• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaaar

herkes ahlak bekçisi olmuş.

sözlüsüyle aynı yatakta yatıyorsa kime ne? bir yüzük mü kardeşinize olan tutumunuzu değiştiriyor. kocası olarak gelse yine rahatsız olacak mıydınız? hayır sevgilisi de değil üstelik sözlüsü.

böyle ablaların kardeşlerine ahlak bekçiliği yapmalarına uyuz olurum, böyle namus bekçisi tiplerin gençliklerinde ne haltlar yediklerini çevremden iyi bilirim.

kardeşiniz gerçek yüzünüzü görmüştür iyi olmuş, sözlüsünün evinde takılırlar artık. siz de muhteşem evinizde oturursunuz çocuklarınızla.
Konu ablanın ahlak bekçiliği mi gerçekten?

Ben kocası evde olmayan kadının, 2 çocuğuyla, aralarında sırf YÜZÜK bağı var diye kızkardesinin yamağından rahatsız olması bence.

Kendi evi içerisinde tüm hak ev sahibinindir.

Konu ablanın ahlak bekçiliği mi gerçekten?

Ben kocası evde olmayan kadının, 2 çocuğuyla, aralarında sırf YÜZÜK bağı var diye kızkardesinin yamağından rahatsız olması bence.

Kendi evi içerisinde tüm hak ev sahibinindir.

tabi ki hak ev sahibinindir. bundan hoşlanmıyorsa söyler, kardeşi de ablasını tanımış olur. ben insanların özgürlüklerine ve haklarına saygılıyımdır, kendi düşüncesi ve fikri o olabilir, ona karşı da kardeşinin tutumu değişebilir bu kadar basit.

ama ben esas sorunun nikahlı eşi değil sözlü olması yüzünden olduğunu düşünüyorum onu ima etmiş aynı yatakta yatıyorlar vs diyerek. yoksa kardeşim ve sözlüsü bizde kalıyor rahat edemiyorum derdi. bu ayrıntılardan rahatsız olduğunu kendi belirtmiş.

Kız kardeş ilginçmiş bu be rahatlık kızkardeşinde ki

sen boyle yazınca gidip baktım bakmaz olaydım :olamaz: eşi için bir dayak sebebi daha kız kardeşine söyle ev tutsunlar her gün her gün ne işi var

Ne bilim ki ..
Bende izin vermezdim her gun her gun ama ayni yatakta yatiyuurrrler diye veryansin etmezdim.
Kapali bi aile gibi geliyor bana bu aile ve konu sahibinin ailesi
Kiz kardesindeki rahatliga anlam veremedim
Eksik bi seyler var gibi

Sevgililerin aynı evde kalmalarını vs. yadırgamıyorum. herkesin özel hayatı ve kendi karar verebilir. bende evlenmeden önce eşimle aynı evde kaldım.
Fakat aile bireylerinin birbirine yaptığı saygısızlığa karşıyım. göz göre göre kız kardeşimi evimde sözlüsüyle aynı yatakta yatırmam. o yüzden buna ilk başta taviz vermezdim. ben ablaysam benden biraz çekinmeli. bunun bekçilikle ilgisi yok edep,adap ve saygı

Abla olarak müsaade etmem ve kızkardeşime gerekli tavrı koyarım.
Kardeşimle aramdaki bu duruma da sözlüsü karışamaz.
Ayrı ev tutsun ne yapıyorsa yapsın o halde , ben izin vermezdim

aynı yatakta kalmak bana ters bişey değil. ama şöyle değil; kendi evi olur kardeşin işte sözlüsüde gelir arada onda kalır falan.

ama kocam evde yokken kardeşimin sözlüsü gelecek benim evimde kalacak fırsat kollar gibi olmuş. kocam varken gelsin madem.

bide şöyle bişey var; kardeşiniz gidip sözlüsünde kalsa o sözlünün annesi babası ayıplar mı?

Ne bilim ki ..
Bende izin vermezdim her gun her gun ama ayni yatakta yatiyuurrrler diye veryansin etmezdim.
Kapali bi aile gibi geliyor bana bu aile ve konu sahibinin ailesi
Kiz kardesindeki rahatliga anlam veremedim
Eksik bi seyler var gibi
Ben zaten birlikte yatiyorlar ona buna karşı değilim ama hergün hergün ayıp saygısızlık bence resmen herifin keyfi yerinde evlenmeden evli gibi ohh bune rahatlık :110:

kız kardeşine eşinin bu durumdan rahatsız olduğunu söyle ...
ben olsam müsaade etmezdim

tabi ki hak ev sahibinindir. bundan hoşlanmıyorsa söyler, kardeşi de ablasını tanımış olur. ben insanların özgürlüklerine ve haklarına saygılıyımdır, kendi düşüncesi ve fikri o olabilir, ona karşı da kardeşinin tutumu değişebilir bu kadar basit.

ama ben esas sorunun nikahlı eşi değil sözlü olması yüzünden olduğunu düşünüyorum onu ima etmiş aynı yatakta yatıyorlar vs diyerek. yoksa kardeşim ve sözlüsü bizde kalıyor rahat edemiyorum derdi. bu ayrıntılardan rahatsız olduğunu kendi belirtmiş.
Konu o zaten.
Kardesine söylemiş ve kardesi saygısızca davranmış. Ona napim ben diyo. Adamı evden nasıl atayım demiyor ki?

Diğer konuda da ayrı bir şok oldum zaten.
Ee herhalde evli olsa aynı yatakta yatmalarıdır makul olan.
Evli kardesim kocasıyla neden aynı yatakta yatıyor diyecek kadar sorunlu değildir konu sahibi bence :D

Peki sen bunlara nasıl. müsade ediyorsun.Baştan sona hatalisin . evlenmeden senin evinde nasıl kalıyorlar,nasıl senin evini tanımadığın bir adamla sevişmek için kullanıyor. Nasıl sen buna müsade ediyorsun.Abla olarak ikisininde à. ..... ş. .... yeminler.gitsin başka yerde şey etsinler.üstelik çocuğun var.Tanımadığın adama nasıl guveniyorsun.Esin duyunca ne olacak ya kızarsa nasıl cesaret ediyorsun esinden korkmuyormusun?Ben yakarım o evi eşin olsam.
Baştan sona hatalisin kardeşinden darilirsa darilsin .

Kızlar ben zaten dün o saygısızlığından sonra baktım beni sayan yok anneme anlattım kizin böyle böyle yapıyor bir durum olur ben sorumluluk alamam dedim.bugün kardeşime bu hareketleri yapamamalisin beni zor durumda bırakıyorsun dedim,her gün bu eve gelemez dedim o yine saygısızlık yapınca ben de bilet parasını verdim.

Hadi geldi diyelim, olabilir sözlüsüdür ama aynı evde aynı yatakta kalamaz, özel hayattır kimse karışamaz eyvallah ama erkek kısmının büyük bir bölümünün ne düşündüğünü az çok biliyoruz, bugün söz atılsa, adama laf edilse kardeşinle aynı yatakta yatmama müsade ederken sesin çıkmıyordu dese kalırız, der mi vallahi söz konusu erkek olunca kestirmek zor, deme potansiyeli var.
Gündüz gözüyle gelir görür gider veya dışarıda buluşulur.

+1
Akşam eve gelmek nedir yaf bu adamın kendi evi yok mu?

Gündüz vakti usturuplu bir saatte nişanlısını dışarda bir yere çağırsın görsün bu kadar.

Eve sozlusunu davet edip siz rahatsiz olunca kizdigina gore kiz kardesiniz kendinin de misafir oldugunun bilincinde degil.Sozlusu de garip geldi bana...Siz israr etseniz bile yuk olmamak icin o kadar sık gelmemesi lazım.

Kızlar kızkardeşiniz sözlü ve çalışmak için hem de sözlüsüyle ayni şehirde olmak için sizin yanınıza geliyor.Tabi çok seviniyorsunuz ve elinizden geleni yapıyorsunuz.Ama kızkardeşi izin sözlüsü nerdeyse her gün siz de kalıyor ve kızkardeşinin de her gece onunla ayni yatakta uyuyor.Bu arada Eşiniz şehir dişinda,siz iki küçük çocukla kizkardeşinizi ve sözlüsünü hürmette eksik birakmiyorsunuz.Ama her gün gelip evinizde kalan sözlüden rahatsız oluyorsunuz.Kizkardeşinize bugün de gelmesin diyince adam hemen küsüyor felan.Böyle bir kaç hafta geçiyor.Siz kızkardeşinize kızınca size saygısızlık yaparsa ne yaparsınız?
Aynı yatakta yatıp yatmamaları beni ilgilendirmez. O kız kardeşinizin kendi tercihi. Önemli olan adamı kabul edip etmemeniz. Benim isteğim dışında kim olursa olsun evimde kalmasına izin vermem. Bunu baştan kız kardeşinize söylemeniz gerekirdi. Ayrıca adam da küserse küssün. Kimse kimseyi her gün misafir etmek zorunda değil, hele de yatılı misafir.

Back
X