- 11 Şubat 2022
- 227
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi Bulamadimisim
-
guzel artmıs :) salıdan persembeye daha nolsun :) 3 yada 5 ınde bıdaha verırsın kan :)Kimse yokmu çok endiseleniyorummmm
Normal görünüyor değil mi doktor çok endişelendirdi bı bilgi vermedi herşey olabilir diye tahlilime ben kendim baktım internet üzerinden biraz önce bu sekildeydiguzel artmıs :)
40olunca doktor endiselendirmisti biraz öncede hafif göğüs hassasiyetim azalmış gibi hissettim.Niye endişelendiniz güzel artmış işte
Teşekkürler bilgi içinguzel artmıs :) salıdan persembeye daha nolsun :) 3 yada 5 ınde bıdaha verırsın kan :)
4 katına çıkmış ama olumsuz yorum yapılamaz bence daha çok yeni. Yarın tekrar kan verin.
Tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım.Boyle olursa pazartesiye kalır sonuçta saliya4 katına çıkmış ama olumsuz yorum yapılamaz bence daha çok yeni. Yarın tekrar kan verin.
Pazartesi yaptırırsınız o zaman, 4 günlük artışa bakarsınızTahlilleri sağlık ocağında yaptırdım.Boyle olursa pazartesiye kalır sonuçta saliya
hep zonklasa duramazsın :) dınleme kendını stres yapma :)40olunca doktor endiselendirmisti biraz öncede hafif göğüs hassasiyetim azalmış gibi hissettim.
Tahmini kaç olmalı mesela pazartesi gününe kadar biliyormusunuz kaç HCG beklemeliyim normal olarak görmek icinPazartesi yaptırırsınız o zaman, 4 günlük artışa bakarsınız
Zonkluyordu zaten de yatilmiyordu ustune hafifledi sadece ama hala var öncekine göre bı tık azaldı.hep zonklasa duramazsın :) dınleme kendını stres yapma :)
2 günde en az %60lık bir artış olmalı tabi her gebelik kendine özel kiminde %60 kiminde ise tam 2 katı çıkabiliyor. Düşüşte ve sabit kalmadığı sürece korkmayın.Tahmini kaç olmalı mesela pazartesi gününe kadar biliyormusunuz kaç HCG beklemeliyim normal olarak görmek icin
Ozaman 1000 ni geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum .böyle olursa keseyide görebilirim2 günde en az %60lık bir artış olmalı tabi her gebelik kendine özel kiminde %60 kiminde ise tam 2 katı çıkabiliyor. Düşüşte ve sabit kalmadığı sürece korkmayın.
Hiç takılmayın benim göğüs hassasiyetim oldu sonra bi anda tık diye kesildi. O tarz şeyleri düşünmeyin. Önemli olan artış miktarı. Güzel artmış 2 gün de bir tekrarlayıp kontrol edersiniz40olunca doktor endiselendirmisti biraz öncede hafif göğüs hassasiyetim azalmış gibi hissettim.
İçimin rahat etmesi için pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim inşallah.Hiç takılmayın benim göğüs hassasiyetim oldu sonra bi anda tık diye kesildi. O tarz şeyleri düşünmeyin. Önemli olan artış miktarı. Güzel artmış 2 gün de bir tekrarlayıp kontrol edersiniz
Bende 4 kere falan vermiştim sonra bırakmıştım artış güzel oluncaİçimin rahat etmesi için pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim inşallah.
Herkezinki değişiyor ya işte senin ilkin kaçtıBende 4 kere falan vermiştim sonra bırakmıştım artış güzel olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?