• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaaar

Kızlar kızkardeşiniz sözlü ve çalışmak için hem de sözlüsüyle ayni şehirde olmak için sizin yanınıza geliyor.Tabi çok seviniyorsunuz ve elinizden geleni yapıyorsunuz.Ama kızkardeşi izin sözlüsü nerdeyse her gün siz de kalıyor ve kızkardeşinin de her gece onunla ayni yatakta uyuyor.Bu arada Eşiniz şehir dişinda,siz iki küçük çocukla kizkardeşinizi ve sözlüsünü hürmette eksik birakmiyorsunuz.Ama her gün gelip evinizde kalan sözlüden rahatsız oluyorsunuz.Kizkardeşinize bugün de gelmesin diyince adam hemen küsüyor felan.Böyle bir kaç hafta geçiyor.Siz kızkardeşinize kızınca size saygısızlık yaparsa ne yaparsınız?
Kiz karsesini sozlusunun koynuna sokuyosun ve bunda bir problem gormuyorsun? Problem sık gelmesi mi? Dini goruslere girmiyorum herkes herseyi pek ala biliyor ama bunlar sadece sozlu! Ayrilsalar ve kiz kardesin hamile kalsa? Veya hamile kalmasina bile gerek yok, ayrilsalad psikolojisi bunu kaldirabilecek mi? Ya sen? Vicdanin bir abla olarak buna goz yumdugun icin rahat kalabilecek mi?

Bi opmeye sinirlenmek? Ve beraber yaticaklari yatagi ellerinizle hazirlamak.
Celismiyormu bunlar?
Ayrı yatak açiyordum ama gece uyanınca kızkardeşim yatağında yok.sabah bak böyle davranma desem de gece ayni.baktım olmuyor anne durum böyle olmaz dedim.

Kiz karsesini sozlusunun koynuna sokuyosun ve bunda bir problem gormuyorsun? Problem sık gelmesi mi? Dini goruslere girmiyorum herkes herseyi pek ala biliyor ama bunlar sadece sozlu! Ayrilsalar ve kiz kardesin hamile kalsa? Veya hamile kalmasina bile gerek yok, ayrilsalad psikolojisi bunu kaldirabilecek mi? Ya sen? Vicdanin bir abla olarak buna goz yumdugun icin rahat kalabilecek mi?
Birlikte sadece uyuyorlar cinsellik yok tabi.

konu sahibi bundan zaten rahatsız olmuş.
Siz gelip böyle yargılayınca içiniz rahat etti mi?
Egonuz tatmin oldu mu?

Karsinizda ki kişi küçük çocuk değil. Azarlar gibi yazmışsınız.

konu sahibi bundan zaten rahatsız olmuş.
Siz gelip böyle yargılayınca içiniz rahat etti mi?
Egonuz tatmin oldu mu?

Karsinizda ki kişi küçük çocuk değil. Azarlar gibi yazmışsınız.
Sağolun ama ben bu tarz insanlara cevap bile vermeye gerek duymuyorum.

Hata sizde. Sozlusunun gece yatiya kalmasina niye musade ettiniz. Haftalardir sesiniz cikmamis.

Ayri yatak actim yanina gitti. Ne sandin tabiki gider sen zaten onayi vermissin

Keyfini bozmaya baslamislar soyleniyorsun

Hata sizde. Sozlusunun gece yatiya kalmasina niye musade ettiniz. Haftalardir sesiniz cikmamis.

Ayri yatak actim yanina gitti. Ne sandin tabiki gider sen zaten onayi vermissin

Keyfini bozmaya baslamislar soyleniyorsun
Ben en başından olmaz dedim annem isteyince kalmasını tamam dedim ama bunları kızkardeşimden beklemediğim için şaşkinim.

Ayrı yatak açiyordum ama gece uyanınca kızkardeşim yatağında yok.sabah bak böyle davranma desem de gece ayni.baktım olmuyor anne durum böyle olmaz dedim.

O zmn ilk hamlede kapinin onune koyucaktiniz. Su an resmen dilim varmiyor ama kardesinize ortam hazirliyosunz.
" ablam biliyor " kafasiyla cok rahat hareket ediyor kiz kardesiniz. Bi abla bunlara on ayak olmamali. O ortami hazirlamak on ayak olmaktir. Once ablasi olrak uyaririm cok kotu kizarim, ama baktim olmuyor defederim. 2 gun snra kafasini taslara vurur yaptiklarindan belki, bende harap olurum onun o halini gordukce ablasi olrak. Ama en azindan benim icimde " keske" lerim olmaz ablalik vazifelerimden dolayi.

Ben aynisini yapsam ablam beni paralardi tek kelimeyle ...

Size kolay gelsin kardesiniz arsizsa ugrasmak zor olur

Sadece uyuyorlar mi? Neden? Bu normal mi? Sadece uzanmasinlar bile ne demek sadece uyuyorlar? Hem nereden biliyorsunuz? Yahu hem oyle olsa bile sebep? Duramiyorlar madem evlensinler.
Ben de öyle dedim madem bu adam her gün gelecek sen yanina gideceksin ben bu sorumluluğu alamam git dedim.Anlamiyorsunuz galiba?

O zmn ilk hamlede kapinin onune koyucaktiniz. Su an resmen dilim varmiyor ama kardesinize ortam hazirliyosunz.
" ablam biliyor " kafasiyla cok rahat hareket ediyor kiz kardesiniz. Bi abla bunlara on ayak olmamali. O ortami hazirlamak on ayak olmaktir. Once ablasi olrak uyaririm cok kotu kizarim, ama baktim olmuyor defederim. 2 gun snra kafasini taslara vurur yaptiklarindan belki, bende harap olurum onun o halini gordukce ablasi olrak. Ama en azindan benim icimde " keske" lerim olmaz ablalik vazifelerimden dolayi.
Uyardim zaten baktım ayni bugün gönderdim.

Birlikte sadece uyuyorlar cinsellik yok tabi.

Evet evet tabi. Nasil bu kdr eminsiniz? Napiyosunz kiz kardesine eski sovalyeler gibi kelepcemi takiyosunuz bel altina " kimse yaklasamasin o bolgeye' diye.

Eskiden sovalyeler uzun bi sefere gttiklerinde karilarina demirden bi kulot giydirirlermis kafes gibi. Anahtarla kitleyip anahtarida yaninda gotururlermis karim ben yokken kimseyle iliskiye girmesin diye.
Boyle bi guvenceniz yoksa savunmayin.

Anneme sorsam siz napiysunuz diye oda uyuyoruz der. Zaten beni ve dger 4 kardesimide leylekler getirdi.

Uyardim zaten baktım ayni bugün gönderdim.

Olmasi gereken buydu.
Yine ablasi olrak elimi ayagimi cekmem ben kardesimden asla. Her zaman kapim acik. Ama o sozlusuyle yatsin diyecek kadr genis mezhepli olamam.

Olmasi gereken buydu.
Yine ablasi olrak elimi ayagimi cekmem ben kardesimden asla. Her zaman kapim acik. Ama o sozlusuyle yatsin diyecek kadr genis mezhepli olamam.
Ben geniş mezhepli olsaydım bugün kavga edip göndermezdim.

Back
X