öncede hafif göğüs hassasiyetim azalmış gibi hissettim.
Hiç takılmayın benim göğüs hassasiyetim oldu sonra bi anda tık diye kesildi. O tarz şeyleri düşünmeyin. Önemli olan artış miktarı. Güzel artmış 2 gün de bir tekrarlayıp kontrol edersiniz

Hiç takılmayın benim göğüs hassasiyetim oldu sonra bi anda tık diye kesildi. O tarz şeyleri düşünmeyin. Önemli olan artış miktarı. Güzel artmış 2 gün de bir tekrarlayıp kontrol edersiniz
İçimin rahat etmesi için pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…